Gündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Baştan sona izledim... Birazcık sarsmış ama onda açıklamadığı daha kim bilir neler vardır. Demirören medya gurubunun Ziraat bankasından alınan batık krediyle nasıl verildiği, gerçekte kimin nasıl yönettiğini aptalların bile anlayacağı şekilde tane tane anlatmış.
Ve daha birçok başka şeyi de... Adamın videoları top trend olmuş izleniyor.. Ayrıca son derece de eğlenceli, keyifli bir mizah anlayışıyla izleyenleri hiç sıkmıyor.
Ne diyor " Sülüüü sen cezalısın, orada tek ayak üstünde bekleyeceksin"00 Yorumla
En İyi Cevaplar
İzlesem ne izlemesem ne hani başta cumhurbaşkanın ve meclisin ayağa kalkması lazım ama yok kimsenin bişey dediği ve yaptığı yok o yüzden sinir uçlarımı okşamanın bir anlamı da yok
12 Yorumla
+1 yılİzlemedim bu sefer, bilinen şeyleri anlatıyor ve karşılık olarak hala anlatılanlara karşı bir soruşturma açılmıyor, soruşturmayı geçtim açıklama dahi yapılmıyor. Sinir hastası olmak istemiyorum ben artık.
02 Yorumla- +1 yıl
Twitterda zaten karşıma çıkıyor özeti, izlesek bile boş kimse bişey yapmıyor ki biliyoruz sadece kendimizi yiyoruz. Çıkıp hala açıklama yapıyorlar ekonomi hakkında ruh hastaları ülkeyi bitirdiler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
İzledim. İddaalar vahim. Yalan olduğunu söyleyenler şunun cevabını versin. İddaları araştırmak için meclise sunulan araştırma komisyonu kurulması için gelen teklif neden Akp ve mhp oylarıyla reddedildi. Demekki iddalar doğru ki araştırılmasını istemiyorlar. Tertemiz bir siyaset geçmişi olsaydı bu iki partinin çoktan araştırılıp suçlular aranıyor olurdu. 96 da susurluk olayında 9 gün araştırma komisyonu kuruluyor. Bu olayda 1,5 ay geçti. Siyaseti yakından takip eden biri olarak söylüyorum iş çok ciddi.
30 Yorumla- Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendi hainliğinin, alçaklığının, namussuzluğunun gram farkında bile değil... Ulan sen BAE de o adamlara güvenerek Ülken aleyhine muhbirlik yapıyorsun.. Hala daha kabul etmiyor vatansever zannediyor kendisini... Onu bunu da namussuzluk ile suçluyor..
Artık bu videosun da boşa çırpındığını fark ediyor. Büyük ihtimal 10 kayıttan sonra bu ruh hastasını öldürecekler, sonra da Türkiye yaptı diye suçlayacaklar...Muhbirlik yaptığını belirten eksi dostlarına da kızıyor..'' Desenize o ajanlık yapmaz, bana şöyle iyilik yaptı, böyle iyilik yaptı diye'' Değişen sensin Sedat Peker.. Hala bilerek ve isteyerek farkında olmadığını belirtiyorsun.. Bal gibi de devlete çakıyorsun... Hala hükümet diyenlerin aklına şaşarım..
Söylediklerinin hepsini Fetöcü hesaplar gerek youtube, gerek sosyal medyada 5-6 ay önce ve yıllar önceki bilgilerden oluşuyor..30 Yorumla
+1 yılYerli dizilerde takip ettiğim tek gerçek dizi. 😊
Severek ve endişeyle takip edip izliyoruz...91 Yorumla- +1 yıl
Hepside birbirinden heyecanlı gibi🤔
+1 yılİzlemeyip yorum yapanlar, körü körüne devlete inanıp, her bedava patates çuvalı aldıkça şükreten zihniyetlere benzer benim gözümde.
2023 seçimleri için tüm Türkiye'yi yeter artık uyudunuz diyerek uyandırıyor, bize altın tepside sunulmuş bu fırsatı nasıl izlemeyelim ki?20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBae'ye sığınıp ülkenin prestijini yerden yere vuran biri, eleştirmek eyvallah da bir Bakan'a ağza alınmayacak hakaretlerde bulunmak her şeyden öte devlete saldırmaktır. Bu adamı alkışlayanlar devletin dünya gündeminde düştüğü çukuru da görüyorlar mı acaba? Nasıl bir millet olduk ki binlerce yıldan beri süregelen devlet gelenegimize aykırı hal ve hareketlerde bulunan bir mafya bozuntusunun devleti yerle bir etmesini heyecanla bekliyoruz. Ki bu adamın arkasında kimlerin olduğunu da bilmiyoruz. Gör kimlerin ellerinde ipleri. Bunları tek başına yapacak kapasite yok çünkü onda
10 Yorumla
+1 yılSonuna gelmeden kapattım beya çok uzatıyor. Ne diyeceksen pat pat de. Ortasında kapattım. Oğlu varmış. Oğlu kızlarını ağlattı diye çocuğa çatal fırlatmış çocuğa batmış çatal. Ruh hastası şerefsiz. Kızların evladınsa oğlun da evladın. Üç çocuğun da senin kanın canın nasıl evlat ayırıyorsun. Kendisi gibi bir psikopat yetiştiriyor işte.
