Arkadaslar böyle birsey gercek olabilir mi gercekten ya? İstanbul Sözlesmesi kaldirildi diye erkekler ne yapacaklarini sasirdi. Cok korkuyorum, umarım gerçek degildir.
#12Nisan bunun mizahını yapması bile bir cezayı hakkettiğini gösterir, çıkmış özür diliyor. Tebrikler geri zekalı, özrün kabul edilmedi. pic.twitter.com/mX0Nzdpz9H— Gülnaz Esen (@GlnazEsen5) April 12, 2021
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Bundan cesaret alan birileri kesinlikle olacaktır. İstanbul sözleşmesinin kaldırılmasından cesaret alanların olması ve sözleşme kalktıktan 2 saat sonra izmirde kadın cinayeti işlenmesi gibi elbet gerizekalının biri bundan cesaret alacaktır. Ne olur ne olmaz dikkat edin bence.
ülkemizde tecavüz çok oluyor neyden kaynaklı acaba devletin bian önce acil el atması lazım arkadaş benimde anam ablam yeğenlerim var yeminle sokağa korkuyor bırakmaya.
cok haklisin ama bizi resmen önemsimiyorlar
yani her insan başına gelebilir tabi onlar kendileri korumada olduğu için iktidar oldukları için kimse birse yapamaz biz peki yârin bir gün kizim olsa onun güvenliğini saylayamadıktan sonra ben neye yaşıyorum o zaman kimse hakkini aramak bilmiyor buna bir çözüm bulmaları gerek yeter artık zengin insana birse olmaz fakire fukaraya olur kız misali para yok fabrikada çalışıyor gece isten geç saate cikiyor 3 5 kansız tarafından tecavüze uğruyor yazık değil mi ya ülkenin hakine el atsınlar.
Bütün sanal alem bunu konuşuyor ve bundan gaza gelip bir şeyler yapacak olan yaratıklarla dolu ortalık. Bizim güzel adaletli ülkemiz tabikide bu konuda hiç bir tedbir uygulanmayacak, tıpkı İstanbul Sözleşmesini kabul etmedikleri gibi..
Siz kendinize dikkat etmeye korunmaya bakın. SOkakta gezerken, adım sesi duyunca korkmadan yürüyebilceğimiz, çantamızda biber gazı taşıyıp, tecavüzcüye sıkarsam ceza yemişim diye düşünmediğimiz bir ülke olması dileğiyle..
Eödevden çıktı cidden komik bunun bu kadar büyüyeceğini aklım hayalim almazdı. İlk önce instagram mizah sayfaları bunu farketti ve bunun espirisini döndürdü. Sonrasında işin içine twiter girdi ve gündem oldu. Cidden halkımız aptal ve ayrışmaya çok açık , bir gurup aptal feminist sallayıp kamuoyu yaratabiliyor ve saolsun erkeklerde espirisini yapıp salakları hesaba katmıyor ve gerçekmiş izlenimi yaratıyor.
hacı canım mısınız sizce bu olabilecek bişey mi harbiden zıvanadan çıkmaya başladınız
ayrıca her kadınlara zarar geldiğinde İstanbul sözleşmesini olaya karıştırmayın maddelerin hepsi zaten anayasamızda suç yapmayın şunu saçma sapan konuşmayın
Tabiki gerçek tüm Türkiye eline balta alıp tüm evlere girip kim var kim yok cinsiyet bakmaksızın gerekenler uygulanacak. Barınaklara bile gireceğiz hiç kimsenin kaçışı yok.
Ya sizce böyle bir şey olabilir mi cidden. İnanmayın böyle saçma şeylere 21. yy dayız kimse böyle bir şeye izin vermez.
Bunun olabilceğini düşünmeniz komik olmuş.
Ne saçmalıyorsunuz mk
Öyle bir şey yok. İki tane beyinsizin şeylerine aldırmayın
Cok korkuyorum gercekten, o gun evden asla cıkmayacagım
Hahahah saçmalama
Çok korkma kimse bi bok yiyemez dünya tecavüz günüymüş takma kafaya
Saçma sapan birşey sosyal medyadaki bu tür şeylere inanmanız hata çevremdeki bazı arkadaşlarım da bana bu tür haberler paylaştı dalga geçip sildim kusurs bakmayın ama azıcık mantığınızı kullanmanız gerekiyor
evet burada bir zeki instagram arkadaşımızı görüyoruz
hayır, 12 Nisan dünya tecavüz günü gerçek değil, sadece insanların şaka anlayışı olarak kullandığı bir gün. mizah amaçlı korkutma amaçlı değil.
