AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
181Cevap
Alırım diyenlere sesleniyorum. Akp mitinglerine gitmeden nah alırsınız 😂😂 ihtiyaç sahiplerine diyorlar ama mitinglere gidenlere dağıtıyorlar hep. Yani ihtiyaç sahipleri akp seçmeni olmuş oluyor 😂
Surrilere bahçeli ev, avrupaya maske dezenfektan yardımı hatta başka ülkelere para yardımı. Kendi halkına patates soğan :d kalsın ben kendim para ile alırım
Hep böyle oy topladı. Bu millet nasıl yiyor böyle şeyleri? Yahu devlet zaten bunları yapmak zorunda! Başa kim gelirse gelsin yapmak zorunda. Hastaneyi de yolu da yardımı da!
Mesele yapanlar değil yapmayanlardı zaten kanka ondan öncekiler yapmıyordu
@dArcc Çünkü o zamanın şartlarıyla bu zamanın şartları bir değildi. Osmanlı yıkılmış ve yerine yeni bir devlet kurulmuştu. Devlet bütçesi iyi değildi. Ayrıca şimdiki teknoloji de o zamana göre çok iyi.
Ya bos konusma 20 yıl önce çöpleri toplixak kamyonlarmı yoktu 1 yıl sonrasında ısınlandı
@dArcc Hadi lan oradan! Sen o zamanın şartlarıyla bu zamanın şartlarını bir tutup sonra bana boş konuşma diyemezsin. Boş yapan sensin. Bu hükümetin yaptığı icraatler bir lütuf değil. Daha öncekiler yapmadıysa ve şartlar da elverişliyse bu onların ayıbıdır ama bu hükümetin yapması gerektiği gerçeğini de değiştirmez. Başkasının zihniyle konuşma benimle git biraz oku, araştır ondan sonra konuşalım.
Ya ya keli banane hükümmetten sonuç olarak onlar sormlu yapmadılar
Hiç bir zaman yardımlarını almadım hiç bir iftar çadırında katılmadım.. ihtiyacı olan kişiler e öncelik tanınmalı.. bazı insanlar çok az gözlü.. fakirin hakkını yiyen çoktur..
Ülkedeki en büyük problem ihtiyacı olanların talep edip alması yerine hiç ihtiyacı olmayanların daha ısrarlı isteyip almak için ellerinden gelenin fazlasını yapması...
Garip gureba diyeceğinize refah seviyemizi ne zaman artıracağınızı anlatsanız biraz da!
Bedava peynir fare kapaninda olur. Bes kurus istemem hakkimida helal etmiyorum.
Tabi alırım nerde beleş oraya yerleş demiş atalarımız😂
patates bedava gidip alayim diyecegine ben niye dagitilan bi patatesi almaya muhtacim diye dusundugunde hersey daha guzel olacak. onu sorgulayin gidenler.
En iyi görüş ama sorgulamak da yetmiyor şu an için.
yatmiyor tabi aman insanlarimizin geneli bunu bile yapmiyor malesef
Elden gelmiyor birşey çünkü. Bunun farkında herkes emin ol
elden gelmiyor ama elimizden geliyor.
Zamanı gelince belki ama daha çok var...
oyle gorunuyor
Savaşmı çıktı hayırdır devlet niye patates soğan dağıtıyor, almam ÖTV, yi kaldırsın gider manavdan alırım.
Daha geçen gün uzaya çıkıyorduk bugün patatesle soğana kaldık daha fazla konuşmaya gerek yok herşey açık malesef 😒
Walking Dead 2 geliyor desenize
https://www.youtube.com/embed/xSuYys5vr38neee
Bedava değil ki o. Halkı sömürerek aldıkları şeyi bedava diye geri dağıtıyorlar. Kendileri çizip kendileri oynuyorlar
patates sogan tarlada kaldi uretici toplayip satsa zarar ediyor hukumette bunu bedavaya dagitacak diye reklam yapiyor guzelmis
Hani 3 ay önce patates soğan depolarını basıp tesbit edileni terorist ilan etmişlerdi şimdi teröristin malını niye satın alıyorlar anlamadım.
Patates ihtiyacım olsaydı alırdım ama benim asıl devletten beklediğim a101 bim gibi tekel hâline gelmiş marketlere karşı fiyatların düşük olduğu bir alternatif market açması piyasayı düşürürdü inşallah bunu yaparlar
Milleti patatese soğana muhtaç ettiler ya başka da bir şey demiyorum
İhtiyacım yok ancak şunu da unutmayalım kendilerine Mercedes halka patates
Yine insanların en son ihtiyaç duyduğu bir yardım..
Niye fakir olanların refah seviyesini yükseltmek istemiyorlar bende bunu düşünüyorum
Bedava sirke baldan tatlı neden almayayım ki Allah razı olsun
Aynen 😀
Makarna kalmadıysa demek 🤯 almam ne makarna ne patates
Onu yapacaklarına egıtım issizlik adalet uretım ve ısrafa cozum bulsunlar.
İlk ihtiyacı olanlar alsın. Sonra bakarız hoş kalcağını sanmıyorum ya
Bana balık verme, balık tutmayı da öğretme ulan yeterki derenin başını tutma da birazı da buraya aksın artık.
devlet size bedava birşey istiyorsa karsılıgında kesin bir sey ister.. pek söylemiyorlar bu ekonomiyle seçimler yakın..
