• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Gündem

Tam kapanmada mağdur olan esnafa destek paketi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi! Cumhur ittifakı için beklenen son geliyor mu? (Sayfa 2)

Lapadula
Lapadula Takip Et
Guru Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1511
Yapay Zekaya Sor
Tam kapanmada mağdur olan esnafa destek paketi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi! Cumhur ittifakı için beklenen son geliyor mu?
Ödeme Soruları Öneri Soruları Ödeme Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
26 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

52

Cevap

89

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • Coollife01
    Coollife01 Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 93%
    +1 yıl

Yapsınlar , hatta neden eve kapandılar diyede ceza yazsınlar. Beklenen son yakın,

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

babam esnaf pandemide anası ağladı gram destek yok devletten sadece köstek ve hala ak partiyi savunuyır. bunlara müstehak anlamıyolar çünkü

3
    0 Yorumla
  • ibrahimmrs
    ibrahimmrs Takip Et
    Guru Yaş: 26
    +1 yıl

Kepenk kapatilan esnaftan vergi alınmamalı bence kirada mülk sahibinin insaniyetine kalmış

2
    0 Yorumla
  • _ElCapitan_
    _ElCapitan_ Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 80%
    +1 yıl

Seçim zamanı gelince bizim insanlar herşeyi unutur bizim milletin sorunu balık hafızalı olmak

1
    0 Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    +1 yıl

Her aşk bir gün biter, herkes için beklenen bir son vardır, hiçbir şey sonsuza dek sürmez..

1
    0 Yorumla
  • Uzaklardanbirigeldi
    Uzaklardanbirigeldi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Bol keseden atıp tutuyorsunuz. İyi parti CHP ve kakiniz HDP belediyeleri var. Esnafımıza sahip çıksanıza. Hangi belediye dedi ben emlak vergisi temizlik vergisi bilmem ne almixam. İşiniz gücünüz boş siyaset yapmak. İnş CHP başa gelirde nasıl ABD köpeği olunur tekrar görürğz

1
    4 Yorumla
    • BenDeBuyumYani
      BenDeBuyumYani
      +1 yıl

Aynen ya kesinlikle bunu görmeye ihtiyacımız var. Gelsinler de bir mevcut hükumet gibi ermeni soykırımıni iddia eden ABDye tepki versinler. Halkın bu tepkiyi görerek CHP'nin nasıl abd köpeği olduğunu görmeye ihtiyacı var (!)

Yorumla
    • Uzaklardanbirigeldi
      Uzaklardanbirigeldi
      +1 yıl

@BenDeBuyumYani her evden bir oy verdiğiniz HDP imza atmadı tek laf ettiniz mi ysnınızdaki Ermenilere. Devlet aklı çoluk cocuk aklına benzemez yer geldiğinde en büyük cevabı verşr

Yorumla
    • BenDeBuyumYani
      BenDeBuyumYani
      +1 yıl

Hdpye oy atıp atmadığımı nereden biliyorsun, buna tepki göstermediğimi nereden biliyorsun? Öncelikle bu onyargılı davranışı birakmani tavsiye ederim. Ardından ben desteklediğim siyasi partiyi de eleştirebilirim. Bu gayet normal, yanlış yapılan şeye yanlış demesini bilirim. Senin gibi "Omo soz do boylo yoptonoz" demeniz...
      ABD köpeği dediğiniz, arkasından bir sürü atıp tuttuğunuz kişi Bülent Ecevit sanıyorum. Amerikan ambargosuna rağmen Kıbrıs Barış Harekatı yapmış, abd karsısında birçok şey yapmış birisi

Yorumla
    • Saw89
      Saw89
      +1 yıl

şu anda abd köpeği değil miyiz bırakın bu işleri kör müsünüz nesiniz ya chp en son 49 da başa geldi birdaha gelmedi ne biliyorsun abd ile uğraşacağını chp nin kötüye alternatif aranmaz bıktı millet akpd en artık

Yorumla
  • Cavelíon
    Cavelíon Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    +1 yıl

Geliyor gibi ama öyle bir kitle var ki bu hükümetin yanlış politikalarından haberleri dahi yok. Onların fanatikliği yüzünden bu hükümet yine oylarının çoğunu koruyacak gibi hissediyorum. Hayırlısı olsun artık.

