AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
217Cevap
Onlara iyi olan millete kotu oluyor. Yalanlara hic inanasim yok
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 IMF görmesin Avrupa duymasın intihar eder
Kendi şirketi şaha kalktı tabi, ah sülü.
Tek ayakta bekle lütfen sen.
Bol bol poflamak ve gaz vermek ülkede işe hala yarıyor, demekki
bence sedat peker olayı yüzünden gündemi değişitirmeye çalışıyor bir halt olacağı yok yedikleri haltları örtmeye çallışıyorlar
Bence evet çöküş açısından bir şaha kalkma daha bekliyorum ben. Bunların dediğine artık zerre güvenim yok
Onlardan halka birşey kalırsa ,
Başımızdan gidip yaptiklarının hesabını verebilirse evet bu ülke şahlanacak.
Ülkede Temmuzda sahlanacak tek şey, virüsten kaçıp, virüs yok gibi her haltı yiyen turistlerin şeyleri.
https://voca.ro/1m0WlxB3IMpL
buna benzer bir şey demişlerdi
Az kesim buyuk kazaniyor ulkede , saha kalkacaksa millete bir kirbac daha geliyor demek ama gorusecegiz somurebild
Somurebildikleri kadar somursunler bakalim , uyaniyor millet yavas yavasta olsa
Bu gün Sedat Peker in vidyodunda soylunun nekadar büyüdüğünde bahsediyordu kendi ekonomisinden bahsediyor heralde
bir devlet çalışana, bir avrupa ülkesinde bu tezatlıkların milyarda birini bile söylettirmezler
kendi seçmenleri bile çok geç de kalınmış olsa bu tarz söylemlere inanmıyordur umarım artık yani
Temmuzda yasaklar kalkınca turistler gelicek dolar düşecek 200 bin liralık sıfır clio lar 70 bin tl ye alınacak çatlayın patlayın helallllll
Berat albayrak i hatirlatti bana myis nisandan iyi Nisan hazirandan vs vs
Kalkacak bir şeyler de halka karşı kalkacak. Yani yeni zamlara vergilere hazır olun diyor aslında...
ta refarandum da evet ciksin sehit haberleri kesilcek denildi sonrasinda kac sehit olsu acin bakin. bunlar insan hayatiyla bile dalga gecip milleti kandirmaya ugrasan sahtekarlar.
:D üzüm üzüme baka baka kararır
tayyip amcasının yanında dura dura tabi üzüme çekmiş
Bunlar ne zaman müjde verse ne zaman ekonomi iyileşecek dese kulak arkami kontrol ediyorum.😂
Yok ammınakoyim! Mat olur. Gerçi taşlar çoktan karşı tarafa geçti ama..
15 yıldır aynı hikaye. Artık kabak tadı verdi. İnsanlar da bunun farkına varmaya başladı...
Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış. Onunkide o misal. Hepsi hepsi gündemi degiştirme çabası.
namertliğini itiraf eden birinin bunu söylemesi düşündürücü 😂 bitim kadar sevmem kel süloyu
iyi de süleyman soylu iç işleri bakanı.. ekonomiyle alakalı açıklamayı neden ekonomi bakanı yapmiyorda , ic isleri bakanı yapıyor.. yahu bu ülkede herşey bi garip işlemiyor mu sizce.
Hep aynı laflar başkanlık gelince de düzeliyordu daha da mahvokdu
Size soyle diyim bu adamlar dogru soyluyor ama biz yanlis okuyoruz ekonomi sahlanacak diyor kime gore neye gore? Bizim icin demiyor ki kendileri icin diyorlar dolar 10 lira olur en az
Bu sahlanma onlar açısından hiç bitmedi ki. Birileri hep şahlaniyor Birileri de açım diye intihar ediyor.
Ekonomi şaha kalkmadı, onun yerine vatandaşa bişey kalktı, hatta girdi.
İki kelime ile hayal satanlara iki kelime söze inananlara , tek kelimelik sözlerim var saygılar
bu da uzun adamla takıla takıla sapıttı ne dediğini bilmiyor
evet gidişat onu gösteriyor.. inanmamak buna engel değil..
Söylediğine kendi inanmış mi? Kadir bile inanmazken, biz mi inanalım
Bir şeyler kalkıyor ama neye göre kime göre onu bilemiyoruz tabisi...
20 yıldır gelmedi o Temmuz ayı.
İnşallah gelsin, kalkınalım ve hep birlikte alkışlayalım.
valla vatandasa neyin saha kalkacagi belli. memur olmasam coktum resmen
Gündem. degistirme maksat içişleri bakanı çıkıp neden miting yapıyor demiyor kimse
Yalan söyleme bana, gözlerin anlatıyor her şeyi. Yalan söyleme banaaa
Namık Kemal fazla atıp tutanları sevmiyor bilin istedim 😂
Kendilerinden bahsediyor olmalı. Sahlanmislar, inemiyorlar.
tabi ki hayır şahlanacak olan en büyük 2 şey var vergi ve zam
He he Avrupa bizi kıskanacak😏
Bunun saçları niye dökülmüş. Neyse sebebini boşverin
Ben buna ne derim hiç bişey çünkü hiç bişey olamayacak
Muhtemelen yeni sondoj çalışmaların da bulunan gaz ve fazlası strateji oyunları bakalım
İnşallah derim.. Sonuçta ekonomi ne kadar iyi ben o kadar mutlu
Sanirim insanlar parasini bu mitingten sonra dolara yatiracak.
1 ay kaldı, turizme bel bağlayıp da böyle konuşmamıştır umarım sayın bakan. Bekleyip göreceğiz.
🤣🤣🤣🤣 inandınzmı bu söylenenlere o değilde Sedat Peker’in bugün ki video yayınlandımı?
Yayınlamış
Haberin yok mu daha sahlandi bile simit 2.5 oldu yüzde 25 sağlandı temmuzu beklenen gerek yok
Ben asla inanmıyorum, göreceğiz bakalım şahamı kalkıyor altınamı yapıyor göreceğiz.
Arkadaş bu ilkeyi kendim bileli kandırıyorlar maşallah torpil inşallah gelişecek
Kısaca Euro 13 bandını dolarda 10 bandını görür demiş bence öyle yorumladım...
Şimdi konusturmayin beni töbe Yarabbi kimse kıskanmasın beni çok şey istemiyorum düzgün bir işim evim arabam olsun yeter. Ama bunlar gündüzde çok büyük bir hayal oldu.
onun şahsi ekonomisi şaha kalkacak demek ki. adam temmuza kadar iyi bir vole vuracak demektir.
Ne zamandır ekonomi bakanlığı yapıyor bu.
Bu adam siyaset dili bilmiyor ya çok üzülüyorum ülke için.
Hani infaz edilen 5 askerin katilini bulup gelip bilmem bişeyler yapacaktı bu. Haber var mı bu konuyla ilgili? Yine mi unutturdular koyunlara?
Kalkar kalkmasına bu yolsuzluk babaları yine yer bitirir güzelim ülkeyi
Ekonomi şaha kalkmaz bunlar oldukça geçende de ekonomi %7 büyümüş ne yaptıkta büyümüş birşey mi ürettik de büyümüş acaba uyduruyorlar birşey mi geliştirdik ne yayınımızda çalışacağız ya da ekonomimiz büyümüş
20 yıldır şahlanmayan ekonomi temmuz da mı şahlanacakmış
ne yapcaklarmış temmuzda 80 milyona ekonomi duası mı ettirceklermiş aynı anda