m. facebook. com/story. php
Devletten evvela ne istiyorsunuz?
m. facebook. com/story. php
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ❗Samimiyet istiyorum.
👉Faiz alanda verende Allah a ve Resulüne savaş açmıştır, ayetine itaat edip , faiz temelli düzenden vazgecilmesini istiyorum.
👉 Eğitimi diploma ve gelir için değil, kaliteli, sorumluluk sahibi, bilinçli ebeveynler yetismesi için yeniden planlanmasini istiyorum.
👉Hakiminden savcisina, polisinden askerine, memurundan genel müdürüne kadar tüm kamu calisanlarini para için, maaş için değil, önce hak için Allah rizasi için calismalarini ogretecek , zemin hazirlayacak bir düzen istiyorum.
👉Milletin vergisiyle yapilan yol, köprü, trt, kamu kurumlarini vs milleti sıkmayacak şekilde, herkesin istifade edebileceği bir sekilde düzenlenmesini istiyorum.
👉Adliyede ki Davalari, müdahil olan kisolerin yetkinliklerine göre değil, hakikate göre, kişiler arasinda hicbir ayrim yapmadan, en kisa sürede sonuclanmasini, dolandırıcılik, üçkağıtçılik, güvensizlik ortami olusturan her türlü oluşumun engellenmesini, böylece ticaretin canlanmasini, esnafin bu sebeple kalkinmasini istiyorum.
👉 Kişilerin ve neslin gelisiminde öncelikle manevi değerlerin kazandirilmasini ondan sonra maddiyatin değerli olduğunu uyarlayacak, aile birliğine önem verecek bir sistem istiyorum👉 Eğitim süresini azaltıp, evlenecek kişilere engel koyan her türlü saçma sapan geleneklerin yok edilmesini, evlenme yaşının eskisi gibi 18-24 yaş olmasini , zinanin kaldirilmasini istiyorum.👉 Ülkede domuz etinin satışını yasallastiran 2007 deki sozlesmenin kaldirilmasini, domuz ciftliklerinin kapatilmasini, faiz icerikli reklamlarin kaldirilmasini, her sokak başında icki dukkanlarinin acilmasinin yasaklanmasini istiyorum. Yazacak cok şey var, kisacasi SAMİMİYET İSTİYORUM.
bu reklamda herkes birşeyler görür duygulanır.. kimi atatürk sevgisi.. kimi herşeyini kaybetmiş amcanın durumunu.. o dönem yiyecek ekmeği zar zor bulan insanımızın devletinden birşey istememesi hep hüzünlendirmiştir beni.. ALLAH devletimizi başımızdan eksik etmesin.. bugünse bir açgözlülüktür almış başını gidiyor... yazık.. bu ülke bu devlet kolay gelmedi bu durumlara..
Bir sürü çok problem var ama bir tanesini söyliyeyim o da küçük olanlatından
Ey devlet şu kitaplık, raf üretimini artırın, kaç mobilyacı da bulamadım. Kitaplarımı yatağın altına koyuyorum benim de hakkım değil mi kütüphane yapmak !!!
Adalet, güven, ve refah seviyesinin yükselmesini, aynı zamanda dini alanda kısıtlamaların kalkamasını
Cevap
20Cevap
Hiç bir şey istemiyorum. Birazda böyle deneyelim bu zamana kadar istedik hep tersi oldu birazda istemeyelim bakalım neler olacak :)
burdan milli tarım ve orman bakanlığına sesleniyorum benim zekam çöpe gidiyor bakanım beni yurtdışı larına gönderin okuyumm lütfen yorum bu kadardı teşekkür ediyorum
haa oda var doğru lan o zmn bakanım ben çko memnunum halimden allah razı olsun
Bir tek benim mi aklıma evvela bi gari istiyem diyen dede geldi 😂
Bi link salalımda millet gülsün 😂
m.facebook.com/story.php
devleton ya darbe gecesi yikilmaliydi ki nasil darbeyse geri zekalilar okadar pasalar generaller oldu halde savci haim vs ulkenin icinde her kurumdan cikdi olan bize oldu evimiz barkimiz gitti maas alamadik madur olduk devlete bir gram inanmiyorum artik bn turkkiyede yasamaka dahi istemiyom olan hrp fakire fukaraya oluyor.
Yaşanabilecek, gelecek kaygısı olmayan, adil bi ülke.
Yerli milli silah lara daha fazla yatırım daha güçlü ordu. Turan ordusu kurulsun.
Çekip gitmeleri malum cahil seçmenlerinise götürsün giderken. Bunkar yüzünden ğlke beter durumda zaten
Gelirimden vergi aldıktan sonra üstüne bi de yediğim yemekten de vergi alınmasın isterdim. Bana hizmet edilsin diye verdiğim vergiden yapılan köprü yollara para vermemek isterdim. Devletten korkan halk değil, halktan korkan devlet olsun isterdim. Bu kadar normal olan isteklerimin, bu yorumu okuyan kişiye ütopik gelmeyeceği bir ülke isterdim.
Şimdi iyi yönetim iyi ekonomi iyi egitim sistemi falan dicem de silivri sıkıntı bu yüzden uzun zamandır benim için sorun olan bir şeyi dile getiricem. NOLUR ŞU KİTAPLARA AZ İNDİRİM YAPIN YAA
Devletten bişey istesem iki mislini vergiyle alir zaten o yüzden gerek yok keşke o istemese yeterliydi ama istiyor işte
Daha cok ya da daha nitelikli para. Geri kalan tum isteklerimizi zaten bununla yerine getirebiliyoruz.
Ücretsiz eşit eğitim hakkı olmadan bu ülkede hiçbirşey düzelmez. Zaten düzelmesini de pek isteyen yok, görünen o
Laikliğin hakkını veriiiiğnnnn (!)
Şimdi bu dislike atan arkadaş müslüman değil mi, bu kadar karaktersizsiniz işte. Artık her kimse...
Yabancılara yaptığı yardimlarin hepsini kendi ulkesinin gençlerine okuyanlarına insanlarına yapmasını . .
Gitmelerini
Aynen
Adalet ve sağlıklı bir eğitim sistemi
Gamzendeyiiimmm devaaaaa bulmammmm
@klsajdklsad Allah yardımcın olsun
Neden
Çok bir isteğim yok. Bana engel olmasın yeter
Gölge etmesin. Başka ihsan istemiyorum
Her ay bana düzenli maaş vermesini
İmam Hatipler kapatılsın
128 milyar dolar nerdee
128 milyon dolar nerde onu merak ediyorum
Halkına tuzak kurmasın
Pandemiyi bitirmesini...
akp ve koyunlarının bu ülkeden defolup gitmesini
Yönetebilsin yeter adaletli olsun
adalet...
Hic bir şey
Adalet
Beni rahat bırakmasını zkssmszn
şu pandemiyi hakkıyla yapsın ve bitsin artık..
Adalet
Adalet adalet adalet adalet adalet adalet adalet
Sağlık ataması
Hemşirelik mezunu olduğum için hemşirelik:)
Bi bk istemiyom😂😂
Eyvallah😂
Hukumet istifa
Adalet hak hukuk
hayatımı istiyorun
İstifa edip gitmelerini bir nefes alalım artık
Adil bir düzen hepsi bu
İş isterim
Hiç bişey istemem..
Söylersek olucak mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?