Gün geçtikçe gün yüzüne çıkan Millet Ittifakı - HDP birlikteliğinde, en son geçtiğimiz günlerde Dursun Çiçek HDP'ye bir kaç bakanlık verilebileceğini ifade etmişti.
Çiçek'in bu açıklamalarına tepki Cevizoğlu'ndan geldi. Cevizoğlu HDP ile bağlantılı hiç kimsenin kurumsal ya da bireysel olarak PKK'ya karşı durmadığını ifade etti ve ekledi: HDP demek PKK demektir. Erdoğan gitsin de PKK mı gelsin?
Siz Cevizoğlu'nun bu açıklamalarına katılıyor musunuz?
#AlfaOrtak
Çiçek'in bu açıklamalarına tepki Cevizoğlu'ndan geldi. Cevizoğlu HDP ile bağlantılı hiç kimsenin kurumsal ya da bireysel olarak PKK'ya karşı durmadığını ifade etti ve ekledi: HDP demek PKK demektir. Erdoğan gitsin de PKK mı gelsin?
Siz Cevizoğlu'nun bu açıklamalarına katılıyor musunuz?
#AlfaOrtak
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İki tarafta birbirinden beter ülkemden çok memnunum
AK Parti'nin 2002-14 yılları arasında ülkeyi uçuruma sürüklediği yadsınamaz bir gerçek. Lakin unutulan bu süreçte AK Parti'nin sivil ve bürokratik koalisyon ortakları.
AK Parti'nin masadan kalktığı bu koalisyonu ve girmiş olduğu "Yeniden Asya" rotasını yok sayıp ve hatta eski koalisyon ile arasında fark görmemek ya kişisel düşmanlıkların ya da körelmenin sonucudur ki ikisinin de ne kişiye ne de ülkeye faydası olur.
AK Parti bugün Suriye'de ve Irak'a toprak bütünlüğü için mücadele ederken, Akdeniz'de Libya'da haklarımızı korumakta.
FETÖ'ye cemaatlere karşı verdiği savaş ise bağımsızlığımız açısından vazgeçilemez mücadele.
PKK'nın hükümet olduğu bir Türkiye'de bu mücadelelerin hangisi var olabilir?
Al birini vur ötekine dedim ya bende
Ben bu söylemeniz anlayamadım.
Çünkü bir tarafın sağlamış olduğu ciddi kazanımlar mevcut.
Dahası diğer tarafın siyonizme ve emperyalizme bağlı olarak ülkeyi tehdit eden bir terör örgütü olduğu ortada.
Siyonizm o kadar güçlüdür ki kimse karşısında duramaz... Yok etmek istese ak partiyi de eder CHP yi de... AKP de zamanında çözüm süreci diye isyancıların şehirlere yaptığı yığınaklara yolların altına bombalar koymasına göz yumdu 500 den fazla asker ailesinden koparılfı
Suriye'deki savaşı siyonizm kaybetti.
25 Eylül Kürdistan Referandumu'nu kaybetti.
15 Temmuz'da kaybetti.
En önemlisi Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşu başlı başına bir zaferdir.
Düşmanı yenilmez sayarak zafer kazanılamaz.
AK Parti yargılarınıza gelecek olursak, bu yargılarınızı daha ilk cevabımda ben de ifade etmiştim. Lakin bugün 2021.
2021'de hükümet olan AK Parti'nin 2002-14 ortaklarıyla yeniden iş tutması, PKK ile masaya oturması ya da FETÖ ile koalisyon kurması Türkiye'nin yararına mı olacaktır?
Farkında iseniz ben al birini vur ötekine dedim... Ben bir askerim zaten biz apolitik büyüdük
Hanımefendi ben kimseyi soruya davet etmediğim gibi kimseyi de tartışmaya zorlamıyorum. Bir fikir beyan ettiniz, ben de beyanatın temelsiz olduğunu nedenlendirerek işaret ediyorum. Bunu sorgulamak ya da görmezden gelmek sizin kararınız.
Bununla birlikte hiçbir kurmay politikadan bağımsız yetiştirilmez. Tarihimizdeki devrimleri ve karşı devrimleri incelerseniz kurmayların önderliğinde gerçekleştiğini görebilirsiniz.
Görüşünüz için teşekkür ederim.
Türk subayı değilim beyefendi...
