Halkbank davası. İran'a yaptırım uygulamak isteyen Amerikan ambargosunun Ebru Güneş'in sevgilisi Reza Zarrab aracılığıyla delinmeye çalışılması ve Amerika'nın durumu fark etmesi olayı. Para akışının ortaya çıkması ve fetocuların yapmış olduğu söylenen rüşvet operasyonu ve internete düşen ses kayıtları. Amerika'da suçlu olarak yargılanan Reza Zarrab itirafçı olunca tanık olarak mahkemesi sürdü. Yarın 3 mayıs 2021.
Hiçbir şey olmaz Amerika istediğini almıştır
Ekonomik depremler yaşanabilir herşey olabilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
3 Mayıs'ta Halk Bankası davası sonuçlanacak, Türkiye için etkileri ne olur?
Eyvah borsa düşecek yine. Ekonomi bir türlü rayına giremiyor. Sürekli olumsuz haberler son zamanlarda BİST i peş peşe düşürdü. Halka arzlar peşpeşe 10 tavan yapardı eskiden, şimdi ilk gün tavan bozuyor halka arzlar. Artık iskontolu fiyattan yapılan arzlara bile insanlar girmek istemiyor. Paralar tekrar taştık altına girmeye başladı. Mevcut idare hükümet finans sektörüne olumlu bir haber veremiyor. Piyasalar güvenmiyor. 😎
Ara seçenekler yok mu :) Aslında sonuçlanacak denemez ama bir seviye daha ilerleyecek. Etkisinin ne olacağı ise bilinemez ama bu kadar siyah ile beyaz gibi iki ayrı uç da olmaz, daha grimsi gelişmeler olur :D
Lan ben 24 yaşındayım ve bu davayı neden biliyorum? Bu davayı bilmemi sağlayan ve gençliğimi yaşamamı engelleyen her milletvekilinin, her hukukçunun, her bakanın ben sülalesini katledeyim.