Gündem Bilim Kurulu üyelerinin sözlerine güveniyor musunuz? tugbagrdnd Takip Et Xper 1 Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bilim Kurulu üyelerinin sözlerine güveniyor musunuz? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bilim Kurulu üyelerinin sözlerine güveniyor musunuz? Cevapla En İyi Sözler Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl kimsenin sözüne güvenmiyorum ben bu sıralardeğil bilim kurulu:= 1 0 Yorumla
Bigdickk Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bilim kurulundaki çoğu prof kendi kariyerine ciddi zarar verdi 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kendi sozlerini soyleyebildikleri gun bu soruyu tekrar tartisalim. 0 0 Yorumla
serdaryildirim5631 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl evet bilim kuruluna her zaman güveniyorum hükümetimize de güveniyorum 0 0 Yorumla
muratttrr3 Takip Et Xper 5 Yaş: 49 +1 yıl Kurulda sizin gibi bir guzel olsaydi iknalar kuvvetli olurdu ama yok :) 1 0 Yorumla
Aşka-_-Aşık Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Merhaba,Hiç kimseye güvenmiyorum, Rabb'im hariç... 1 0 Yorumla
Gölge3301 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Bilim kurulu yoktur. Dsö vardır. Olay bu. 1 0 Yorumla
Jokeface Takip Et Master Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl onlar kendi sözlerine bile güvenmiyordur 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
kimsenin sözüne güvenmiyorum ben bu sıralar
değil bilim kurulu:=
Bilim kurulundaki çoğu prof kendi kariyerine ciddi zarar verdi
Kendi sozlerini soyleyebildikleri gun bu soruyu tekrar tartisalim.
evet bilim kuruluna her zaman güveniyorum hükümetimize de güveniyorum
Kurulda sizin gibi bir guzel olsaydi iknalar kuvvetli olurdu ama yok :)
Merhaba,
Hiç kimseye güvenmiyorum, Rabb'im hariç...
Benim açımdan hiç bir güvenirliği yok.
Bilim kurulu yoktur. Dsö vardır. Olay bu.
onlar kendi sözlerine bile güvenmiyordur
Bu devirde kimsenin sözüne güven olmaz
Hayır tabiki
Boktan Şeyler
Kim Guvenirki Onlara