ne kararı ya adamlar diyorum pardon adamlığın a sı yok bunlarda vaka sayısı nasıl düşürürüz değil toplantı konusu halka nasıl maddi destek vermeden kapanmayı getirebiliriz toplantısı olmuş arzu sabancı gibiler seviniyor tabi oh iyi oldu falan villanda otur boğaz manzaralı yazı bekle sonra tatilini yap kendi maaşlarından mı keseceklerdi sarayı yunanlılara mı artık t. ristlere mi satacaklardı ne yapacaklarsa yapacaklardı maddi destek sağlanacaktı madem parayı öyle ya da böyle bitirdin kasa da çaresini de bulacaklar 84 milyon insan değiliz gözlerinde 84 milyon vergiyiz 84 milyonluk geçim kaynaklarıyız he dileğim bize yaşattırdıklarını kendileri de çekmesin en sevdiklerinin gözlerinin önünde çürüdüklerini görerek hayatları kararsın istiyorum umarım olur da göç etmekten beterini yaşarlar tek temennim bu
Yeterli değil haftasonu çıkma yasağında düğün alayı gördüm ben kari koca birlikte markete gidiyor çıkma yasağı var hiç bir şeyi tam yapmıyoruz yarım yamalak yapıyoruz. 1 sene önce kapatsaydi bir ay millete de verseydi biraz para bitirmişti yurtdışı giriş çıkışlarda da kısıtlamalar getirecekti şu an Avusturalya da millet maske takmıyor geçen yaz konuştuk tanıdıkla herşey güzel devlet zamanında gerekli önlemleri aldı o yüzden sorun yok demişti biz ise dostlar alışverişte görsün hesabı işleri yürütüyoruz
Ekonomiden anlamayanlar kararı iyi zannederler. Ekonomiyi sıfırlayacak bir karar. Büyük hata yapıldı. Millet açlıktan ölecek. Yalnızlık da zaten hem genel sağlığa hem de psikolojiye zararlı. Millet koronodan ölmese bile stresten ölecek. Ben kararın yanlış olduğunu düşünenlerdenim. Aşı yapılmalı. Yasak değil.
Bence kapanma yerine önlem alınsa bu sekilde olmazdi. Mesela toplu tasima araclarinda ikili koltuklarin tekini bantlayip cift kisi oturmaya müsaade etmiyorlar, ceza keseceklerini söylüyorlar. Neymiş yanyana kimse oturmamaliymis. Ama bakiyorsun atacin ici ayaktaki yolculardan gecilmiyor. Ya da marketlere giren müsterilerden göz gözü görmüyor. Insanlarin evinin önündeki tenha parklarda sorgulama yapip tıklım tıklım parklarda aman sendecilige birakmislar isi. Sonra ne mi oluyor? Vay vakalar artti, hemen kapatalim. Tam yasak getirelim. Ulan yasak getirseniz ne olacak ne? Açılınca yine aynı naneler yenecek yine kaoanma olacak. Mücadele ediyormuş gibi yapmakla tribünlere oynamak farkli seyler, keske biraz kapasiteleri olsa da vakalar azalsa ama nerde...