Şarkıcı Yusuf Güney, astral seyahatle uzaya gittiğini ileri sürdü. Güney, "Ay’ın karanlık tarafında bir askeri üs var. Bunu uzaydaki varlıkların yaptığını söyledim. Onu da yeni açıkladılar. NASA birçok bilgiyi benden sonra açıklıyor" dedi...
Çok kıskanıyorum bu kafaları... Ben özellikle bu yasaklarda evden işe, işten eve gidebiliyorum anca. Millet uzaya çıkıyor ve orada 2 tur atıp caka satıyor...
Sizin de böyle seyahatleriniz oluyor mu, biz garipler nereden alacağız bu mis kafaları? Millet çıktı uzaya, biz yine kaldık yaya... Haber için tıklayınız
Yusuf Güney ''Astral seyahatle uzaya gittim, NASA bilgileri benden sonra açıklıyor''dedi.. Biz bu mis gibi kafayı nerden alacağız?
İyi hesaplamak gerekir o zaman, koordinatlar filan şaşmasın. Bu seyahate çıkınca beden o an sabit mi kalıyor yoksa o da kafasına göre geziyor mu, bu önemli
Pudra şekerini ramazandan sonra deneyeceğim, etkili diyolla... Rakı ile kendimi astral seyahate sokmayı denediğim oldu, onda da en fazla wc ye kadar gidebildim. Hani çocukken çişin vardır da rüyanda kendini wc de görür ve altına işersin ya, bu yaştan sonra işemeyim diye çekindim ve geri döndüm hemen :)))
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Yusuf Güney ''Astral seyahatle uzaya gittim, NASA bilgileri benden sonra açıklıyor''dedi.. Biz bu mis gibi kafayı nerden alacağız?
En İyi Cevaplar