furkan cemaati vs ahmeti mehmeti beni ilgilendirmiyor ,
camiye baskin yapilmasi hicbir aciklamasi olamaz ,
bugun yine tutuklamislar evlerinden camilerden almislar vs vs
konu şu , 15 temmuzda fetocu diye normal hakkimizi ararken bile masum insani fetocu ilan eden akp , simdi de furkanci diye altyapi mi hazirliyor
ben güvenmiyorum akp ye
fetocu mu furkanci misin? ikiside degilim kardesim kimse bana dini cemaatle iliskilendirip itham edemez..
babama diyorum ki camiyi basmislar zorbalik yapmislar diyorum.. bugunde furkanci diye herkesi toplamislar diyorum
dinlemek istemiyorum beni ilgilendirmiyor diyor
elin israili camimize girse babam hemen isyan cikarirdi ama turkiyede akpli olunca susuyor ve normalmis gibi birde beni sucluyor..
dini'ni satiyor
hicbir camii hicbir cemaatin degildir ve cemaatci diye cami vatandasi tutuklanamaz
sizce babam mi hakli ben mi?
ne düsünuyorsunuz?
camiye baskin yapilmasi hicbir aciklamasi olamaz ,
bugun yine tutuklamislar evlerinden camilerden almislar vs vs
konu şu , 15 temmuzda fetocu diye normal hakkimizi ararken bile masum insani fetocu ilan eden akp , simdi de furkanci diye altyapi mi hazirliyor
ben güvenmiyorum akp ye
fetocu mu furkanci misin? ikiside degilim kardesim kimse bana dini cemaatle iliskilendirip itham edemez..
babama diyorum ki camiyi basmislar zorbalik yapmislar diyorum.. bugunde furkanci diye herkesi toplamislar diyorum
dinlemek istemiyorum beni ilgilendirmiyor diyor
elin israili camimize girse babam hemen isyan cikarirdi ama turkiyede akpli olunca susuyor ve normalmis gibi birde beni sucluyor..
dini'ni satiyor
hicbir camii hicbir cemaatin degildir ve cemaatci diye cami vatandasi tutuklanamaz
sizce babam mi hakli ben mi?
ne düsünuyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben bir ara polis olmak istiyordum veya asker vatanım için toprağım için ama bu memleketin kanını emen APK trollerine hizmet etmemek için vazgeçtim merakla 2022 Ağustosunu bekliyorum çok kötü şeyler olacak gibi görünüyor trollerin inandığı gruplar gunyuzune çıkacak gibi
irak suriye gibi yerlerin din üzerinden böldüklerini biliyoruz , bu plan her zaman ise yaramistir , umarim bizim ülkede buna cesaret etmezler ,
alevileri denediler tutmadi simdi baska taktik sanirjm..
acik acik tehlike geldigini , göcmenleri aldiklarinda kimlik verdiklerinde uyarmaktan 13 twitter hesabim kapandi..
keske afrikali alsaydik gurur duyardim..
umarim toprak kaybetmeden biter bu karmasa
3 5 kavgadan kormuyorum ama neyse.. tebrik ediyorjm sizi
Libyayi kim karıştırdı biliyoruz yani amaçları bop projesi sırf bunun için Arap ülkelerini İsrail Türkiye ortaklığıyla karıştırıyor malum kişiler Türkiye bir bakıma İsrail'e çalışıyor bizim millet te bunu vatan savunması sanıp milliyetçilik yapıyor ama işin görünmeyen kısmı çok farkli gemiciklerin yolu açılıyor Türkiye bağlantı noktası olmaktan çıkacak büyük ihtimal kanal İstanbul'da Türkiye'yi saf dışı bırakmak için zaten Araplar full o bölgeyi satın alıp sahiplendi o kanal ABD nin savaş gemileri için Araplarda bu sayede para kıracak ah troller ahh çok gaza geliyor sonumuz iyi olur inşallah
Bizden olursan dokunmayız olmazsan dokundururuz demek bu. dindar biride değilim ama ne yapmış o insanlar
turistlere serbet otellere denizlere serbest diyerek , camiye namaz kilmaya gitmisler mesafeli oturarak tabii.. milleti kiskirtiyor diye provakatör ilan edilmisler.. camii kapali ama heryer acik demisler , ibadetin yssak oldugunu kanitlayin demis.. yani dini yasaklayan akp var demis.. konu bundan ibaret.. zaten bunu chp de söylüyor hdo de söyluyor sokakta çöpcude soyluyor ama furkan cemaati tutuklamak icin camiiyi bahane etmisler. mesele pandemi olmadigini soyleyip ibadet etmek istemis konu bu..
YÜCE İSRAİL HER ZAMAN HAKLIYDI