AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Suroye ye de karıştık 5 mily9n mülteci başımıza kaldı artistlenmek te üstümüze. yok
Filistinin kaderini filistin belirleyecek. Türkiyenin bu tepkileri suya yazı yazmak gibi.
Destek ve yardım çıkan ülkeler biribirine destek çıkar ve korur. Turkun türk den başka dostu yoktur.
Ne bileyim abi orda olay oluyor diye Biz gibi askerler gidiyor
Mescid-i Âksa biz müslümanların ilk kıblesi. Ayaklanmamız, destek vermemiz, haklı bir sebep.
Evet bize kaldı oradaki topraklar önemli hamle yapmalıyız
Mescid i aksa müslümanların bizde müslüman ülkeyiz ve onlara vermek istemiyoruz koruduğumuz şey bu
Ayasofya kimindi o zaman?
O da bizimdi ve hala bizim
Anlamazlar başkan yorma kendini. Ayasofya, İznik, Antakya, Selçuk, Efes, Kapadokya ve Mersin adamların en kutsal yerleri. Kimse birşey demiyor. Ama Filistin için ortalığı yakacaklar. Empati 0.
Birde Urfa var unutmuşum onu.
@pişmeyenkurbağa Devlet kendilerinin ya şu an sadece ondan böyleler. İsrail de burnunu soksaydı o zaman Ayasofya'ya.
@pişmeyenkurbağa Neyi anlamazlar pardon sen çok mu biliyosun bana kalsa her yerden temizlesinler evet oraları da boşaltsınlar ama size kalsa hiçbir şeye dokunmayıp göz yumulsun bence derdiniz bu sizin algı planı resmen boş konuşuyosunuz. Beyniniz siyasi iktidara odaklanmış ve sadece o pencereden ne yaparsa kaka modunda konuşuyorsunuz. Geniş açıdan bakmak lazım ben kimsenin yanlısı değilim olaya insani ve dini duygularımla bakarak bu fikrimi oluşturdum size de tavsiyem artık şu a b c partisi ne yapsa karşıyım modundan çıkıp sağlıklı fikirlere yönelin.
Kendine gelince Ayasofya kılıç hakkı, İsrail'e gelince meeee meeee.
Resmen Müslümanları atıp, dinsizleri korur olmuşlar. Sorsan hepsi Müslüman.
Allah hidayet versin
Taraf falan oldukları yok, iktidar tabanının gazını alıyor o kadar. Ben bir yaptırım görmedim one minute.
Turkiyenin birinci hedefi tüm dünya hakkında söz sahibi olmak. Antarktika da bisey olsa orda da söz hakkımız olmali
Ölen masum insanlar yerine siyasileri ölsün barış pınar harekatın da türkiye kürtlere zulüm ediyor dediler imzaladır biz nerde kime zulüm ettik.
Siyasi olarak değil insanı olarak bakmak gerekir olaylara yoksa doğu turkistana çıkmayan ses burda niye çıkıyor anlamış değilim
Bilmiyorum gideniniz var mı çok gittim, Allah yardımcıları olsun. Bitmez bu bir süre daha.
Ben çocuklara üzülüyorum. Savaşın bedelini ödüyorlar. 😔
Ortada devlet ve siyaset yok insanlık meselesi vicdan meselesi bu onca olaya sessiz mi kalıcaz
Senin ve senin gibilerinin zihniyeti yerin dibine batsın.
Araplar bile destek olmuyor biz illaki karisacaz her şeye buraya gelsinler biz çıkarız yahu yeterince arap yok burada onlar da gelsin
Orası müslümanların ilk kıblesi kutsaldır ümmettin ortak kıblesi ora yok olması demek müslümanları tıp yekun yok saymak demek bazı densizler din düşmanları bunu kavrayamaz
@1dilhun kafirler hep böyleydi sosyal medya sayesinde içlerinde ki kini rahat rahat döküyorlar işte insanlıktan bahsederler ama iş müslümanlara gelince kudururlar yorumumu da silmiş ne yaptıklarını yüzlerine vurunca ayrıca çıldırır bunlar.
Yolda masum bir çocuğa yahut kadına şiddet uygulansa sen kayıtsız kalır mısın
Oradakine kalıyor işte feminist anlayış bu orada çocuk kadın oluyor işkenceye maruz kalıyor yüzü kan oluyor ama herhangi bir feminist derneğinden bir açıklama gelmiyor yazık konu eşitlik falan değil işine ne gelirse yani
Tabiki bu savaş sona erdirilmeli ama sadece Türkiye değil; diğer devletler de destek vermelidir. Yine de bizim haklı davalarımizda yanımızda olmamamaları yüreğimi sızlatıyor. Bi
Sen konuyu yanlış anlamışsın. Biz filistini desteklemiyoruz. Musluman kardeşlerimizi ve dinimizin ilk kıblesinin bu şekilde yağmalanmaması gerektiğini destekliyoruz.
Filistinliler ve Kudüs bahanesiyle İsrail'in durdurulması gerekiyor da ondan. Hatay sınırına kadar ulaştıklarında geri püskürtmesi o kadar kolay olmayacak.
Reis kapıları açar şimdi 5 milyonda ordan gelir 🙄
müslümanlar için önemli bir mesciddir
Kendi gündemini unutturmak için
Aslinda olmuyor, oluyormus gibi gozukuyor.
iki akraba ulke kavgasi
Dünya lideriyiz ya... silivriye attıracan beni
kudüs var mescidi aksa var başka sayımmı ayrıca bizim içinde kutsal bi mekan ¿
Çünkü baştaki tek adam öyle olsun istiyor.
Olaya devlet gözüyle değil de kutsal mesele olarak bakarsan daha iyi anlarsın
Malak Kudüs babanın malımı ilk kiblemiz tabiki taraf olacak
Müslümanlar ıçin
Mevzu Mescidi Aksadır.
Çünkü hükümet Arap milliyetçisi.
Keşke elimden bir şey gelse.
Yani haklısın
Mesele destek meselesi değil insaniyet meselesi
Sende o durumda olabilirdin bakalım o zaman aynı şeyi dermiydin
Kardeş halkımız sorman hata
vicdan.