Gündem Sizce, Tam Kapanma Doğru Bir Karar mı? SelinTürkay Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bu Konu Hakkındaki Düşünceleriniz nelerdir? Kesinlikle Doğru Bir Karar Tam Bir Saçmalık Geç Bile Kalındı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce, Tam Kapanma Doğru Bir Karar mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AmintoBello Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 34% +1 yıl Doğru bir karar ama keşke durumu olmayan ailelere bu süre zarfında erzak, para yardımı yapsalar 1 0 Yorumla
üye645811 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Hayır yanlış seçtim lanet girsin b ok gibi bir karar l an basta yapmıyon sindi niye yapıyon ayrıca bu millet ekmeğe markete gitmiyor mu hay bunu çıkaranların xxxxxxx 0 2 Yorumla herşeygüzelolacak95 +1 yıl Zaten belli saatlere kadar market, pazar izni var Yorumla üye645811 +1 yıl Olum biliyom onu diyorum işte market pazar açık imalatlar açık küçük esnaf b ok yesin Yorumla
SarıSakallıKumral Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Evet doğru bir şey ve geç bile kalındı 2 0 Yorumla
__DoRuK__ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Vaka sayıları düşerse yazın rahat ederiz belki.. 1 0 Yorumla
leclıte Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 82% +1 yıl Dogru karar nasıl olsa uymuyoruz yasaklara 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Doğru bir karar ama keşke durumu olmayan ailelere bu süre zarfında erzak, para yardımı yapsalar
Hayır yanlış seçtim lanet girsin b ok gibi bir karar l an basta yapmıyon sindi niye yapıyon ayrıca bu millet ekmeğe markete gitmiyor mu hay bunu çıkaranların xxxxxxx
Zaten belli saatlere kadar market, pazar izni var
Olum biliyom onu diyorum işte market pazar açık imalatlar açık küçük esnaf b ok yesin
Evet doğru bir şey ve geç bile kalındı
Vaka sayıları düşerse yazın rahat ederiz belki..
Dogru karar nasıl olsa uymuyoruz yasaklara