Samsun’da boşandığı Emriye Metoğlu’nu sokak ortasında ağır şekilde darp eden İbrahim Zarap, savunmasında "öldürme niyetinde değildim hayatta olmasından belli" dedi.
"Öldürme niyetinde değildim hayatta olmasından belli" adalet ne zaman sağlanacak?
Yav bana bıraksanız vahşetten psikolojiniz bozulur ben artık hiç bişi demiyorum bu vakalara...
Kadınlar artık daha dikkatli olmalı çünkü erkek akıllanmıyo, devlet akıllanmıyo, yargıçlarisavcılar, hakimler, avukatlar akıllanmıyosa ben ne desem boşa tek geçerli tavsiye bu yani kadınlar biraz seçici olsunlar...
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Adalet ne zaman saglanacak demissin. Adalet olması için ne olmuş olması lazım. Yanı ne olsa adalet olmuş olur. Adamın mahkemede söylediğini buraya yazıp berat etmiş gibi bir başlıkla pekte bir tutarlılık göremedim. Kaldiki fotoğrafta başka bir olaya ait.
Cezayı halkın kesmesi lazım. Böyle bir haberde linçleyip öldürecekler bu karaktersizi sonra suç kimsenin de üzerine kalmayacak. İdama falan gerek kalmadan halk kendisi getirecek bunu.
Kendini ne kadar büyük gördüğü ve ''İstesem öldürürüm yani çok da ses etmesin'' kafasında olduğunu ikrar etmiş resmen.
Diri diri yakıp küllerini de hidroklorik asitle eritsin, mezar bile vermesinler bu şerefsizlere.
Ayrıca bunları yetiştiren ana babalar, aileler de cidden yargılanmalı. Hiçbiri gökten zembille inmiyor özellikle annelerin çok büyük kabahati var bu orspuçocuklarının var olmasında
Ya herşeyi devlet ten beklemek olmaz ki... Bu kadınların kimsesi yok mu... Birisi de çıksın bunu linç edip gebertsin... Kısasa kısas... Yani Allah göstermesin birisi benim bacıma bunu yapacak... Şerefime namusuma ailesinde sağlam adam bırakmam... Devlet umrumda bile olmaz
adalet bu sahsa canavarca hislerler öldürmeye tesebbüsten müebbet verildiginde saglanacak. tahrik indirimi, kravat indirimi, iyi hal indirimi vs uygulanmadiginda bir insani darp etmenin cezasi agir sekilde uygulandiginda sorun ortadan kalkar.
Bela bunlar ya yemin ederim hani derler ya seni doguracagima taş doguraydim diye taş olsa bundan daha iyi bir sey olurdu... hayvan herif... bunun gibileri hala hakli gostermeye çalısan herkesinde allah bin turlu belasini versin igrenc varliklar
Ya bunlara böyle gecenin en karanlık saatinde, ara sokakta takacaksın bıçağı. Köşede sessizce ölecek. Kamera yok, görgü tanığı yok. Gerçekten bak, ne eksik; ne fazla.
Şere. fsizi korurlar akplilerle mhplilerle fotoğrafları var çünkü bu ülkede yandaş olduktan sonra her türlü pisli. ğin kapanacağını düşünüyorum ülkenin hali ortada yandaş ol hayatını yaşa
AKP yi pek sevmem ama geçen ki uyuşturucu kullanan AKP li için tüm AKP liler çok fena eleştiri yaptı ve partiden ihracını istediler ve edildi diye biliyorum. ANCAK CHP de daha üst kademelerinde yer alan TECAVÜZCÜ CHP'Lİ kere ne CHP ne iyi parti ne HDP den ÇIT SES YOK. adamlar yalandan da olsa kınamıyor bile ki gerçekten kınayıp ihraç etmeleri lazım. O yüzden BOŞ YAPMA. TR de adam gibi parti yok ama bizim solcular kadar YERİN DİBİNE GİRMİŞ vatanın çıkarlarına ters hareket eden kötü bir parti Dünya'nın hiçbir yerinde YOK.
Yahu şeref yoksunu insanCIK, benim akrabam AKP de yüksek mevkide birisi ve AKP de de diğer partiler de de ne boklar döndüğünü senden çok daha iyi biliyorum. HEM çomarlıkla ne alakası var sen insan olamazsın. Sende şeref denen şey olamaz. Oh ne ne güzel senin fikrini savunmayan olunca direk çomar ilan et. Benim bir sürü akrabamdan öte sevdiğim eski arkadaşlarım, öğretmenim vb kişiler var ve solcular ama gerçek solcu onlar. Ve hiçbir zaman sağcı birine sizin gibi çomar vb demediler. ÇÜNKÜ onlar gerçekten GAZİ yav. ATATÜRK ü seven hoşgörülü, saygı duyan, şerefli ve insan kalabilen bir varlık. Sizler gibi hiiiiç mi hiç değil.
@Eesrarengizzzzz ulan sen daha beni tanımıyosun şerefsiz diyosun öyle mi? Aç TCK'nın 105. Maddesini oku bakalım. "Somut bir fiil veya olgu isnat etmek seçimlik hareketiyle hakaret , suçun temel hali olarak düzenlenmiştir ve 3 aydan 2 yıla kadar hapis veya adli para cezası ile yaptırım altına alınmıştır." Savcılığa vericem seni kendinizi iyice madah bir sey saniyosunuz. Ya hapis cezasini gor bakalim
@Eesrarengizzzzz "TECAVUZCU CHP" diyen bendim zaten hele ki bu tecavuzcu chp soyleminden net 3 yil alirsin. Bir de ustune diger soylediklerini kat. Umarim sana esya getirecek biri vardir ahahaha.
