Dünya da ne yazık ki Kadına Şiddet ciddi boyutlara ulaştı, Bu üzücü bir durum Peki Dünya da kadının yaşayacağı en güvensiz tek ülke neresidirSoruyu iyi oku en güveniz tek ülke diyorum?
Dünya da Kadınların Yaşayabileceği En Güvensiz Tek Ülke Neresidir?
Teşekkürler, ama liste de Hindistan birinci değil ama üst sıralarda olan bir ülke El salvador en doğru yanıt olacaktı :) ama tahmine yakın cevap yine de tebrik ediyorum
işte ben soruma nesnel objektif bir cevap istiyorum o zaman bir bak sonra da bana link at kadın cinayetlerin de en fazla hangi ülke birinci, bak bakalım tamam sen içindeki görüşleri aktardın hergün türk basınından kadın haberleri duyunca sanıyorsun ki dünya da sadece bir türkiye kadın için en tehlikeli ülke sanıyorsun. O zaman Tüm dünya ülkeleri Türkiyeye Turizim seyahatlerine ambargo koyardı haberimiz olurdu.:) şimdi önce adam akıllı google de ingilizce metinle bir bak cevabı bekliyorum o ülke BM tarafından ambargolu bir ülke çünkü
Oooo kardeş bana hiç ülkenin bu b*k halini gelip " diğer ülkelerde yok mu sanıyorsun?" diyerek hiç propaganda yapma. Konu sadece kadın cimayetleri dr değil, hakları, özgürlüğü, sosyal eşitliği, tecavüz/taciz oranı, zorla evlendirilen kadınlar, kadın doğdu diye öldürülenler Vs. Hiç şimdi gelip başka ülkede daha kötüleri var deme ben bu ülkede yaşadığım sürece dışarısı beni ilgilendirmez.
bende sana soruma cevap diyorum objektif olarak kişisel görüşlerin siyasi düşüncelerin beni ilgilendirmez soruya cevap bulmaz, ben deseydim sorumda türkiye kadınlar için nasıl bir ülke o zaman sana şu yazdığın yorum için tamam doğru cevap derdim görüşlerine de yalan demiyorum ama sorum için objektif doğru istiyorum biliyorum siyasi düşüncelerine göre hareket ediyorsun ama bu doğru yanıt değil bilmiyorsan yazma o zaman da kelime kalabalığı yapma derim
En İyi Cevaplar