2
    0 Yorumla
  • Myraylmz
    Myraylmz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Ben kadının saçlara bakıyorum 2 dkdir boyasına 😂deridme bak

7
    0 Yorumla
  • tropico
    tropico Takip Et
    Yoda Yaş: 44
    +1 yıl

Düdüklenmeyi seven bir milletiz ama gerçekten bütün partilerden nefret ediyorum al birini vu ötekini

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Her millet layık olduğu şekilde yönetilir miş seçtiniz sızlanmayın

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ya bırak desteği üstüne üstlük nası para alsak diye vergi üstüne vergi istiyorlar. Ben bir gram indirim görmedim etmedim.

1
    0 Yorumla
  • Назгул
    Назгул Takip Et
    Xper 4 Yaş: 110
    +1 yıl

Bu halk cahil olduğu için olsun yine de paşam haklıdır der.

6
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sözde 720 ton altın vardı. Varsa biraz insanlara yardim etsinler.

2
    0 Yorumla
  • zeusunoğlusu
    zeusunoğlusu Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

Keşke gelee keşke. Halk görse şunları. Çıkarsalar pembe gözlükleri.

1
    0 Yorumla
  • Kumpirik
    Kumpirik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Yeni seçimde Cumhurbaşkanımız Sn. Mansur Yavaş'tır.

5
    0 Yorumla
  • cnklc
    cnklc Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl

Oh çok iyi olmuş beter olsun çomarlar en beterini hak ediyorlar

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

esnaf abiler ablalar kardeşler.. seçimler geldiginde bugunleri unutmayın emi.. hadi inşallah unutmazsiniz.. bye

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

gene yargı dagıtıyosun hayrola gene Cem uzanamı çalışıyon yohsa dümenci kemalamı yohsa seloyamı yohsası çoh ama sen doyman yüzolmıyınca biyerinde çiban çıkar duvara çalan

1
    0 Yorumla
  • axish2s
    axish2s Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl

mansur yavaş başkan adayı olmaz ise erdoğan yine kazanır. hiç kimse kemal kılıçtaropluna oy vermez

1
    1 Yorumla
    • ruletci03
      ruletci03
      +1 yıl

istese de istemese de vericek
      akp nin alacağı en baba rakam %38 dir 2023 te

Yorumla
  • Perkzkxkz
    Perkzkxkz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Bu MHP Arap partisi mi yoksa ülkücü partisi mi hala destekleyen var mı bu partiyi

4
    8 Yorumla
    • Perkzkxkz
      Perkzkxkz
      +1 yıl

MHP kapatılısın çünkü o bir parti değil

Yorumla
    • gökyüzüiçimde
      gökyüzüiçimde
      +1 yıl

Niye terörist ler bile parti kuruyor oy veriyorlar da MHP niye kapatılsın? Terörist e bile razisiniz bukadar düştük desenize:)

Yorumla
    • Perkzkxkz
      Perkzkxkz
      +1 yıl

@gökyüzüiçimde Tipik bir kapalısınız MHP kendi partisinden çıkmış başkasının yakalığını ediyor diğeri böyle yapmıyor sen bunu görmeyecek kadar kör müsünüz yoksa sende beyin yok mu ha doğru ya kapalısın unutmuşum

Yorumla
    • gökyüzüiçimde
      gökyüzüiçimde
      +1 yıl

Peki bunun kapalilik la ne ilgisi var ne kadar dar görüşlü insanlarsınız ya şu yorumunuzdan sonra okumadım bile gerçekten

Yorumla
    • Perkzkxkz
      Perkzkxkz
      +1 yıl

@gökyüzüiçimde Çok alakası var senin gibiler yüzüden bu haldeyiz

Yorumla
    • gökyüzüiçimde
      gökyüzüiçimde
      +1 yıl

Yaa Allah aşkına benim gibiler keşke tüm yeryüzüne yayilsa tanımadan bilmeden sadece görüntüye aldanıp yargiliyorsunuz