Kimsen yok ama olsun CHP de tecavüz olayları yaşandı mı yaşandı eee ben onu kastetmiştim ki zaten belirttim sen sadece göz korkutmaya çalışıyorsun. Ve ilk hakaret Edip küçük düşürücü ifade kullanan sizsiniz.
Tecavüzcü CHP LİLER demişim yani CHP de ki 3 kişiden bahsettim ve bunların tecavüz olayları yaşandığı aynen beyan ortada ben kimseye yalan iftira vb atmadım sen bana direkt kötü ifadeler vb kullanıp beni bilmediğin hâlde bana AKP lisin dedin. Çıkardın vb dedin. Asıl sen suçlusun o yüzden ne yapsan boş.
@Eesrarengizzzzz "ama bizim solcular kadar YERİN DİBİNE GİRMİŞ vatanın çıkarlarına ters hareket eden kötü bir parti Dünya'nın hiçbir yerinde YOK" Solculara hakaret. "Tecavuzcu chp" Tum CHP ye hakaret. Orda 3 kisiyi kastetmedin kivirma. Tecavuzcu chp dersen tum chpyi hedef alirsin. Kı vır ma. Mahkemede hakime savciyi anlatirsin zaten benim veremeyecegim hesap yok.
O aqq evladinin ailesine oyle katliam yapardim ki, hapisten cikinca cisciplak mal gibi kalirdi, o zaman dalga nasil gecilir gorurdu, bu kadinlarin abisi babasi yok mu
O nasıl bir açıklama, ağız dolu küfür edesim var kendimi bozmak istemiyorum. İki gün sonra salınır. Dövüş kurslarına gitmeliyiz bence tüm kadınlar olarak.
@HercuLes_Love-8 Bazı kızlar diyelim. Ben de sinir oluyorum göz göre göre bazılarının yangına körükle gitmesine. Ama bu cümleyi bu şekilde kurmayalım, lütfen. Çünkü bu tarz psikopat erkekler kendilerini bu şekilde haklı çıkarıyorlar. Ortada bir salaklık bir canilik varsa, biz insan olarak daima caniliğe küfredelim.
İnşallah sen beter olursun kelimelerin bittiği yerdeyim sanki öldürenlerin hepsi zengin yakışıklı makam sahibi bin tane yalan ağızlarında kimin ne şartlarda olduğunu bilemezsin fakirde zenginde dindarı dinsizi hepsi öldürüyor canilik mesela senin oh olsun imalarında aynı şekilde
Adam öldürene o kadar muamele yapmiyorlar adalet çok saçma işliyo buda ayrı tabi şiddetin her canlıya şiddetin cezası elbet olmalı ama reklam yaparak değil
İdam uygulayabilmemiz için idamı kaldırabilecek bir hukuk sistemine ihtiyacımız var. Önüne gelen oraya buraya sallıyor kesiyor biçiyor çıkıyor parayla iftira attırıyor. @minnosumbne benimle de düzgün konuş arkadaşın değilim senin
@Tercümen sen bi en yukarıya çık bakalım sorudaki herif parayla mı birine yaptırmış yoksa iftiraya mı uğramış. 5 YASINDAKI COCUGUN GOZU ONUNDE KADINI GEBERTMEKTEN BETER ETMIS BIZIM BU CANILERE SABRIMIZ KALMADI ARTIK YETER KIM SAVUNACAK O MASUM KADININ HAKKINI?
@Minnoşumbne ulan benim bu gönderi için konuştuğumu nereden çıkarttın lanet olsun bu herife anlatmaya çalıştığım şey bu değil. Kafayi siyirmissin sen kardesim
@Tercümen ülkedeki kadın katilleri böyle hönderilerdeki gibi çünkü ve evet aynen sıyırdım şu aptal kendini bi halt sanan kadına eziyet edenler yüzünden
Hayvanat bahçesinde sergilenmesi gerekir. Dayak yiyeceğini bilse yer mi acaba böyle bir şey yapmaya.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Artk İNSAN olmaktan UTANIYORUM Böyle götlerin adam yerine kondugu bi zamana denk gelmek benim hatam lanet olsun kanunlara ve de görevlerini yerine getirmeyenlere
@japanmotors haha sen öyle san. Suçsuz masum insanlari yok yere jopla dövüyorlar da işkence yapiyorlar da böyle tiplere mi yapamayacaklar? Güldürme beni
@japanmotors Yok ya.. Dayak yiyen kadın darp raporu alip avukat tutunca neden gereken ceza verilmiyor? Bundan 10 11 yil önce 5 6 polis birden kadının tekini karakolda darp etmişti hatta kamera kayitlarinda bile cikmisti darp görüntüleri. Masumlara, kadinlara yapacaklarina bu tiplere yapsinlar gerekeni. Ayrica devlet her şeye de kılıf uydurur istese. İstese her şeyin üstünü bir güzel örter merak etme.
17 yasinda hamile kalmak aile evi varken baska adam neden? adam sonuna kadar haksiz ve en ağır cezayi almali tabiki ama kizlar okuyun universite bitirin neden evlenme baska adama boyun eymek?