AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Türkiye özgür mü önce bunu sormak gerekiyor
Yok sadece bir fox izliyoruz başka yok malesef
Bu soru yu sormak bile komik deilmi
tek taraflı olaral fazlasıyla özgür
Hayır özgür basın yok
Silivri ; hoşgeldiniz efendim
Şahsımın çiftliğindeyiz, ne özgürlüğü?
Muhalif değilsen özgür.
Özgürlük? Bu ülkeye fazla değil mi ya? 😂 😂 😂
Türkiye de uçan kuslar bile ozgur degil
Neden özgür olmak zorunda peki
Özgür değil.
Neden degil bir örnek verir misin.
Gerçekler gösterildi diye rtükten yemedikleri ceza kalmıyor. Basın toplantılarında/programlarda devlet büyüklerine önceden seçilmiş sorular dışında sorular sorulamıyor.
Valla neye dayanarak bukadar emin konustun anlamadim. Ama cok seffaf oldugunu düsünüyorum. Zaten muhalefet muhalefetligini cok iyi yapıyor. Hükümlet iyide yapsa Karsi cıkıyor kötü de yapsa.
Vaka hasta sayısı şeffaflığı gibi 128 milyar dolar nerede? Kızılay paraları nerede diye soruyorlar soramazsın diyor. Muhalefetmiş hangi kanal Muhalefet yapabiliyor söylesene? FOX halk TV dersin başka? Geriye kalan bütün kanallar hükümet oyuncağı haaa doların 8.26 olduğunu unutma. 2003 gelire göre alınan gram altın ile şimdi alınan gram altına bak anlarsın koyun 🐑
Kardeşim Adam lar memleket yönetiyor. Herseyi söyleyemezler. Siz inanmasanız da biz Şu an büyük bir savastayız dünyanın sort bir yanında savas halindeyiz Herseyı halk la paylasamaz devlet. Daha düne kadar paramız yok diye ağlıyordunuz şimdi neden 128 milyar oldugunua inanıyor sunuz. İşinize gelene inanıyor sunuz. Cok gereksiz bir muhalefet var
Adamlar salıyor nefes alsin halk ona Karsi geliyorsunuz. İçeri girin diyor lar ona Karsi geliyor sunuz. Sizin derdiniz devlet millet degil sadece muhalefet olmak. Herkez memleket yöneti içisi oldu basimiza. Elinde bir telefon A dan B den haberi olmayan inanlar burada memleketine atıp tutuyor
Lan boş yapma ülke rezervini merkez bankası kendi sitesinde zaten yayınlıyor. Ayy şimdi siz onu bilmezsiniz TÜİK verilerle oynaması corona varken işsizlik azaldı dediler ya sen inandın demi geçen yıl buna şimdi? Öcalan mektubu okutmak pkk başkan sayın demek ne içindi anlatsana. Yok savaş yok bilmem ne he 200 ülke Türkiye karşı zaten. Birazdan başlarsın sene m. ö 1980 yağ kuyruğu tüp kuyruğu falan kendinizin tanzim patates kuyruklarını unutuyoruz nedense. Ki o yağ tüp kuyruğu ambargo ve Kıbrıs harekatı sıkıysa şimdi yapsınlar. Ülkeyi 8 yaşında çocuğa vereyim yeminle daha iyi yönetir
128 milyar dolar yok diyorsan dolar niye arttı anlatsana Amerika oyunları mı git ekonomi nedir para neye göre değer alır bunları öğren. Neden ww Türkiye fabrika açmaktan vazgrçti neden ülkeye döviz parası girmiyor neden yabancı sermaye parayı ülkeye getirmeyi bıraktı Bi araştır. padişahım çok yaşa!
Herkez görmek istediğini görür böyle terimli terimli konusarak hakli cıkamassın. Gördük imam oğlunun yönetimini de gecmiş CHP yönetimini de gördük. Youtube ye yaz eski türkiyeyi bir izle
Herkes yazmayı öğren cahil. Gördük İmamoğlu ekmek dağıtmaya çalışırken engellediğinizi. AK KOYUN 🐑 🐑 🐑 🐑 🐑 🐑 🐑 🐑 🐑 🐑 🐑 🐑 🐑
Kim ne derse desin ABD bizim dğsnanımız. Bizi istemiyor bunu cocuklar bile bilir dost mus gibi görünmeye calişsada karsısında güçlü bir ülke görmek istemiyor. Sizin CHP de gidip ABD ye bizi sikayet ediyor. Muhalefet olmak bumu. Adamlar süte beyaz dese yok siyah diyecekler neredeyse
Koyunlara laf anlatılmaz bakın ve görün yapılanları görmezler. 20 milyar lira borcu da görmezler belediyeye. Belediye çaycı 10 bin maaş alıyor ama olsun yol yaptı derler. ALLAH BELALARINI VERSİN kör koyunların
Yav he he yasasin CHP.
