Türkiye Tumhuriyetini Türk Mustafa Kemal Ve Ermeni Kökenli İsmet Paşa Kurdu Fakat İsmet Paşa En Yakın Dostu Mustafa Kemale ihanet Etti Fakat O Günden Sonra Türkiye Hep Ermeniler Tarafından Türkçülük Ile Yönetildi Ve Doğuda 1915 Katliamının Intikami Alındı Doğuda Olanlar Benim Umrumda Değil Devlet Her Zaman Haklıdır Fakat Günümüz Siyasetçilerine Baktığımızda Devlet Bahçeli Aslen Siverekli Ermeni Asıllı Fakat Osmaniyede Doğmuş / Mevlut Çavuşoğlunun Babasının Lakabı Hırsız Ermeniymiş / Tayyip Erdoğan 'ın Dedeleri Ermenilere Silah Ve Orgutlenmede Yardim Ettiği Icin Idam Edilmişler/ Kılıçdaroğlu Dersim Ermenisi İken Fethullah Gülen De Erzurum Ermenisi?
yok hocam yalan. ya ermenilerin de işi gücü yok da o kadar senedir gizliden örgütlenecekler. Ama dediğiniz isimler ermeni asıllı olsa bile bu hiç birşeyi değiştirmez. Bizde ermeni lafı hakaret olarak söylendiği için sanki ermeni olunca düşman oluyormuşsun gibi bir algı oluşturuldu.
Hayır dostum çok yanlış düşünüyorsun senin büyük ermeni locasından haberin yok sanırım dünyanın en büyük 2. Locası bunlarda yahudiler gibi localasip plan yaparlar
Osmanlıda ermeniler vezirliğe kadar yükselmişler dolayısıyla yeni kurulan ülkemizin yetişmiş kadrolarını oluşturuyor olmaları kaçınılmaz ama bu kadar net bilgilerim yok yani şu ermeni bu ermeni diyemem kaldıki hiç bir ırk ile sorunum olamaz