Ayrıca asılsız değil al birini vur ötekine dedim 2014 ten beri doğru hareketleri var diye geçmişi silelim mi üstelik dış politikada doğru hareketi varken kendi halkının cebindeki üç kuruşa göz dikmesine mi okey diyelim
Asker olduğunuzu söylemeniz nedeniyle o açıklamayı yaptım ki "evet"
Yine askerlikten ve tarihten gidecek olursak, her süreç kendi şartları içerisinde değerlendirilir. AK Parti ile mücadelenin tarihi 2002-14 yılları arasında zirvedir.
- TSK'nın başta Irak Tezkeresi olmak üzere döneme ait duruşu
- İşçi (Vatan) Partisi'nin AKP Kapatma Davası, Gül'ü ve Erdoğan'ı hedef alan Yüce Divan Çalışmaları buna örnektir.
AK Parti'nin FETÖ ve PKK ile mücadele ettiği dönemde ise, PKK ile AK Parti arasında fark olmadığını söylemek mücadeleye karşı bir beyanattır.
PKK ve FETÖ baş siyasi elemanlarının tetikte konumlandığı yerlerde Ak Parti'ye karşı muhalefet yerine "düşmanlık", asıl düşmana askerliktir.
Sözlerim yanlış anlaşılmasın, ekonomik şikayetleriniz başta olmak üzere AK Parti'ye karşı haklı sayısız eleştiri doğrudur. En basitinden bugün partileşen "America Loses Its Man in Ankara " ya da Elit İnsanlar Konseyi üyesi şahısları AK Parti'nin yetersizliği sonucu bu güce ulaşmıştır.
Burada önemli nokta pozisyonumuz. AK Parti yetersiz demek ile AK Parti'yi bu örgütler ile bir tutmak ya da AK Parti'ye karşı bu örgütler ile işbirliğine gitmek vatanseverlik değildir.
Soruyu bir daha okursanız en basit örneğiyle işbirliğini görmeniz mümkündür.
İş birliği olduğunu inkar edemem... Fakat karşı söylemimi buraya açıkca yazamam da
Fakat yanlış anlaşılma olmadan özelden konuşabiliriz sorun yoksa
Memnuniyetle dinlemek ve anlamak isterim.
İstediğiniz zaman mesaj atabilirsiniz.
Bence akp kalmalı iktidarda zaten oda ülkeye baya zarar veriyor yani ha Pkk ha akp böyle oldu artık 😂
AK Parti'nin 2002-14 yılları arasında ülkeyi uçuruma sürüklediği yadsınamaz bir gerçek. Lakin unutulan bu süreçte AK Parti'nin sivil ve bürokratik koalisyon ortakları.
AK Parti'nin masadan kalktığı bu koalisyonu ve girmiş olduğu "Yeniden Asya" rotasını yok sayıp ve hatta eski koalisyon ile arasında fark görmemek ya kişisel düşmanlıkların ya da körelmenin sonucudur ki ikisinin de ne kişiye ne de ülkeye faydası olur.
AK Parti bugün Suriye'de ve Irak'a toprak bütünlüğü için mücadele ederken, Akdeniz'de Libya'da haklarımızı korumakta.
FETÖ'ye cemaatlere karşı verdiği savaş ise bağımsızlığımız açısından vazgeçilemez mücadele.
PKK'nın hükümet olduğu bir Türkiye'de bu mücadelelerin hangisi var olabilir?
şu an akpde bir dünya kürt bakan var. hdpli olunca mı sorun olacak.
Kürt bir etnisitedir ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunda büyük görevler almışlardır.
Sorunun herhangi bir yerinde etnisite geçmediği gibi, ırk siyasetinin bu ülkeye büyük zararlar getireceği yadsınamaz gerçektir.
Lütfen soruya cevap vermeden önce soruyu okuyun.
Erdogan gidince pkk mi gelcekmis djdjnd
Gerci erdogana oy vermeyen herkesi vatan haini ilan ediyolar
HEPAR ve Vatan Partisi şu ana kadar Erdoğan'a bir oy, bir seçim bile destek açıklamayan iki parti.
Bu partilere kim hangi dayanak ile vatan haini diyebilir?
Ki bu iki örgütten biri Ergenekon Davası'nın TSK haricindeki yegane hedefiyle, öteki o davaları örgütlü olarak protesto eden 2 partiden biriydi.
Son olarak Dursun Çiçek' in geçtiğimiz hafta, Kılıçdaroğlu'nun bu hafta ve Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nde yapmış olduğu açıklamalara bakarsan hepsinde PKK hükümet ortağıdır.
Boş.