10 YorumlaGündem konusunda 374 cevap paylaştı. Hükümetlerin mafya ile bağlantıları bilinen birşey zaten sedat peker neden kimsenin bilmediği şeyleri anlatıyormuş gibi konuşuyor anlam veremiyorum doğrusu.Ülkenin sağ sol çatışmalarının yoğun olduğu dönemde de bu işin içinde hükümetler tarafından yönlendirilen mafyalar dahildi bu durumlar Türkiye için yeni birşey değil. Tek üzüldüğüm konu 5000 yıllık devlet geleneğimize rağmen böyle vasat bir ülke olmayı başarabilmiş olmamızdır.
10 Yorumla
+1 yılAdamı takip edenler zaten muhallif olanlardır, aklı başında düzgün düşünen muhalifler bile boş yaktığını az çok görüyordur. İnsanlar arasında bu kadar popüler falan da değil sadece sosyal medya hesaplarından sahte balon sesler çıkartılıyor, artık arkasında kimler takılırsa bunun neticesi oluyor.
10 YorumlaGerçekleri anlatanları duymamak için kılıf takan bir milletin 1 saat oturup dinleyeceğini sanmıyorum. Kılıflar da genel olarak şey oluyor mafya, tipi bozuk, kendisi suçlu. Kravat takanların, iyi görünenlerin, medyayı yöneten satılıklara güvenmeleri pek şaşırtıcı gelmiyor o yüzden. He bir de yandaşlık, kar elde etme, konuşmaktan korkan milyonlarca insan var :)
00 Yorumla
+1 yılÇıkarlar çatışınca adam ne var ne yok ortaya döktü. Adamın itiraf ediyor olması onu iyi karşı tarafı kötü yapmaz aynı ekmeği bölüşmüşler. Kim fakir fukara garibanın evladı emeği maneviyatı üzerinden kazanç sağlıyorsa Allah çıkarsın.
30 YorumlaGündem konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet sonuna kadar izledim Müslüman geçinen iktidarın günah dolu ilişkileri tek tek çıkıyor sülo amcama çok kızmış sedat amca..
40 Yorumla
+1 yılKötünün daha kötüyle savaşı. Aralarındaki konularda dolaylı veya doğrudan sizin benim geleceğimiz, haklarımız. Emeği geçen herkese yazıklar olsun, utanıyorum.
26 YorumlaBir önemi yok anlattıklarını bütün ülke biliyor zaten sanki yeni öğreniyormuşuz gibi şaşırmaya gerek yok hukukun olmadığı bir yerde gerçeklerin hükmü yoktur
20 YorumlaGündem konusunda 2b cevap paylaştı. 9 Perde komedi başka bir şey değil istenen oldu yine esas gündem gitti.. Yarın dolar 10, euro 12 tl olunca görecem milleti el mi yaman Sedat mi?
20 YorumlaBitirmedim çünkü bi adamda aynı tayip gibi allah vatan diye lafı uzattıkça uzatıyor sinirlerim atiyor
10 Yorumla
+1 yılBoş yapıyor diyenler var adamı sadece videoda tanıyan var daha önce neredeydiniz anlattığı herşey doğru
10 YorumlaYorumlara baktım
Hiç şaşıetmadı
Cahil kesimin fink attığı yer olarak
Tam da beklendiği gibi cevaplar10 Yorumla
+1 yılHiçbir videosunu izlemedim ve bu gereksiz şahsın gündemde olmasından da bıktım.🤦♀️
210 Yorumla- +1 yıl
birinin ne söylediğini bilmeden tanımadan gereksiz demek de cehaletin en üst seviyelerinden biri midir acaba hmm
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@KSninMeraklıErkeği Sarayon derin devleti yok muydu sence? Orada da devlet içinde devletçikler fink atmıyor muydu? Kaç padişah indirildi, kaç şehzadenin idamı gerçekleşti, kaçının sonu oldu?
Konragerillayi devlette üst kademede ilk ifşa eden Ecevitti. Her zaman halk iradesinin çok daha üzerinde güçler yönetti ülkeyi. - +1 yıl
+1 yılDevlet nasırlı adamdır nasırına basarsan olacakları göze alırsın. Hiç bir mafya devletten büyük değildir. Devlete kafa tutulmaz.
06 Yorumla- +1 yıl
bahçeliyle perinçek aynı
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
akrabayı arkadaşı doldurursan ne devlet olur ne hükümet olsa olsa saltanat olur.
+1 yılHer yerde bu adam, ne anlatıyor uzun ol asa izlerdim
01 Yorumla
+1 yılböyle saçma sapan videolar izlemem. ülke ne hale döndü arkadaş bunlara kalsa ülke teksas olur.