CHP gelecek tr süper güç olacak 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Atlar nerde ruhsuz arkadaş? Ekrem hoca at mı kaçırmış
Görüş sahibine de bana da çok bildirim geliyor. Lütfen tartışmaya gerek yok
Gerçekler bazıların zoruna gitmiş ondan koyun 🐑 mee diyor. He saray masrafı 60 bin atama bekleyen öğretmen yıllık maaşına eşit ama olsun hz tayip amcalarına 😉
Ne yazıkkı basın ozgur degl
Buraya girince gördüm
Ahaushahsuw güzel şaka
Kim özgür ki basın özgür olsun
Hangi hakkınız elinizden alindi. Neyınız kısıtlandı mesela.
Cüzdanım kısıtlandı, seçimlerim kısıtlandı eğitimim ve hobilerim kısıtlandı yeter mi
Cüzdan dan kastiniz ne birazacar misiniz
Her ota b@ka vergi ödüyoruz, kalan paraya anca karın doyulur
Egitim ve hobıye gelince. Dünya genelinde bir salgin var bir müdahale gerekliydi. Bu kapanmadan öncede herkez artık devlet bir önlem almali 15 gün lük kapanma olmali diye yaygara yapanlarla doluydu
Yurt dışında tanıdıaklarim var okadar gereksiz yere vergiler aliniyor ki. Orda yaşasan intihar edersin demekki. Netten bir bakin baska ülkelere istersen. Ne vergisi bu hangi vergi senin zoruna gidiyor bir örnek verir misin
Salgından önce de aynı mevzu var mantıklı düşünün ben istediğimi alamayacaksam bana bu şartları sağlamayacaksa niye başkan olunur
Abicim ben istediklerimi almak istiyorum o yüzden çalışıyorum ama yok yani alamıyorum da seçimden önce herşey olacak deyip kıçını dönmek yakışıyor mu peki
Kim neyi almana engel oldu anlamadim
Yapacagim dedigini yapıyor adamlar yigidi öldür hakkini yeme. Bnim babamin oglu degil hiç biri ama dogru ya dogru adamlar calişiyor
Sokak röportajlarını izleyin anlarsınız
Hangisini bir tane söylede söz dinleyeceğim. Sokak röportajı yazsam youtubeye cıkar mi
Yaz abi mutlaka birinden birinde beni anlayacaksın
🙄🙄🙄
Sosyal medyaya inanıyorsun kurgu olmuyor ama gercek olan milyonların izlediği haber kanallarına itibar etmiyorsunuz tuhaf. Sosyal medyada hiçbir haberin asli yok itibar edilmez bence.
A haber şöyle böyle diyor millet ama her konusmasinda adamlar delil sunuyor ispati delilli konusuyor lar
Haber kanallarını parayla susturabilirsin ama canı yanan birini asla susturamazsın bu bir gerçek
Kesinlikle değil
Baya komik bir soru sormuşsun ya iyi güldüm yani.
Tabikide hayir
Evet özgür
İlk önce özgürlüğün sınırları belirlenmeli...
Türkiye de hiç bir şey özgür değil
186 ülke arasından 150 küsürdeyiz:)
Sence?
Gayet özgür
Genelde özgür
Değil maalesef
Çok isterdim evet demeyi..
silivri soğuktur şu an
yok değil hepsi akp yandaşı
Fox. Sözcü birgün oda tv cumhuriyet halk tv tele1 alayı Devlet Türkiye düşmanı
@sendeye27 atv falan da cumhuriyet, atatürk ve türklük düşmanı
Cumhuriyetçi gazeteler de iktidara muhalefet olmak dışında bir işe yaramiyor. Gidin sol evrensel birgün okuyun tek özgür basın onlar
sendeye sırf troll😂sanki iktidar medyası çok iyi de. Devlet düşmanlığı falan yok, devletle hükümeti ayıramıyorsan siyasi görüş paylaşma😂😂
Bence var
Oldukça özgür
Ne gezer?
Net hayır.
Hayır
Bence
Tabiki değil
değil hepsi yandaş
Hepsi derken 🤔
Bizim ülkede yok