Böyle mizah mı olur mizah yoksunluğu bu saçma sapan şeyler kadınlara böyle eziyet eden afedersiniz tecavüz edip öldürmek ne zaman mizah olmaya başladi öylelerinin Allah belasını versin
@SametÖzcan samet bu kaçıncı seviye bir azgınlık?
uydurmasyon bişi sallamışlar insanlar korksun sinirlensin diye takma çok. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi
Hayır, katiyyen öyle bir şey yok. Yalnız yine de kendimizi korumalıyız. Öyle iğrenç, pis niyetli insanlar var ki... Rabbim tüm kadınları, çocukları, bebekleri, hayvanları ve iyi niyetli erkekleri korusun... 🌷🤲
cimere şikayet et cezasını verirler öyle pis şeyin günümü olur 😡
bunla ilgili yorumlarda 'mizah ve ironi' yapan arkadaşlar acaba mal mısınız? yaşayanlardan bi dinleyin bakalım bi daha dalga geçebiliyor musunuz?
ben bazen yakışıklı bazen tığsız oluyorum bazen surılere benzıyom bazen asyalılara benzıyom ben kurdum
Arkadaşlar Cadı janna ve Magma Xerath skinleri güzel midir ikiside oynadığım çarlar değil üçüncü skini bekleyeyip birleştireyim mi
Böyle bir saçmalık olamaz inanmayın böyle şeylere...
12 Nisan olayı nedir aw sirf bunun icin hesap actim
Ayrıca bole bisi olmaz yani bos panik yapiyosunuz :d korkmani anlarımda yani cidden böyle düşünüyorsan sikinti vardir
Saçma salak yaratıklardan oluşan bir kısım genç topluluğun kendi kendilerine ilan ettikleri bir gün. Hiç bir sıkıntı yok korkmamızda, bu ülkeye kadın olarak geldiysen nefes alırken bile korkarsın.
Saçma
Kendi görüşün ama görücez bakalım neler olacak..
Hiç bisi olmucak şakamızınız siz gerçekten böyle birseyin olabileceğini düşünüyormusunuz? arınma gecesi bu herhalde :D
Olmamasını umuyoruz.. Yinede bu kadar şakaya vurma bu ciddi bir durum
Peki :D
Nerede yazıyor bu ya Allah aşkına?
instagram goruyorum surekli
sence hulk gercek olabilir mi
gerçek değil öyle saçmalık mı olur
insallah degildir
Yok öyle bir gün
Senin uydurman
Ben uydurmuyorum ya instagramda gordugum erkekler yapacaklarını soyluyorlar
İki üç gerizekalının lafıyla iş mi olur. Şikayet Et hesapları ve paylaşımları.
nassı yanni aydınlat kaynak?
Birazdan haberlere bak
olur bakarım
Analarina da baskalari etsin :D
:D
Gerçi böylelerinde onur seref olmaz anasını bacisini tepside sunarlar az sıkışsalar
rahatmısın? rahatsızmısın?
bu gidisle kafayi yiyicem
belli sözleşmeyle bakmıyoruz biz size.
boş yapmayın
bizim burda canimiz tehlikede bos yapma diyorsun cok ciddi diyorlardi korkuyorum
duyan da sanacak erkekler bıçakla geziyor öldürmek için
haberleri izle. d daha geçen gün oldu
Yanıma gel ben korurum seni
hadi bakalım kızlar ilk tecavüz eden kazanır
İlk ben başlıyorum ahıra toplayıp edelim bence..
Neredesin gel korurum seni
#12nisandasokaktayım :D
EVET, DİKKAT ET KENDİNE
Merak etme öyle şeyleri
Yok artik
ben de öyle dedim ama bilemiyorum
Şikayet edin suçtur
Ne alaka?
Hayirlisi
Tecavuzcu degilim 😡