Her erkek üstüne alınmasın. Böyle düşünenlerden bahsediyorum. Alta koyuyorum birkaç tanesini. Biliyorsunuz ki ülkemizde incel erkekler çok. Başarısız olmak zoruna gidiyor, kadınlara sallıyor. Bıktım artık. Ayrıca başarılı kadın görmeye de tahammülleri yok. Görünce baba parasıyla gelmiştir diyorlar cahil aveller. En üzücü tarafı da böylelerinin hiçbir vasfı olmaması. Kırık bamyası var diye üstün olarak yetiştiriliyor. Çocuklarınızı doğru eğitin!
Hiçbir baltaya sap olamamış TC erkekleri neden biz kadınlardan daha zekiyiz ve başarılıyız diyor?
Çok haklısın çünkü türk erkeklerindeki kompleks öyle bir boyutta ki.. kadınların başarılarını çoğunun beyni anlamlandıramıyor sanırım? Genelde kendilerinden güçlü gördükleri kadınları küçümseyerek aşağı çekmeye çalışırlar çekemediklerini de kötü ilan ederler. Hep bizi destekleyecek ve bizimle gurur duyacak insanlar karşımıza çıkar umarım...
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Umarım... Bir kızdan red yemenin acısı mı bu anlamıyorum ki arkadaş... Birçok başarılı kadın var. Kendilerini saçma sapan şeylerle avutuyorlar.
Bu sonuca nereden vardın burada genelleme yapmamalısın siz sadece okuyup bir yerlere gelen kişileri baltaya sap olmuş olarak mı görüyorsunuz okumayıp aklını kullanıp iyi meslek sahibi olup çok iyi durumda olan insalar var hayat okumaktan ibaret değil insanları okumuş veya okumamış şeklinde yargılamanız son derece yanlış
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dikkat ederseniz her erkek üstüne alınmasın yazdım... Yorumları okursanız ne kadar iğrenç olduklarını görürsün. Sınıftan geçmek için hocasına veriyormuş kadınlar. Sırf kadın olduğumuz için aşağılıyorlar.
İşte cahiller yapacak bir şey yok. Bir söz vardır cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zordur diye. Bunlar da o türden. Her şeye de maydanoz olan tipler.
Hicbir baltaya sap olamadiklarini nerden cikardin?
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne iş yaptıklarını sormuştum, başarısızlar. Ayrıca herkesin üstüne alınmaması gerektiğini söyledim. Yorumları okursan ne kadar iğrenç olduklarını görürsün.