İlk olarak bazı feminist sayfaların 12 Nisan 'da erkekler bize Tecavüz edicek diye sallamasıyla başlamış ve ofansif mizah sayfaları da asalak femisnistlerle dalga geçmek için bunun mizahını yapmaya başladılar sonra solcu gazete denilen provakatif sayfa prim kasmak için bunu yapabilecegi kadar yayıp özellikle genç kızları sanki gerçekten böyle bir şey olacakmış gibi korkutmaya başladı ve şimdi onun sayesinde herkes haberdar... Bunun sadece tüm Erkekler potansiyel tacizci diyen asalak femisnistlerle dalga geçmek için yapılan bir mizah olması gerekiyordu ama bazı gerizekalılar gerçekten tecavüz şakaları yapmaya başladılar
Ülkemizdeki gibi Ortadoğu toplumlarında ofansif, kara mizah çok tehlikelidir. 2. fotoğrafa çok güldüm;ddd Feministleri haklı buluyorum. Potansiyel katil, teccvcü derken toplumda şiddetle mücadele edilmesini kastediyorlar. Kimse yabancı birinin çocuğuna yaklaşmasını istemez. Kızının yabancı bir adam yüzünden şiddet görmesini istemez. Sonsuza kadar mücadele içinde olmamış lazım. Bir ülkede hak, hukuk mücadelesi ancak böyle korunur. Herkesin iyiliği için feminist aktivistlerin mücadelesini destekliyorum.
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Buraya KS kaldırmasın diye iğrenc olanları koymadım XD 2. ve Abdülhamid pp'li olana bende çok gülmüştüm LDJSKKZKAKXKSKKKX
Böyle bir gün yok 3 5 kişi bişi yaptı diye olayı zaten kızlar çıkarttı bazı kişiler ciddiye alıyor ama genç çocuklar biraz daha macera adapdasyonu ilgisini çekiyor filan kısaca böyle bir gün yok kızlar twet atarak kendileri çıkarttı ben araştırdım kimse karşı gelmesin bir şey bilmeden konuşmayın
Hiç hoş bir şey değil. Böyle iğrenç mizah (!) yapabiliyorlarsa korkmakta çok haklıyız. Bu şakaları yapan, düşünen veya gülen herkes iğrenç varlıklardır. Böylesine hassas bi konuda şaka yapılabilir mi ya? Neyin kafasını yaşıyorsunuz?
2
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
bunun tüm erkekleri potansiyel tacizci, katil olarak gören Feministlerle dalga geçmek için yapılan bir şey olması gerekiyordu ama bazı gerizekalılar alt metni anlamayıp gerçekten tecavüz şakası yapmaya başladılar
Ve sen de gülebiliyorsun böyle bir şeye. Ben tum erkekleri degil de boyle bi igrenclik yapan, buna katılan ve eğlenen gülen herkesi potansiyel tacizci olarak görürüm. Bi mağduriyet ile eğlenmek ne demek ya senin annene tecavüz etseler tehdit etseler hoş mu
Yukarıda yazdıklarımı okumadın mı? Olay bazı feminist sayfalarının 12 Nisanda erkekler bize Tecavüz edicek diye sallamasîyla başladı amaç Sanko gerçekten böyle bir şey varmıs gibi dalga geçmekti sonradan iş çığrından çıktı
Feministlere dalga geçmek için planlanmıştı derken? Feministlerle neden dalga geçme ihtiyacı duydunuz? Şimdi o tecavüz şakası yapan beyin yoksunu döl israflarından ne farkiniz kaldı? Bunun mizahi mi olur?
3
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
İstanbul sözleşmesi kalktıktan sonra erkekler bize Tecavüz edicek, tüm erkekler tecavüzcü leş yaratıklar gibi asalak söylemlerde bulundukları için ( bazı femisnist sayfaları)
Ya o tiplerle baş edilmez ki... adam yerine koyup laf bile anlatılmıyor. Çok denedim ama başarısızlıkla sonuçlandı hepsi. Tüm erkeklere tecavüzü yaftası yapıştırılmasından nefret ediyorum sanıldığından çok daha ciddi bir durum aslında. Ama bunun çözümü de bu olmamalı. Sence bu sakalar tecavüzü mesrulastirmiyor mu? Anlattığın gibiyse durumlar, haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz bravo
Bu kadar büyümesinin ve olaylardan haberdar olmayan kişilere ulaşmasının sorumlusu solcugazatedir sonrasında ise olaydan hiç haberi olmayan bazı gerizekalılar gerçekten tecavüz şakaları yapmaya sosyal medyadan küçük kızları korkutmaya başladılar
Başlarda sadece o asalak femisnistler ve bizim aramızda dönüyordu olay şimdi tüm Twitter biliyo mk ve gerçekten bu paylaşımları gören birinin 12 Nisanda tecavüz ediceğini sanmıyorum çünkü bu anayasal bir suç bunu göze alan bu gün olmasa yarın yapar
Günah keçisini de bulmuşsunuz... ben ve bir çok arkadaşım bunu solcu gazetesinden değil mizah sayfalarından duydular. Bu ülke haber okuyan bir ülke değil tüm gününü sosyal medyada geçiren bir ülke. Yani senin de bilmen gerekir sorumlusu solcu değil.
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
3
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Allah belâlarını versin hepsinin inş onlarında anaları bacıları kız çocukları bu durumu yaşasın daha kötüsünü sakasi bile igrenc bunu şaka olarak gorende yaşar inş sizin yüzünüzden cikamiycaz sokağa kız kardesimi tekvandoya boşa yazdırmadm zaten igrenc varliklarsiniz bunu yapanın yasamasi dileğiyle ülkede yasanilacak bir şey kalmadi cahil insnlar yüznden sonra ülke niye gelişmiyor diyorlar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
böyle bir yerde bu konunun şakası bile yapılmamalı. Bir şaka sonrası neler neler başladı, bizzat ben sabah sokakta yürürken arkamdaki adamların kendi arasında bu konudan iğrenç bir şekilde bahsettiklerini duydum. O an yaşadığım korkuyu anlatamam size, evet her erkeğe tacizci gözüyle bakılması benim de karşı durduğum bir durum ama bunu bu yollarla çözemezsiniz ki. Anırarak güldüğün o ikinci fotodan bile kaç tane kendini bilmez sapık güç aldı bilemeyiz.
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu kadar büyütülmemeliydi ve artık komik gelmiyor b*ku çıktı Sabah yaşadığın durum için üzüldüm... Keşke amacındab saptırılmasaydı diyorum ben, zaten kara mizahı herkes sevmek zorunda değil ama böyle ince bir konuda yapılan mizahın 15 yaş kara mizahçı tayfanin eline düşmesi kötü oldu
Kadınlar korkmasın. Bunlar öyle 20-30 yaşlarında insanlar değil. Onlar cinsel organıyla kendilerini üstün varlık zanneden serseriden başka birşey değil.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Geneli mizah yapıyor fakat millete ciddi anlamda taktik verende vardı ceset yoketme taktikleri Ama genel kitle Mizah amaçlı paylaşım yapmış ve komik