Cilt Bakım Etkili bir yüz maskesi nasıl olmalı işte tam da bu dediğiniz marka hangisi? AURA00 Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Soyulabilir mi yıkanabilir mi hangi özellikleri ile bir maske sizi tamamlar? Etkili bir yüz maskesi nasıl olmalı işte tam da bu dediğiniz marka hangisi? Cevapla Marka Soruları İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BakimliErkekk Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 28 +1 yıl Ben hala doğru ürünü bulamadım galiba. 1 0 Yorumla
Hfjlgtflfygkch Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Soyulabilen maske candır ya Kil maskelerini seviyorum ama şu yıkama evresi yuzunden pek yapamıyorum :/ (zor yıkanıyor da biraz) 1 8 Yorumla AURA00 +1 yıl Soyulabilen aldım da bir ara soyamadım :D Yorumla Hfjlgtflfygkch +1 yıl Elma mi soyuyon😂neden soyamadin Yorumla AURA00 +1 yıl Bilmiyorum 1 sene falan olmuştu alalı bozulmuş olabilirdi belki ama köşeleri bir türlü elime gelmiyor gelse de yarısında kopuyordu Yorumla Hfjlgtflfygkch +1 yıl Hee o zaman tarihi gecmistir ya da kalitesizdir Yorumla AURA00 +1 yıl Kaliteli bir ürün önerisi alabilir miyim Yorumla Hfjlgtflfygkch +1 yıl Garnier ve Loreal'in maskeleri guzel oluyor cilt tipine gore secersin ozelligini nasil istiyosanBide klasik siyah maske kullaniyorum siyah noktalar icin onun belirli bi markasi yok ucuz bisey ve guzel gayet memnunum Yorumla AURA00 +1 yıl Teşekkürler :D Yorumla Hfjlgtflfygkch +1 yıl Rica ederim Yorumla
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Farmasi ürünleri kullanıyorum ben vede patates pirinç unu aloe vera jeli felan kullanırım daha doğal ve faydalı kil kullanmıyorum 1 0 Yorumla
_1Secret_ Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Berberlerin favori maskesi :D 1 2 Yorumla AURA00 +1 yıl Ahaha sadece biz kullanıyoruz bize özel marka diyordu benim berberim aa öyle değil miymiş Yorumla _1Secret_ +1 yıl Bir şeyler katıyorsa bilemem benim ki bir ara azdırıcı falan katıyorum canlanıyor demişti. d Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben hala doğru ürünü bulamadım galiba.
Soyulabilen maske candır ya
Kil maskelerini seviyorum ama şu yıkama evresi yuzunden pek yapamıyorum :/ (zor yıkanıyor da biraz)
Soyulabilen aldım da bir ara soyamadım :D
Elma mi soyuyon😂neden soyamadin
Bilmiyorum 1 sene falan olmuştu alalı bozulmuş olabilirdi belki ama köşeleri bir türlü elime gelmiyor gelse de yarısında kopuyordu
Hee o zaman tarihi gecmistir ya da kalitesizdir
Kaliteli bir ürün önerisi alabilir miyim
Garnier ve Loreal'in maskeleri guzel oluyor cilt tipine gore secersin ozelligini nasil istiyosan
Bide klasik siyah maske kullaniyorum siyah noktalar icin onun belirli bi markasi yok ucuz bisey ve guzel gayet memnunum
Teşekkürler :D
Rica ederim
Farmasi ürünleri kullanıyorum ben vede patates pirinç unu aloe vera jeli felan kullanırım daha doğal ve faydalı kil kullanmıyorum
Soyulabilir ve kağıt maske
Berberlerin favori maskesi :D
Ahaha sadece biz kullanıyoruz bize özel marka diyordu benim berberim aa öyle değil miymiş
Bir şeyler katıyorsa bilemem benim ki bir ara azdırıcı falan katıyorum canlanıyor demişti. d