AKP'li yöneticiler "Ermeni soykırımı yok, ama keşke yapsaydık." diyerek nefret söylemine başladı. Türk Milletini kötülemek niye?

ABD Başkanı Joe Biden'ın 'Ermeni Soykırımı'nı tanıyan açıklamasına tepki gösteren AKP'li yöneticilerden bazıları Ermenilere yönelik nefret söyleminde bulundu.

AKP Siirt İl Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Gürel, Twitter'da 24 Nisan nedeniyle açılan "#1915ArmenianLies" etiketine yazarken "Türk milleti Ermenilere soykırım yapmış olsaydı geride buna itiraz edecek tek bir Ermeni kalmazdı. Madem ki soykırım diyorsunuz Atalarımızın ellerine sağlık ruhlarına rahmet." ifadelerini kullandı.

Ermenilere yönelik nefret söylemini kullananlar arasında bir okul müdürü de yer aldı. Konya Meram İbrahim Hakkı Konyalı İlkokulu Müdürü Ramazan Dursun, "Bazen diyorum keşke yapsaydık, ama ezelden ebede hem Müslümanız hem Türk hemde tarihler boyunca insan." diye yazdı.

AKP Konya İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Genel de : "Soykırım yapsaydık soyunuzu kuruturduk. Keşke yapsaydık..." dedi.
Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin...
Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin...
Türk Milletinin imajını geri düzelemeyecek şekilde bozan ve destekleyen şahıslara şükranlarımı sunuyorum.. Eserinizle övünün! Türk Milleti her zaman ilerici, çağdaş bir millet olmuştur, ama gel gör ki inanılmaz bir irtifa kaybı yaşıyoruz! Ermeni de insan, Yahudi de insan, Müslüman'da insan. Dini bu kadar kötülemeyin yeter.. Öldürmek üzerine ve şiddet üzerine algıyla İslam'a en büyük kötülüğü yapıyorsunuz malum partililer..
AKP'li yöneticiler "Ermeni soykırımı yok, ama keşke yapsaydık." diyerek nefret söylemine başladı. Türk Milletini kötülemek niye?