Güncellemeler
+1 yıl
Güncel

Mecbur kalkacak zaten. Turizm sezonu geldi sayılır. Rakamların azaldığını düşünmüyorum ama. Geçen yılın aynısı olacak. Yaz ayları kısıtlamaları kaldırıp, Eylül - Ekim aylarında vakalarda artış var diyerek yeniden insanları tıkacaklar eve.
İyi Bayramlar.
Kısıtlasalar da kısıtlamasalar da aşılar asla yetmeyecek, sayılar asla düşmeyecek (düşmüş gibi gösterilecek). Bari açın da takılalım gönlümüzce. Elimize Filistin bayrağı mı alalım ya da futbol takımının saçmalıklarını mı kutlayalım? En iyisi Türk vatandaşlığından çıkıp turist olmak.
Kademeli olarak kalkmalı. Bence öncelik eğitime verilmeli. Denetim olmadığı sürece de şu akşam ve hafta sonları kalkabilir zaten bir işe yaramıyor denetim yapmadıkları sürece.
Valla millet zaten çeşitli bahanelerle sokakta fıldır fıldır geziyor (lafım çalışanlara değil) dolayısıyla ortada bir kapanma olduğunu düşünmüyorum. O yüzden umarım kalkar da kurallara uyan insanlar da rahat bir nefes alır...
Cevap
5Cevap
E tabi ki kalkmalı. Millet ekonomik darboğaz çekiyor. Daha bizler bile döndüğümüzde bizi neler bekliyor onu dahi bilemiyoruz.
Kafayı yedik evde, kaldırılsın fıttırmak üzereyiz. :(
Keşke bu haberi camilerden filan duyursalar herkes dışarıda çünkü.
Kısıtlamaya uyan 100 kişi var zaten. Biri benim. Bana öyle geliyor!
Tabiki kalkmali tak etti artik canima
Hadi oradan diyorum kendisine
Bence istifa etsin yapamıyor işte zorla değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?