Biri bir yüzükle başlıyor bütün sülalesini zenginleştiriyor millet öylelerine tapıyor öte yanda diğer çalmıyor çırpmıyor dünya malına kapılmıyor millet onla dalga geçiyor...
Bir ülke dinle sömürülüyorsa ve din o ülkenin zayıf noktası ise kim Allah derse o kazanır. Chp başa geldiğinde başörtüsünün kalkacağını inanan cahiller tanıyorum ve işin kötü yanı bunlardan binlerce var. Sanki hepimiz dinsizdik Akp başa geçince bir dine mensup olduk. Ayrıca etkili muhalefet yapmaları lazım artık köprüden önce son çikistayiz var gücüyle çalışmaları lazım baska türlü olmaz bu iş.
Ben seçmen tarafindan olaya bakıyorum din kisvesi altında CHP nin dinsiz olduklarını aşiladilar millete e bu ülkenin bam teli nedir din bu yüzden CHP başa gelince ulkecek dinsiz olacağız sanıyorlar boşuna laiklik gitsin şeriat gelsin demiyorlar bu sadece bir örnek tabi ki. Ayrıca akpnin kült bir seçmeni var onların fikri degisti mı iktidar da değişecek demektir.
Sermaye kendisinden hoşlanmıyor. Adam yağmalanan kamu kaynaklarına devlet eliyle el koyulacağını, Kanal İstanbul'a herhangi bir devlet sponsor olursa Kanal inşaatına başlansa bile kimseye para ödemeyeceklerini, borç veren bankalardan hesap soracaklarını falan açıkça söyleyebiliyor.
80 darbesinden beri ülkeye yerleşmiş olan mafyatik düzene kökten ters bir adam olduğu için oluyor bunlar hep
Bende CHP’liyim ancak ne bu adamın nede diğerlerinin hiç birinin Türkiye’yi ileri götürüleceğini sanmıyorum. Koltuk sevdası hepsi yoksa vatan millet aşkına dair hiç bir şey yok.
Chp li biri olarak kendisine saygim var iyi bir devlet adami, kesinlikle cok iyi bir cbaskani olir uzlastirici kisiligiyle ozellikle ama bir lider mi bizim milletin bakis acisina gore degil
Erbakan asla sempati duydugum biri degil su var partiye bir heyecan gerek diye dusunuyorum yoksa iyi bir cbaskabi profili olacagindan kuskum yok. Ama diger tarafta sunuda dusunuyorum millet ittifakini ondan baska biri ayakta tutabilirmi dengeleri tutturmak cok zor cunki.