Yorumla
    • _PANDORA_
      _PANDORA_
      +1 yıl

@gökyüzüiçimde imlaya bak midem bulandı. Keşke tamamen arınsak sizin gibilerden

Yorumla
    • BiKarameL
      BiKarameL
      +1 yıl

@gökyüzüiçimde türbanı kafana tak , gözlerine veya aklına değil. MHP'nin bu ülkeye 1 tane faydası dokunmamış. TBMM veya belediye seçimlerinde gerekli olan ne kadar yararlı şeyler varsa oy çokluğu ile reddetmek nedir? Soruyorum sana türk gencinin veya Türk'ün zorda kalmasına gönlün razı mı? . Esnaf demek halk demek , bizler o halkların çocuklarıyız. Yani takım tutar gibi tutmayın şunları bı kendinize gelin silkelenin. İyi olmayanı savunmayın , iyi olana destek verin. Konuyu direk teröre bağlıyorsunuz , yahu esnafa destek ile terör HDP konusu çok farklı şeyler. Senin deyiminle bu terörcu HDP bile esnafe destege onay verirken sözde millet milliyetçi sevdalısı MHP'nin red vermesi ayıptır. Bu ülkede bir insanın yarım aklı bile varsa hdp ve mhp ye oy vermez desteklemez. Yararı faydası olmayan şahısları savunmayın. Kendinize gelin artık yeter. Herkesin maddi durumu yok ki. Sporcuyum aileye yük olmamak için 3 tane yumurta kırmaya çekinir oldum. İş desen zaten bulamıyorum ve yoktu. Şimdi pandemi var diye işkura başvuru bile yapamıyorsun alım yok.

Yorumla
  • ahmets61
    ahmets61 Takip Et
    Yoda Yaş: 41
    +1 yıl

gelisimgumruk.com/post/esnafa-kira-ve-hibe-destegi

0
    0 Yorumla
  • NeyyMıstafamNeyy
    NeyyMıstafamNeyy Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 93%
    +1 yıl

Bir kaç çapulcu yüzünden işini düzgün yapanlarda devletten destek alamıyor.

2
    1 Yorumla
    • Hüseyin_33
      Hüseyin_33
      +1 yıl

Bu CHP li olan insanlar kusursuz başkan istiyorlar ama Dünyada kusursuz insan yok bunu halen anlamadılar.
      @neyymistafamneyy

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Önergeyle bu işler yürüseydi peynir gemisi de yürürdü. 3 ay esnaf desteği yarı zamanlı çalışma desteği. Gelir kaybı desteği kira desteği zaten uzatıldı. Başka nr verelim abilerimize mesela 🤪

0
    0 Yorumla
  • hakan-e
    hakan-e Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Adamlarin parasi yokki versin devletin parasi zaten yok

1
    0 Yorumla
  • astcvsolucak
    astcvsolucak Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

hepsi benim ya*ramı yesin bunlara laf söz eleştiri sökmüyor artik

3
    0 Yorumla
  • Benimbaşkasıdeğil
    Benimbaşkasıdeğil Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Her taraftan sosyal yardım yağıyor zaten iyi Parti'nin ne yapmak istediği belli kedere ohunu ile devletin bütçesine zarar verdirmeye çalışıyor tatlı su kurnazlari tabi sizde yardakcilari olmusunuz yazık

1
    22 Yorumla
    • BiKarameL
      BiKarameL
      +1 yıl

Benim çevremden şuana denk hiç kimse sosyal yardım görmedi. Ama sen mhpli olduğun için heralde çok görüyorsundur abe.

Yorumla
    • Benimbaşkasıdeğil
      Benimbaşkasıdeğil
      +1 yıl

@BiKarameL Abisi öncelikle saygını yitirme eğer sen uç noktalara değinecek olursan bende sana ( bir Kürt ailede en 7 çocuk var ve hepsi yeşil kart kullaniyor elektirik kaçak su kaçak sizin yardıma ne ihtiyacınız var aç gözlülük yapmayın diye bir başlarım kalbin kırılır ) ve evet çevremde bir çok kişi var sosyal yardım aldı ve evet aralarinda mhplide vardı ama bunlarin içinde chplide vardı hatta hdpli olanda var merak etme devlet ihtiyacı olan herkese yardım yapıyor sadece nankorler beğenmiyor oda nefislerinden kaynaklı

Yorumla
    • BiKarameL
      BiKarameL
      +1 yıl

Ya hadi diyelim ki ne kadar varsa bütün esnaf yardımdan faydalanmış. bazılarının kirası 10-15 bin , 1000 lira ile o adamın neyine yardım edeceksin? Bu şekilde batan borca giren ne kadar esnaf var haberin yok. körü körüne bağlanmayın şunlara. Konu ne olursa olsun halka yararlı faydalı şeyler niye engelleniyor? Bı söyle bakalım TBMM - belediye meclislerinde halka yararlı önergeler niye red yiyor?