Sogan, patates bir zamanlar pahali diye nerdeyse darbe yapacaktiniz, simdi hediye ediyor, onada karsisiniz? Amaciniz Türkiyenin refahi, huzurumu, problem cözmesimi yoksa, huzursuzluk tohumlari sacmakmi?
Bu bizim nasıl bir noktaya geldiğimizin kanıtıdır, bu soru aslında insanı mükemmel derecede üzen bir soru olmalı
Fırlatılarak mı dağıtılacak onu merak ettim sadece :D
Al kodumun eziği der gibi çay fırlatır da bu fotoda ki şahıs :D
Hayırlısıyla 2023 bi geley diii...
Başka birşey demiyorumm
Şu suriyeliler gitse ülkemizden de onlara göndersinler patates soğanıı
İhtiyacı olan mecburen alır elbette ama hükümetin görevi halka dilenci muamelesi yapmak değil, insanlara iş bulmak istihdam sağlamaktır.
Sana bana layık görünen, kendileri hamuduyla garibanın sırtından geçiniyorlar, senin benim vergilerimle saltanat sürüyorlar.
Çok kötü durumdaysam alırım tabi ne yapalım açlıktan ölelim mi? Ama beni bu hale getiren yönetemeyen adamada tek oy vermem sonraki seçimlerde..
ekonomi çoğ iyi yiğenim devletimiz pattes soğan dağıtıyor
Vallaha bakıyorum da devlet ihtiyacımız olan olanı bize sunmuyor hiç çekinemem ihtiyacım yok ama olmasa da alırdım keşke daha fazlası yapılsa alırdım fakirlere veriridim onların yapmadığını yapacaktım...
😊👍
once ihtiyaci olan almali ama eminim yine bununda suyunu cikaran olacaktir bedavaya alip 1 2₺ ya satan olacaktir
AKP ve MHP den almam abicim helali ile diğer partilerden alabilirim.
şu an ihtiyacım var evet alırdım hatta nasıl alabilirim
Ciddi misin
Evet ne var ki bunda
Şok da patates soğan kg 1 ₺ bunlar Suriyelilere verir boşuna bekleme abla
Çıkarları olöasa hayatta dağıtmazlar çıkar yakımda kokusu
Binlerce liralık çay içen reis halka soğan dağıtacak. Büyük adam.
Fakirlere gitmiyor ki yine de yoksul almıyor dağatılacağına tarım çoğaltılsa iyi olur.
İhtiyacım olsa alırdım. Helal olsun böyle devlet nerde var. Üretici yi ve milleti için yasıyor
İhtiyacı olan alsın
Tuhaf bir şey görmüyorum ben burada
Patates çuvallarını kafamıza fırlatıp atmadan verirlerse alırım belki.
İhtiyaç sahibi değilim, olsaydım alırdım.
İhtiyaç sahibi insanlar için çok iyi bir şey.
Hani ekonomi iyiydi, hani yoksulluk sorunu yoktu Türkiye'nin. Bu neyin tablosu peki o halde açıklasınlar.
Kuşbaşı, kıyma dağıtırsa alırım
Ne yapim patates, soğanı ben 😊
Benden daha çok ihtiyacı olanlara verseler daha uygun olur..
Aferin sana Lavinia
Teşekkür ederim 😇
Güzel okurum o şiiri :)
Ahahah evet babam edebiyat öğretmeniydi de. 🙏🏻
Benim de eski sevgilim edebiyat öpretmenin kızıydı:)
Ne güzel...
Senin kadar değil ama 🙃
Yürüdün mü koştun mu çıkaramadım 🤦🏻♀️
önrmli olan vardım mı sen ondan haber ver ;)
Üzgünüm 😂😂
Ahahah neden :)
Hiç 😉
Sana lavinia yı okumak isterim koşarken :)
Düşmüyorum uğraşma 😌
Düşmüyosan ayağın takılır :)
Dikkat ederim ben merak etme 😌😌
Devlet çiftçinin elinde kalan malı kurtarma operasyonu yapıyor ihtiyaç sahibi olanlar da bundan istifade edecek. Bukadar saçma salak ifadelerle olayı çarpıtmaya gerek yok.
Hmm..
demek ulkede fakir fukara, garip gurebalarda oldugunu inkar etmiyor.
Bunu bu sekilde cozmek bir cozum degildir.
Çok aşağılayıcı tabirler kullanılmış. Allah kimseyi bir başkasına muhtaç etmesin.
Devlet bu oyunu çok güzel oynuyor. Önce milleti kendine muhtaç ediyor. Sonra da ''ne lider be halka yardım ediyor''. oluyor.
O kadar gelişmiş bir ülkeyiz ki, cumhurbaşkanı patates dağıtacağız diyor. Kilosu 90 kuruş.
eskiden Tarım ülkesiydik artık o da değiliz en çok buna üzülüyorum.
biraz da yağ versinler de patates kızartması ve soğan halkası yiyelim. Bira ile güzel gider :D
Alsak ne fayda ki, zaten bizden kat kat fazlası çıkıyor, giren gene bize giriyor her türlü.
Almıyorum param var allaha şükür ihtiyacı olan alsın.
Savaş ve kıtlık dışında tamah edeceğimi sanmıyorum.
Ne?
Patates soğan bedava zamanı geçti milletin ekinde kalan malı alıp millete dağıtıyor rant peşinde
Bu sitede patates yardımını alacak, normalde de sosyal yardımlardan faydalanan büyük bir kesim var.
Ferrarisi olan adamın 1000 liralık pandemi yardımına başvurduğu ülke burası. :)