Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, pandemi sürecinde 335 kişisel koruyucu donanımı denetleyerek, 41güvensiz ürünü tespit etti. Bakanlık, güvensiz olduğu tespit edilen bu 41 maskeye ait marka, model ve seri numaralarının Güvensiz Ürün Bilgi Sistemi (GÜBİS) üzerinden kamuoyuyla paylaştı.
Güvenli dedikleri maskeler de, yandaşların ürettiği maskeler. Fakat, diğer güvensiz dedikleri maskeler yandaşların ürettiği maskelerden daha iyi. Yani bakanlık açıklamasında şunu diyor; bizim işaret ettiğimiz maskeleri satın alın onlar bizim yandaşlarımızın ürettiği maskelerdir. Yandaslarimiz kazansın.
Ben işletmem varken toptan almıştım, bir yere özel olarak yaptırmıştım. Herhangi bir markası yok ama televizyonda gördüğüm testleri uyguladığımda bana çok güven verdi.
lcw için eski haber diyebilirim çünkü daha önce LC Waikiki ambalaj beyanında koruyuculuk yüzdesi sorunu olan maskeleri bir süre önce satıştan da kaldırmıştı. Şu an satışta olan maskeler kumaş, cerrahi ve solunum koruyucu maskeler bakanlık tarafından onaylı ben kullanıyorum güvenmesem kullanmam.
kısa sure önce maske dikişi yapılan bir tekstil yerinde çalıştım ve nekadar kaliteli bi marka da olsa maskeler yerlerde sürunüyor elden ele geziyor size tavsiyem nerden nekadara alırsanız alın temizlemeden kullanmayın lütfen
şu evony maskeye nasıl güveniyorsunuz 50 tanesi 25 TL mi ney diğerlerine göre ucuz kalıyor hatta bazı maskeler dahada ucuz. vallahi paraya kıyıp eczaneden tanesi 1 lira olanlardan alıyorum hiç acımıyorum maskeyede verdiğim parayada.
Peki neden biz bunlara ulaşabiliyoruz? Bakın bunlar güvenli değilse neden toplatılmıyor, neden bir cezai yaptırım yok o firmalara? Tesadüfen yaşıyoruz gerçekten.
LC Waikiki için olan maskeler uzun zaman önce satıştan kaldırlılan maskeler şimdi satışta olnalar bakanlık tarafından onay almış. Satışta olanlar kumaş, cerrahi ve FFP solunum koruyucu maskeler alabilirsiniz onlarda sorun yok bu listede olanları zaten çok uzun zaman önce kaldırmışlar satıştan
Evet cogunda koruyucu filitreleyen meltblown katman yok hepsini kesip icine baktim hatta sitedeki arkadaslari bilinclendirmek icin soru da sordum ama dikkat eden sayisi hayli az