Yorumla
    • Benimbaşkasıdeğil
      Benimbaşkasıdeğil
      +1 yıl

@BiKarameL Abisi öncelikle şunu bil devlet geçim kaynakli yardım yapıyor esnafın kirasini baz alarak yardımda bulunmaz ve zaten 10-15 bin liralik dükkan kirası odeyen adamın dükkan geliri 159 bin lira olmalidir bunlarında bu zamanada kadar birikimleri vardır he yoksa kilitdi vurup gitsinler ve halkın yararına olarak gösterilen şeyler devletin zararına olabiliyor şunu unutma millet aç kalabilir açıkta kalabilir ama devletsiz kalamaz onyuzden bir yarar zarar tartısı kurulacak da öncelik devletindir kusura bakma ama ben MHP liyim benim ailemin gel bir halini gör gel benim halimi gör lan benim evimde tüplü televizyon var mk siz ne anlatıyorsunuz en iyi eşofmanları giyim spor salonlarinda cirit atıyorsunuz ben 72 gündür evden dışarı çıkmıyorum komşularım oabdemi korkusu var sanıyor hele sen söyle bakagim devletin güney doğuya 20 yılda yaptigi yatırımlarla ülke kuruluyor haberin var mı? Ve yine sen cevap ver sizin kullandığınız kaçak elektirigi suyu burda biz ödüyoruz sizin Allah korkunuz mu yok? Yine sen söyle bakayım kaç eylemde vatan evladı yaralandı şehit düştü sesimizi cikartip burda bir tane insanın evini bastık mı veya orda Türklere yapılanı burda Kürtlere yaptık mı boş boş konuşma koru körüne bağlanan ortada biz ne belek gücü yetmedi diye öldürülen FIRAT ÇAKIROĞLU nu unuttuk nede Türk um dedi diye diyar bakır universitesinde dayak atılan genci unutmadık ama intikam hakkımız sakli biz sadece bir kaç çakalın yaptığını tüm güney doğuya mâl etmiyoruz

Yorumla
    • Eness68
      Eness68
      +1 yıl

Çok saçma düşünüyorsun madem halkına bile yardım edecek durumdsa değil hükümet neden mega projeler yapıcam diye uğraşıyor. Binlerce esnaf iflasını verdi senin tuzun kuru anlaşılan. Geçn ay dışarıya aşı yardımı gittiğini duydum kan beynime sıçradı ulan daha halkın bitmemiş ne yardımı. Suyu ısındı bunların belkide dünyada son 3 de falanızdır pandemi yönetiminde

Yorumla
    • Benimbaşkasıdeğil
      Benimbaşkasıdeğil
      +1 yıl

Hangi guneydoguluyu tanısam Mercedes BMW Audi renç Rover ile geziyor bizim cocuklarda 5 kişi toplanip ortaklaşa sigara alıyor sen ne anlatiyon bana gel sana misafirim ol dedim git korkundan sebep gelemedin kalkmış bana sanalda anlatiyon ben kuzey iraga gittiğimde Türkmenleri katlediyordu Barzani benim yanıma Türkmen bebesini el arabasinda getirdiler ben Suriyeye gittiğimde Türkmenleri öldürüyordu ypg İran'da gittigimde Tebriz Türklerini lan hocalıda Karabağda Ermeniler bile Türkleri katletti Çin'de de Uygurları dön Batı trakya Türkleri dön orta asya da Ruslar kazakları Kırgızları dön Amerika'da yerli kızılderililer ( Türk'tur ) donlan Afganistan turkmeleri Pakistan Türkmenleri ( ulan dünya Türkleri hedef almış 7 kıtanın 5 inde Türkler katlediliyor ama ağlayan sizsiniz )

Yorumla
    • Lapadula
      Lapadula
      +1 yıl

Evine tüplü televizyon varsa suçlusu bizzat sensin.. Senin cebinde paran yoksa, yönetenlerin suçudur. Devletin işi patates, soğan dağıtmak değil. Herkesin refah seviyesini yükseltmektir.

Yorumla
    • Eness68
      Eness68
      +1 yıl

Allaha şükür Z kuşağı televizyon izlemeyecek kadar zekide zehirlenmiyorlar. Bu laflarla anca 50 yaşındaki akp li dayıları kandırırsınız

Yorumla
    • BiKarameL
      BiKarameL
      +1 yıl

Yav şimdi bizim konumuzla terör ne alaka? Sıkışınca hemen terorden konuşuyorsunuz. Güneydoğu'da bütün Kürtler kaçak elektrik mi kullanıyor? Ha? Kürtlerden hiç kimse askere gitmiyor şehit olmuyorda haberimiz mi yok böyle şeyden? Ev basılmasını vesaire sen kimsin ki Kürtlere yıkıyorsun? Terörün her olayını Kürtlerden mi biliyorsunuz? . Biz bu toprakların en şerefli insanlarıyız yıllarca eziyet zulüm anarşistlik görmüşüz. Bugün bir adam doğu ile batiyi gezince doğuya insan misafirperver der. batıya size değil. Sana bundan sonra ne selam veririm nede abi derim o saygıyı da haketmiyorsunuz.

