Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda bir corona virüsü döneminden geçiyoruz ve turist vs. bunlar zaten gelemiyor. O riskleri göze alarak gelenlere de biz diyeceğiz ki 'sokaklarda dolaşamazsın'. Oradan 3-5 dolar veya avro girecekse ülkemize, bırak girsin" dedi. Kelimeler kifayetsiz kalıyor artık.. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Turiste serbest, vatandaşa yasak uygulaması için, bırakın 3 - 5 dolar gelsin dedi. Ne düşünüyorsunuz?
Geçen sene de bu zamanlarda birden bire vakalar düştü nedense akıllı olan insan zaten düşünür tamamen turist çekmek için vakaların sayısını azaltıp tepki çekmemek için yazı yaşatmak turizmi güçlendirmekti amaç bu sene de pek bir farkına göremiyorum.
ve bu gibi durumlara da şaşırmıyorum şahsen eğitim hakkında Konuşmayıp 3 5 dolar için turistleri ülkemize sokmak ve turistlerin ülkemizdeki insanlara virüs getirmeyeceği ne malum ve o 3 5 turist kazandırdığı 5 10 dolarla Sen yine bir zarara uğrayacaksın.
önceliği kendi ülkesi olmayan bir insandan pek de bir şey beklemiyorum ve hala bu gibi insanların arkasını savunan insanları da anlayamıyorum. gerçekten ülkesini düşünen bir insan dışarıya Tamamen kapatmalı her şeyi ve daha içini halletmeden dışarıya yönelmek ne kadar doğru çok tartışılacak çok söylenecek söz var ama pek de bir faydası olacağını düşünmüyorum.
Ülkenin kasasının boş olduğunun kanıtı. İhanet gibi
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bu ülkenin en büyük düşmanı Erdoğan değil ajan devlet bahçeli unutmayın bunu. Eğer MHP AKP'ye destek vermeseydi AKP bu kadar yıl yolsuzlukların üstünü kapatıp İktidarda kalamazdı. Şimdi aynı ajan Devlet Bahçeli diyor ki Yeni Anayasa yapalım ama Anayasa Mahkemesi olmasın. Tüm yetki Cumhurbaşkanında olsun. O yüzden AKP ye değil MHP ye dikkat edin. Alparslan Türkeş Muhsin Yazıcıoğlu'nu istiyordu kendisinden sonra ve yazdığı mektupta Devlet bahçeli Ajandır dikkat edin diye uyarıyor. Ama kimse ne hikmetse hâlâ dikkat edemiyor
şatafatından ödün verseydi biraz... o üç beş dolara ihtiyaç olmayacaktı. bütçe fazlası olan almanyanın şansölyesinin iki dairesi var. bir koruması var. bizimki maşallah cumaya üçbin kişilik konvoyla gidiyor. itibardan tasarruf olmazmış... doğrusu israftan itibar olmaz. arap şeyhyerinin koca koca sarayları var, hangisinin itibarı var?
avrupa bizi bu sözlerden sonrada kısakanacakmı ülkedeki herşeyi sattılar yetmedi key akçesini yediler yetmedi yazlık kışlık saraylar yaptırdı yetmedi insanlar 1 senedir perişan ac sefalet eşiğinde iflas eden esnaflar çocuklarının yüzüne bakamıyan babalar intihar eden insanlar var ülkemizde ama halen 3 5 doların peşinde koşan biri tarafından yönetiliyoruz ne kadar acınak gale gelinirse bir ülke o noktaya geldil artık ne desek boş
Turiste yatırım yapmak yerine halkına imkan sağlasaydı koskoca 19 yılda şu an turiste aç kalmıcaktı hem 19 yıl berbat yönetim ülkeyi yabancılaştırma hem de şu an yaptığı şeyi bulunduğumuz duruma sanki kendisi sokmamış gibi haklı göstermeye çalışması tam buna yakışırdı
sattık ülkeyi siz kim oluyorsunuz dedi yani :))) sokarım turistine benim huzurlu saglikli yasamadigin ulkemde beni 3 - 5 dolara satip o 128 milyon dolari bir gecede hortumlayamaz öleyse allaha havale etmekden af dilemekden vazgecip artik ulkeye bir huzur versin
3-5 e kadar düştük yani. Turizmi kendi elleriyle öldüren otelciler olduktan sonra senin esnafın 3-5 kazansa ne olur. Adam otele bir giriyor bir de çıkıyor.
