İstanbul’da metroda taze fasulye ayıklayarak giden kadın sosyal medyada gündem oldu. Hafize Aydağ, “Fasulye almıştım, metro da bir saat çektiği için burada kırayım da hazır olsun, eve gidince hemen pişiririm diye düşündüm. Güzel yorum yapanlar için de pişirebilirim” dedi.
Metroda fasulye ayıkladı, sosyal medyada gündem oldu! Senin bir ortamda yaptığın en ilginç şey ne?
Vaktini güzel bir şekilde hatta "Faydalı" bir şekilde değerlendiren bir annemiz. Ne yapsaydı? Ne yapardıda gündem olmazdı? Millet yediğini, içtiğini, s. çtığını afedersin sosyal medyada paylaşırken sıkıntı yok, bu annemiz vaktini güzel değerlendiriyor diye gündem oluyor? Bence insanlar artık çok değişmiş ve tuhaflaşmış halde. Herşeyden malzeme çıkartmak bu olsa gerek. Üzücü bir zeka geriliği başlamış bu ülkede.
Ben bunda bir sorun görmüyorum kimseye zararı yok ve kendi halinde bir kadın. Türkiye’de normal bir şey ama Almanya’da bu asla olamaz. Olsa bile ben şimdiki gibi saygı duyarım. Allah uzun ömürler versin ve umarım afiyetle yemişlerdir.
İlginç bir şey değil fakat ben eskiden metroyla bir yere sürdüğümde kitap okuyordum.
Bende bıraktığı izlenim saflık ve biraz da düşüncesizlik oldu. Ama sırf bu nedenle kadını eleştirmem mümkün değil. En azından bazı kendini çok görgülü zannedip, aslında “Zırcahil” olan tiplerin yaptıkları absürtlüklerden daha masumane bir davranış biçimi. Benim yaptığım olağan dışı davranış ise sahilde atılan çöpleri vs. gördüğümde dayanamayıp toplamak. Ne yaparsınız işte görgüsüzlük !!! 🙄
O kadar tatli bir anne modeli ki, sokamadim is kadini kalibina 😊 ama boyle bir patron isterdim ya, bugun sizeeee karniyarik yaptim diye girse sabah kapidan! 😋
Bende bir otobüste normal yolda giderken bi teyze geldi adamdan yer istedi vermedi bende dedim niye vermiyorsun kalkmak istemiyorum hem siz niye vermiyorsunuz dedi bana söyleseydi verirdim dedim adamı kaldırdım teyzeyi oturttum
İlginç bir şeyler yapmadım hiç. Hastanede sıra bekleyen bir kadının örgü ördüğünü bile gördü bu gözler. Bu habere çok da şaşırmadım. İyi yapmış teyze. Vakti kısıtlı demek ki. Oturduğu yerden yemeğinin ön hazırlığını yapmış kadın. Helal olsun.
İçimizi ısıtan bir haber olmuş demek hem çalışıyor hem ev hanimligi yapıyor zaman kazanmak için mantıklı cozUm üretmiş canım teyzem haber olmuş ama metroda malmal tiktok videosu çekse kimse sasirmaz ve haber yapmazdı
Hakikaten kadın zekası ve programlamasının ürünü. Zamanı verimli kullanmak bu demek. Teyzemin ellerinden öpüyorum. Keşke bizlerde boş kaldığımız anlarda daha faydalı şeyler yapabilsek.
Bizim milletimiz herkesin işine burun sokmaya bayılır bizene ya kadının bir edepsizliğimi olmuş kendi halinde sağlıkta onun sebze de onun pazarda tezgahta herkes elliyor
mobil şef gibi ablamiz demek orda mutfak olsa yemek yapacak :D toplu tasimaya hic bnmedim o yuzden boyle marjinal seylerim olmadi ama en fazla kafam guzel oldugu icin sizardim koltuklarda herhalde..