Yorumla
    • Benimbaşkasıdeğil
      Benimbaşkasıdeğil
      +1 yıl

@Eness68 az bı beyniniz olsa İslamiyet ve bu ülke için şehit olan dedelerinizin kemiklerini sizlatmicaksinizda sizin beyinsizliginize edeceğim laflar Allah şirk olur diye korkuyorum canım orta Doğu'da amerikanin paralı askerliğini yapıyorsun Amerikan askerleri bu ülkeye ilk güney doğudan giriş yapacak arkinda değilsin Irak'ta kaç kadın tecavüz edilerek öldürüldü haberin var mı veya bu kadın diye nitelendirdiğimizin kaçı çocuktu? Veya kuzey Iraklı adamların kaçı A1 aneeikan yapımı piyade tüfeği gotlerine sokularak ateş edildi fazla bir şeye ihtiyac yok sana burdan araştır şuradan oku demiyorum git kuzey iraga peşmergeler anlatsın sana 😉

Yorumla
    • Eness68
      Eness68
      +1 yıl

Irak ve suriye beni ilgilendirmez benim vatanıma gelirlerse senden önce savaşırım merak etme sen önce çözüm sürecinde davulla zurnayla karşıladıklarınla halay çekip sonra savaşırsın

Yorumla
    • Benimbaşkasıdeğil
      Benimbaşkasıdeğil
      +1 yıl

Lan mal tüplü televizyon varsa bu benim sorununda devkete biye düşman olayım bende bundan bahsediyorum çalışmıyoruz emek harcamıyoruz para yok diye deveye dusmanlik mı yapacak çalışsam hiç bir şeye ihtiyacım olmaz yeterli ihtiyaçlarımı çoğaltıp kalitesini yukseltmeyeyim ama siz doyumsuzlar bir milton versek neden iki milyon dağıtılması dersiniz lapadula bu yüzden s. ktir g. t

Yorumla
    • Lapadula
      Lapadula
      +1 yıl

Arkadaşlar daha fazla diyaloğa girmeyin bunlar ağır partili.. Gerçek MHP'liler İYİ Partideler siz AKP'siniz artık. Kendinizi kandırmayın vatan, milletle. Türkiye Cumhuriyet baki kalacak ama gelecekte din ve milliyetçlilk üzerine oy alınamayacak..

Yorumla
    • Benimbaşkasıdeğil
      Benimbaşkasıdeğil
      +1 yıl

@BiKarameL benim terörü destekleyen veya devletine hakaret eden abi diyip saygısızlık eden bir kardeşim zaten olamaz ve sereften bı haber daha 2000 li yillara kadar dünya capinda ırk olarak kabule dilmeyen bir genetik yapıdan öğrenilmez misafir peevermiş ha s. ktir ordan türk evinde türk bayrağı var diye Van'da Kürt evini yakanlarida biliyoruz biz ve inan bana orayı nasıl yakıp yiktiysa Türk devleti istesin Burda da öyle yakıp yıkar ve sana bir şey daha sizi. Hakkınız aslında soy kırım ama biz bunu kendimize yakstirmiyoruz yoksa Ahmedi necad nasıl bunu yaptı bizde yaparız birde Kürtleri çok güçlü görme 😉 bir çok ayrımcı kurt milliyetçilisini eskittim varsa gotu olan adresim numaram var beklerim teke tek coka çok 😉

Yorumla
    • Benimbaşkasıdeğil
      Benimbaşkasıdeğil
      +1 yıl

@Eness68 İşte size böyle his goru gösteren misafir oeever bir devlete ihanet ettiniz şimdi geberin MK yanın MK su veren irfanın hortumunu Fatiha okuyan hocanın kavunu s. keyim

Yorumla
    • Benimbaşkasıdeğil
      Benimbaşkasıdeğil
      +1 yıl

Lapadula sen harbi canımsın bu sitede bu takip oranına nasıl ulastin bilmiyorum ama büyük ihtimalle yitecilerden biri arakadasindir çünkü bu beyin pasitesi ile seni takip edecek sayısı 1 oda bikaramel olur 😂