11 Yorumla
+1 yılAdam dogrulari soyluyo kendi lehlerine olanlari gormezden gelip geri kalan herkese sorusturma aciyorlar hala uyuyor insanlar hala
30 Yorumlaben hiçbirini izlemedim izlesem dert izlemesem dert zatende
10 Yorumla
+1 yılAynen pambikören 😂😂😂😂 düşkün Abdülkadir baya gene öptü gülerken mikenlerden
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltabii ki izledim, yeni karakterler katılmış 😂
10 Yorumlamemlekette her 10 kişiden biri izlemiş nerdeyse izledim bende
10 Yorumla
+1 yılNetflix dizisi izler gibi büyük bir heyecanla izliyorum. 😂
10 Yorumla
+1 yılEvet izledim sabırsızlıkla 1. Sezon 10. Bölümü bekliyorum
10 Yorumla
+1 yılReisim vurdukça vuruyor ya hiçte acımıyor kaçırmadan izliyorum dmamaghaaööaa 😂😂😂
10 YorumlaEvet, kulağımız Ziraat bankasında su andan itibaren.
00 YorumlaHic birini izlemedim, ama anlattigi seyler dogrudur.
Onca yil beraber birlikte hareket ettiler.00 Yorumla
+1 yılHomoseksüel sesiyle kendi kendine sohbet ediyor şizofren.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBoş yapıyor. Kızımın yüzüne bakamam büyüyünce baban korkak denilsin istemem gibi şeyler söylüyor iyi hoş saygı duyarım. Peki kızı büyüyünce baban haraç yiyordu. Milleti kopartıyordu. İllegal işler yapıyordu denildiğinde ne diyecek çok merak ediyorum. Bunu ben demiyorum mahkeme kararları söylüyor çete lideri diye. Ve millet te çıkıyor bu adama alkış tutuyor. Ben açıkçası çokta kaale almıyorum ne söylediğini.
00 Yorumla
+1 yılHiçbirini izlemiyorum ki 9. yu da izleyem
Boş işler00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYine akepe nin tüm pisliklerini ortaya dökmüş.
Marmara denizinin şu anki hali gibi ülke20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiri artık şuna oyunculuk teklif etsin de bizde kurtulalım o da kurtulsun 🤦♀️
10 YorumlaÜlke gerçeklerini sedat pekerden öğrenmenin acısıda bir başkaymış
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstedigini vermeyince kaseden sallayan otcuyu niye izleyelimki.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnemsemiyorum herkes herşey hakkında konuşabilir gerçeklik payı var mı bilemem.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@aerolite devlet hakkında her söylenene inanan çamur atan insan çok fazla olduğu için önemseme gereği duymuyorum ama senin zekana saygı duyarım kardeşim bildiğini okumaya devam ne yazsam boş buraya çünkü ortalama zeka yetmez fazlası lazım 😉
Gizli Üye(36-45)+1 yılnetflix i iptal ettirdim.. pekerin videolari hem bedava hem daha heyecanlı.. bye
10 Yorumlaİzledim neler olmuş neler hala siyasilere inanan kaldıysa artık
10 Yorumlaİzledim. Netflix yerine reisi izliyorum
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİzledim ama hiç kimsenin kılı kıpırdamıyor. Savcılar neden bir şey yapmıyor merak konusu.
02 Yorumla- +1 yıl
faili mechul cinayetle öldürülebilirler
Gündem konusunda 513 cevap paylaştı. Yılan belgeseli izlerim bu insanı izlemem
20 Yorumla
+1 yılHay Sedat Peker e !!!
20 Yorumla
+1 yılilk 20 dakikasını falan izledim
10 Yorumla
+1 yılDönemin tek iyi şeyini kaçırmam. d
11 Yorumla- +1 yıl
Ozet gecer msin
İzlemedim, özetini okudum.
10 Yorumla- Gündem konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbirini izlemedim. Gerek görmüyorum..
10 Yorumla
+1 yılKonuşmasından bi bok anlaşılmıyor ki jsolaödxkldmd
10 Yorumla
+1 yılİzlerken canım sıkıldı yarıda kapattım.
10 Yorumla
+1 yılHergün bekliyorum reisi not alarak izliyom
10 Yorumla
+1 yıliyice zırvalamaya başladı
10 Yorumla
+1 yılReisi izlemeyen mi var ya😏
10 Yorumla
+1 yılAyyaş tipli bir adam beni sarmıyor.
10 YorumlaBiri özet atsin yaaa lütfen
00 YorumlaMafya olan kaçıp başka ülkeye siginmaz
03 Yorumla
+1 yılizlemedim. yalanla dolanla işimiz olmaz.
03 Yorumla- +1 yıl
+1 yılHiç birini izlemedim. İlgimi de çekmiyor açıkçası
00 Yorumla
+1 yılŞimdi bi doz alacağım
00 Yorumla- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası