Tarihimizde Araplarla birçok sorun yaşamışken ve Araplar bizden nefret ederken ülkemizdeki Arap sevgisi hakkında ne düşünüyorsunuz?Mesela bu olay Arabistan'da verdiğimiz yüz binlerce şehidi yok saymak, Fahrettin Paşa'ya ihanet değil midir?Çekirge yiyerek 50 derece de savaştığımız düşmanın bize karşı ihanet ederek bağımsızlık kazanmalarını kutlamak şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak değil midir?Bize karşı kullandıkları isyan bayrağını İstanbul surlarına asmak Seydibeşir Kampı'nda gözleri canice kör edilen 15000 Türk Askerine ihanet değil midir?Son aylardaki İsrail, Filistin olayları ile tekrar alevlenen bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu arada yanlış anlaşılmasın İsraili savunmuyorum sadece ülkemizdeki bu Arap sevgisini anlamıyorum.
Tarihimizde Araplarla birçok sorun yaşamışken ve Araplar bizden nefret ederken ülkemizdeki Arap sevgisi hakkında ne düşünüyorsun?
Yozgatta birisine "biz türkler kuteybenin çükü ve kılıcı sayesinde müslüman olmuşuz" dedim. Bana "onun çüküne kılıcına kurban olurum, Allah ondan razı ossun" dedi. Almanyada yere korona ile ilgili ingilizce, türkçe, almanca ve arapça yazılar yazmışlar. Türkler yere yazılan arapça yazı için kavga etmişler araplar da kıkır kıkır gülmüşler
Bir ilkokul çocuğuna din dersinde "Esma Binti Mervan" suikastini anlatsalar o çocuk arapları sever mi acaba? ya da ben'i kureyza katliamını... harre katliamlarını, Evtas gazvesini anlatsalar, nisa 24'ün ilk ayetinin ebu said el hudri tefsirini okusalar acaba arapları sever mi?
Sadece Araplarla mı yaşadık? Batıyla çok fazla sorun oldu ama özenmekten kendimizi alamadık. Ayrıca Filistin sevgi için değil, Her bayram çocuklara bayramlık değil kefen giydiren Terör israili protesto için bu kadar gündeme getiriyoruz. Ayrıca filistine bugün destek olmazsak yarın ki hedefleri biziz.
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet haklısın ona bende katılıyorum söylemek istediğim Doğu Türkistan vb bölgede yapılanları görmezden gelenler Filistin için sokaklara iniyor ortalığı ayağa kaldırıyor
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Tarihimizde Araplarla birçok sorun yaşamışken ve Araplar bizden nefret ederken ülkemizdeki Arap sevgisi hakkında ne düşünüyorsun?
En İyi Cevaplar