Yorumla
    • BiKarameL
      BiKarameL
      +1 yıl

Yemin ediyorum boşsun. Ben bugüne kadar ne törörü destekledim nede devlete hakaret ettim. Ben doğarken Kürt olmayı seçmedim bu benim tercihim değildi. Sen ırkımdan dolayı onca sohbetimize rağmen beni terörcüde ilan ettin işte adamlığınız bu kadar sizin.. Kürtlerin hakkı soykırımmışda yakıştırmadığı için yapmıyormuş zihniyetine.. ayrıca o biraz sıkar o ayrı konu.. her ırkın iyisi kötüsü var bir kesim yüzünden bütün ırkı bir tutamazsın , bu işler böyle olacaksa sana 15 temmuzdaki binlerce üniformalı rütbeli Hain fetocuları hatırlatırım. Onları baz alıp bütün Türk ırkına hain diyor muyum ben? . İşte sende bir kesimi baz alıp bütün Kürt ırkına hain diyemezsin. Öncellikle senin birine terörist demen haddin değil.

Yorumla
    • Benimbaşkasıdeğil
      Benimbaşkasıdeğil
      +1 yıl

@BiKarameL Yazdığının bir kısmını okudum ve abisi ben seni terör ile suclamadim ilanda etmedim etmende önceden de dedim benim kurt kardeşlerim var ve illaki dahada olacak ama benim devletine ayrımcı diyen ve abi diyip abisinin kırmızı noktasından vuran kardeşim olmaz olamaz ve sen eğer MHP diye ayrımcılık yaparsan ben güneydoğulu diye ayrımcılık yaparım ki dedigin gibi ben mhpliyim aha ayağımda iki senelik çakma ayakkabı var ben sokağıma girince çocukların üzerime attığı topa vurmuyoruz ayakkabı patlamasın diye siz her halde her mhpliyi akpliyi milyoner sanıyorsunuz 😂 biz aç kalıp açıkta kalıp vatanı sevenleriz sizle bizim ayrildigimiz nokta burası sizin dolaplarinizda yedek eşya olmazsa hükümet değişsin değişmiyor da devlet yıkılsın yeni devlet kurulsun dersiniz biz ise cebimizde erzak oarasinj devlete verir vatan sağolsun deriz ve işte şeref onur budur.

Yorumla
    • Benimbaşkasıdeğil
      Benimbaşkasıdeğil
      +1 yıl

Komik olan şey şu ki 15 temmuzdan bahsetmişsin lan 2006 2016 yılları arasında alınan askerler haincikti ki bu tarihlerde en çok alım güneydoğudan kökenli vatandaşlar oldu bilmeden konuşma feto dediğininde bir çocuğu Ermeni Rum ve Kürt daha yeni devlet gerçek evlatlarını hatırladı 😉

Yorumla
    • Saw89
      Saw89
      +1 yıl

sosyal yardım yapılan aile zaten geliri yok diğer ortagelirli ne yapacak bide nankör felan demişsin akp y oy vermeyen nankör mü oluyor nasıl bir kafa bu

Yorumla
    • Benimbaşkasıdeğil
      Benimbaşkasıdeğil
      +1 yıl

@Saw89 yaa bı tane akilliniz olsada keşke şöyle kafsilikla bilgi fırtınası yapsak sen bir daha oku orayı çünkü akp ye oy vermeyene değil bu vatanın ekmeğini suyunu yiyiote icipte devlete düşmanlık edene diyorum o kelimeyi her neyse biraz okuyun çok gezin sonra biraz gezin çocuk k okuyun sonra gelin tekrar konuşalım

Yorumla
    • Saw89
      Saw89
      +1 yıl

devlete düşmanlık etmekle ne alakası var hükümet devlet değildir hükümet devleti yönetmekle görevlidir iktidarı beğenmemek devleti beğenmemek değildir bunun akılla alakası yok körü körüne savunmaya devam

Yorumla
  • SaveTheDolphins
    SaveTheDolphins Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Bütçe den akp sorumlu. Ekonomi kötü olunca kimse iyi partiye hesap sormaz akp ye sorar. Bütçeyi düzenlemek iktidarın hakkı cunku hesabi o veriyo. Öbürünün cebinden çıkmadığı icin sabaha kadar yasa teklifi getirip götürür. Amaç akp yi sıkıştırmak.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

esnaflar genelde akpli. destekliyolardır herhalde o yüzden

2
    1 Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

Bizim milletin cebindeki paraya dokunursan din iman bile tanımaz ne Akpsi? Esnaf kesimi ülkeye para giriyor diye Akpliydi, öyle babalarının hayrına değil

Yorumla
  • Sessiz1Erkek
    Sessiz1Erkek Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Sıktılar artık bi defolup gitsinler mhpleyle beraber.

