Arkadaşlar Türk Medyası Bunu Vermiyor Ama 10 Gündür Azerbaycan İran Savaşı Patladı Patlayacak Dün İran Ve Ermenistan Ordu Komutanları Birleşme Icin Toplandı Fakat Türk Medyasının Ruhu Bile Duymuyor Ve İrandan Büyük Açıklama Geldi Açıklama Şu Şekilde- Eğer Azerbaycan Ermenistan İran Sınırını Kapatmaya Devam Ederse Azerbaycana Girer Orayı Dağıtırız Şeklinde Ama Türk Medyasının Ruhu Duymuyor #İran#Azerbaycan#Ermenistan#Türkiye
İran'dan Azerbaycan'a Büyük Tehdit İran Azerbaycan Savaşımı Başlıyor?
Münafık İrandan beklenecek hareket bunlar zaten nerede Müslüman varsa onlarla savaşır kafirlerle hiç savaşmazlar tek gayesi sünniler ölsün gerisi teferruat İsrailden daha beladır bu ümmete bu şerefsiz münafıklar İsrail açık düşman ama bu Münafıklar gizli içimizdeki hainler Rusya ve Biz Azerbaycanı koruruz diye düşünüyorum Rusya engel olur bence buna
ilk defa senden duyuyorum bilmiyordum. Orada bir koridor vardı iran ermenistan arası evet o azerbaycanın kontrolünde şu an o yüzden dediğin gibi bir sürece girilmiş olabilir..
Ancak Arap sempatizanlığına devam edilse. Kendi kanımızdan olan Türk ırkı için birşey yapmaz elin Arabi için sokağa dökülünür. İkiyüzlülükten başka bir şey değil.
Aliyevi biz de sevmiyoruz ama Azerbaycan halkına yazık değil mi abi hem Soydaş hem Dindaşımız onlar ona bakacak olursak Filistin Başkanı da Ermenileri destekliyordu bize karşı anıt diktiler pul bastılar soykırıma karşı Suriye harekatımıza karşı çıktılar buna bakarsak Filistine de mi karşı çıkalım Liderler bozuk diye tamamı kötü olmuyor ki
Deme öyle. Olan Türklere olacak orada. Filistin kadar da haini yok. Azerbaycan Ermenistan savaşında Ermenistan'ı destekledi bu kalleşler. Madem Filistin Ermenistan'ı destekliyorsa karşı olarak bunlar da İsrail'e yanaştı.
@UDixon hükumetin pkkpydye yönelik harekatı muazzam amma cihatçılari destekleyip Suriyenin meşru hukumetini devirmeye çalışması buyuk bir trajedi. Sonucra iranda, rusyada esad hukimeti istegiyle orda. Turkiyenin ne hakkı var abdnin dümenine girip Esadi devirmeye. Bak 5milyondan fazla suriyeli, 2 milyona yakin baska ülkelerden gocmen var. Millet iş bulamıyor suriyeli multeciler yuzunden. Ben suriyelilere iyilikler yapmis biriyim, kanepeden tut buzdolabina kadar kaç suriyeliye verdim , helallesmediler bile benimle, öyle hainler. Hakikatleri konuşalim kurban, herhangi bir milletin düşmanlığı degil niyetimiz . Tek derdimiz Türk milleti.
konu sadece esad değil ki sınır güvenliği de lazımdı onu hallettik adamlar roket atıp duruyordu sınırlardan oraları temizlemek lazımdı temizledik daha rahatız eskisi kadar roket atamıyorlar konu sadece esat değil ki ypgyi zayıflatmak sınır güvenliğini sağlamak amerika istediği yere bahaneyle saldırabiliyor biz de yaparız bunu
Kaynak? Haaa göt haber ajansı. Doğru. İran-Azerbaycan birdir. Sözde Türkçülük yapıp ayıramazsınız. Sözde Türkçü GAMOH teröristlerinin, sözde Kürtçü PJAK teröristleri ile toplantılarını.. İran, Irak ve Türkiye'yi bölme planları çizdiklerini çok iyi biliyoruz... Birlikte çekindiği resimler internette dolu...