Sen turist olarak gittiğin bir ülkede sana yasak olmayanın o devletin insanına yasak olduğunu öğrensen ne yapardın? Ben o ülkenin vatandaşına çok acırdım.
Diyor ki "Siz buna layıksınız, hem bize verilecek paradan size ne? İş arayan bulur". Bunun mesleği Türkiye ticareti olmuş hala "Erdoğan olmasaydı..." diyenlerin hepsine... neyse 😑
Korona da kendi vatandaşına yasak veripte turistlere yasak vermeyen biri. Şimdi yaz geldi ya iyice turistleri alırlar artık ne olsa kasa dolacak :d böyle devam ettikçe bok biter virüs
Büyümedik, dünya geliştiği için biz de büyümüş kadar olduk. Dünya ekonomisi elbirliğiyle bizi ileri itti. Diğer ülkeler 10 kat 20 kat büyümüşken, biz 2 kat büyüyebildik
ama uefa ve f1 senin halkında virüs var diye iki büyük organizasyonu ülkenin elinden aldı. o koruduğun avrupalı senin gibi maddiyat odaklı bakmıyor konuya ! 3-5 dolaramı kaldı bu ülkenin halkının değeri ya da sağlığı?
Aslında benim sözüm çoktan bittide sorularına kayıtsız kalamıyorum İşte ülkemizin durumu okadar fecaat içler acısı varın siz düşünün 20 yılda gelinen nokta
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
iyi demis, ülkede profesyonel siyasetci sayisi milyonlara ulasti, yeni bisey dese de hemen sallayip elestirsek, kötülesek diye bekleyenler türedi. Insanlar dünyadaki pandemi önlemlerdinden bihaber körü körüne kötüleme pesinde. Bir cok ülke gezip görmüs, bir cok farkli milletleri görüp taniyip bilen biri olarak sunu eklemek istiyorum; Genel mana da nankörlükte daha üst seviye bir halk tanimiyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Batmışız desene halbuki çaldıklarını çıkarsa, o sarayı kapatsa lüKS araçlardan feragat etseydi daha iyi durumda olabilirdik, Şerefsiz keşke tüm hatayı kendinde görse biraz.
İban verip 3-5 TL istedikten sonra o parayı seçim malzemesi yapıp geri vermenin de alemi yok o zaman. Az gururlu ol, istifa et desem o gurur da yok sende zaten.
Şimdi erdoğanı pek sevmem ama bu konuda haklı adam. Dolar 9 tl oldu olacak. Ülke neyle çarkı döndürecek. Ekonominin büyük bir kısmını turizim oluşturuyor. 3-5'ide lafın gelişi kullanmış. Hepimizin genel kullandığı tabirdir.
Seçim günü geldiğinde gösterecekler buna üçü beşi 😂
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Dolarla gtumu siliorum halkım için türkiyemin güzel insanlari icin devlete dolar bagislicam bizi serbest birakmasi adina. Koca ayakli aidsli turist kizlarinin ve yamuk s*kli turist erkeklerinin dolarina kalmadikk😝
@yavuz34sancak daha dün düşman olan Chp ve Fetö ne oldu da dost oldular? Kutuplaşanlar vatanı parsellemek için operasyonlar yaptılar ama yemedi sonra da gelmişler Amerikalardan müslümanlık dersi vermeye kalkıyorlar
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Cumhurbaşkanı Erdoğan: Turiste serbest, vatandaşa yasak uygulaması için, bırakın 3 - 5 dolar gelsin dedi. Ne düşünüyorsunuz?