2
    0 Yorumla
  • ŤƏĐ_MÒSBÝ
    ŤƏĐ_MÒSBÝ Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 70%
    +1 yıl

İlk seçimde goodbye Akp diyoruz.

5
    0 Yorumla
  • DengesizBirHatun
    DengesizBirHatun Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Cidden trajikomik.

8
    1 Yorumla
    • Herom44
      Herom44
      +1 yıl

"Cidden trajikomik olan hâlâ bazı şeylerin insanlar tarafından fark edilememesi artık bazı şeylerin değişmesi gerek gibi sanki " ;)

Yorumla
  • BlueCupcake
    BlueCupcake Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Bencede geliyor hatta az kaldı.

4
    0 Yorumla
  • Hüseyin_33
    Hüseyin_33 Takip Et
    Master Yaş: 26
    +1 yıl

İyi olmuş reddedildiği hayırdır bunlar devlet memuru mu para dağıtacağız?

0
    0 Yorumla
  • NalinnNurr
    NalinnNurr Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl

Umarım gelir inşallah gelir

3
    0 Yorumla
  • mert035
    mert035 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 84%
    +1 yıl

Yarın yine iban atabilirler

3
    0 Yorumla
  • _âtılgân_
    _âtılgân_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 110 , eic 93%
    +1 yıl

Zaten milletin yararina olan neyi kabul ettiler ki

3
    0 Yorumla
  • yaneyya
    yaneyya Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Sonumuz hayirli olsun 🙏🏼😒

3
    0 Yorumla
  • MertCeylantepe
    MertCeylantepe Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 44%
    +1 yıl

Geliyor Yolda Merak Etmeyin

2
    0 Yorumla
  • Erek1973
    Erek1973 Takip Et
    Yoda Yaş: 53 , eic 54%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 332 cevap paylaştı.

Olumlu bir şey beklemek hata olur.

2
    0 Yorumla
  • gezer16
    gezer16 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 64%
    +1 yıl

onlar bence siyasi meftalar

2
    0 Yorumla
  • XSirenHeaDX
    XSirenHeaDX Takip Et
    Xper 6 Yaş: 48 , eic 98%
    +1 yıl

şaşırt beni😂

3
    2 Yorumla
    • Lapadula
      Lapadula
      +1 yıl

Şaşırtacak haberlerimiz menüde yok :D

Yorumla
    • XSirenHeaDX
      XSirenHeaDX
      +1 yıl

yenilik şart artık😂aflix dizileri yarın akşam 19'da başlıyormuş fragmanını izledim son 1 senedir. Heyecanla bekliyorum 😂

Yorumla
  • _HENa_
    _HENa_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 75%
    +1 yıl

Hep beraber izleyelim

1
    0 Yorumla
  • HerBokAlinmis
    HerBokAlinmis Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl

Hala oy vermeye devam.

1
    0 Yorumla
  • brown_eyes19
    brown_eyes19 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Cumhur ittifakı ne demek

1
    1 Yorumla
    • Abdurrahman00t
      Abdurrahman00t
      +1 yıl

İki parti birlikte hareket ediyor işte

Yorumla
  • semxsem
    semxsem Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 97%
    +1 yıl

Chp de az çakal diil hani biliyo kasa boş 😄😄😄

1
    2 Yorumla
    • RRRaskoInikov
      RRRaskoInikov
      +1 yıl

İhtiyaç akçesini bike harcamışlar

Yorumla
    • semxsem
      semxsem
      +1 yıl

Ne akçesi ne meteliği eksilerdeyiz

Yorumla
  • pusatbeyler
    pusatbeyler Takip Et
    Xper 1 Yaş: 39
    +1 yıl

Resmi olmayan kaynaklara dayanarak bunu burda yazman bile toplum olarak ne kadar eğitimsiz olduğumuzun en net kanıtıdır

0
    0 Yorumla
  • Cуzдгiпё
    Cуzдгiпё Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    +1 yıl

Ülkenin buna yetecek durumu olmadığını herkes biliyor söz olsun diye konuşuluyor hep ne saçma siyaset yapıyorlar 🤣🤣

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Ağızlarından Allah Muhammed hiç düşmez

7
    6 Yorumla
    • yalnizliklimani577
      yalnizliklimani577
      +1 yıl

Zavali yaratik o pis ağzına peygamberi alma saygısızca önce konuşurken salat ve selamla alacan hicmi öğretmediler dini bu şeylere alet etme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ne saçmalıyorsunuz siz beyefendi? Ben ortada saygısızlık görmüyorum.

