15 Nisan tablosu yine can yakıyor. Neredeyse 300 vefat. Bu ülkede hergün bir uçağın düşmesi demek. Durum çok ciddi. Bugün bir programda bir profesör şöyle dedi. ''Ülkede alınan kısıtlamalar batmak üzere olan bir gemiden suyu bardakla su boşaltmaya benziyor. Tam kapanma şart'' Siz ne düşünüyorsunuz?15 NİSAN 2021 KORONA TABLOSU
Artık var ya gına geldi hem şu korona denen illetten, hem bozulan hayatlarımızın stabil düzeninden, hem de böyle sorulardan. Evet diyorum diyorum hani oluyor mu? Bağırtma beni 😡
bu ülkenin fakirliğinden baştakilerin yemesinden özel sektördekilerin kan emiciliğinden gına geldi arkadaş milletin 10 gün yiyecek ekmeği yok ülkede kalkmış aya gidecekmişiz şuna kim inanır ya. kapanmazsak hepimiz ölücez bu gidişle 15 gün bakamadılar vatandaşa kim verecekmiş para yerken iyi yine 3 tane mercedes almışlar saraya 35 milyona zırhlı kendilerine gelince para bol vatandaşa gelince yok ekonomi kötüyse aya gidicez diye masal anlatmasınlar bıktık artık bu insanların çaresizliğinden
1 yıldır ülkeye giriş çıkışlar hep serbest, yabancıların ne kadar yaydığını hiç açıklamıyorlar.. tam kapanma filan bize eziyet öncelikle.. asıl yurtdışı giriş çıkışları engelesinler ilk olarak... o insanlar da yayıyor...
Tam kapama olabilmesi için nasıl 1 milyon öğretmen okula gitmeden maaş alıyorsa özel sektöründe aynı şekilde maaş alması gerekir ortalama 50 milyon çalışana maaşı kim verecek? var mı öyle bütçe anca konusmayı bilirsiniz.
A dedim. Fakat bu ultra zeki yönetim ve onun destekçileri, ve bu pandemiye inanmayan cahil insanlar olmaya devam ettikçe. Allah Korusun ama, Biz tam kapanmayi göremeden gidebiliriz de.
şu an babam işsiz korona başlamadan önce işimiz iyi di şu an elimizde 50 TL var bunla bir ay idare etmemiz gerekiyor birde evkurdan haciz geldi babamın üzerinde birşey yok ne olcak şimdi Allah yardımcınız olsun
sürü tedavisinden yanayım... kapansan ne olacak.. sanki hiç dışarı çıkmayacağız.. 1ay -3 ay 5 ay.. nere kadar kapanacaksın.. evdekiler daş mı yiyecek..