Yorumla
    • Zaqwe277
      Zaqwe277
      +1 yıl

@yalnizliklimani577 ne alaka istediği gibi konuşur sana mı soracak? Zavallı diyene bak salatla selamla almak zorunda değil hakaret olmadığı sürece ve buna sen karışamazsın sen kimsin ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Asıl saygısız kendisi halbuki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Müslümanlık (!) tasliyor

Yorumla
    • Zaqwe277
      Zaqwe277
      +1 yıl

Aynen o kadar müslümanlar ki Emine Erdoğan'ın yiğeni THY'de müdür yardımcısı oluyor damadı ekonomi bakanı oluyor hiçbir sıkıntı yok amaaaa Muhammed derken selam ile anman lazım ülkenin sıkıntısı gerçekten bu çünkü Allah Muhammed derken selam ile anmamak :))

Yorumla
  • Fuikö1239
    Fuikö1239 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 33
    +1 yıl

Her gerekli olayı redddetmeleri asdgngh

6
    0 Yorumla
  • majestetuncay
    majestetuncay Takip Et
    Mentor Yaş: 40
    +1 yıl

verilen hangi söz tutuldu ki :)

2
    0 Yorumla
  • Deliyimbendeliyim
    Deliyimbendeliyim Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 37%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 707 cevap paylaştı.

esnaf zaten köyüne gitti orda ne yapacak parayı

2
    1 Yorumla
    • Deliyimbendeliyim
      Deliyimbendeliyim
      +1 yıl

eksilemişler bu esnaf bi kahveye 20 lira alıyordu ne zaman unuttunuz mu sahtekarları iyi oldu hepsine oh oh

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sanmıyorum akp li esnaf tone oy verirr

1
    0 Yorumla
  • Hairmafya
    Hairmafya Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl
    Gündem konusunda 429 cevap paylaştı.

Diyecek söz kalmamıştır bundan sonra

2
    0 Yorumla
  • KaraKartal50
    KaraKartal50 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 91%
    +1 yıl

Cumhur ittifakı yine kazanır bence

0
    0 Yorumla
  • Deviation_
    Deviation_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

O son gelmez. Anca belki rüyanızda

0
    0 Yorumla
  • qmuhsin0
    qmuhsin0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 87%
    +1 yıl

umrumda değil açıkçası siyaset lanet gelsin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kimse milletvekili ablamızın güzelliğinden bahsetmemiş

0
    0 Yorumla
  • Haunters
    Haunters Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 41%
    +1 yıl

Niye reddettiniz?

3
    0 Yorumla
  • zafergula
    zafergula Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

oy verenler düşünsün aga

2
    0 Yorumla
  • ireemşeen
    ireemşeen Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 83%
    +1 yıl

Geliyor

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Tam kapanmada mağdur olan esnafa destek paketi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi! Cumhur ittifakı için beklenen son geliyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Emekliye bayram ikramiyesi neden AKP ve MHP oylarıyla reddedildi, bundan sonra ne olur? 7 cevap verildi
AKP-MHP ittifakı çözüm sürecine mi hazırlanıyor? 6 cevap verildi
AKP MHP ve dem parti ile devam edeceğini 3lu olarak birlikte yuruyeceklerini söyledi bu konu... 6 cevap verildi
AKP iktidarının sonu geldi mi? 7 cevap verildi
AKP iktidarı gidecek diye endişe eden var mı. 😥? 8 cevap verildi
AK Parti Anap yolunda olmaya doğru ilerliyor mu? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sırf iyi anlaşıyorsun diye sevgili olur muydun?
  • Dans etmek yaşlanmayı önler mi?
  • Hadise mi daha güzel yoksa Aleyna Tilki mi?
  • Size bir iyi bir kötü davranan o burç hangisi?
  • Külden doğan ateşe mi aittir?
  • Ben dengesiz biriyim galiba ama beni seven böyle sevsin tamam mı?
  • An'da kalmak istediğiniz bir zaman var mı?
  • Ne kadar sakarsınız?
  • Sonunda kimseden beklentinizin olmadığı o evreye gelebildiniz mi? ?
  • Poğaça sever misiniz, en çok hangi içli poğaçayı seversiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