Akşam eve gelince show haber de korona ile ilgili röportajı gösteriyorlardı. Hanımın biri yüzüm görünmüyor, evde kaldım dedi.
Sizce bu doğru mu?
Sizce bu doğru mu?
Evel adamın biri insan demeden toplum içi demeden zart zurt osssuruyormuş. Biri bunu çekmiş köşeye ''Olum ayıp değil mi sabahtan beri zartada osuruyorrsun. Biraz ayar ver gtünün sibobuna'' diye uyarmış. Adam da ''Yahu kusura kalma birader. Sabah çavdar ekmeği yemiştim de gaz yaptı sanırsam'' diye kendini savunmuş. Bunun üzerine adam ''Te heeeyyyy osurukklu gte çavdar emkeği bahane'' demiş.
Ne güzel dertleri var milletin, keşke tek sorun (!) bekarlık olsa. Pandemi yaptığım pek çok şeyi yarıda bırakmama sebep oldu. Kurslarım, işim, okulum. Gerçekten alt üst etti her şeyi.
2 yıllık olan üniversitem okula gitmeden bitti bide sağlık bölümü ben daha ne kadar yanabilirim
Cevap
5Cevap
Hanım efendiler yıllarca adam beğenmezler. Gelene köpek, gidene köpek çekerler. Ondan sonra evde kaldım diye ağlarla...
Aynen reis valla billa
Açıkçası çok etkilemedi genel olarak insanların çok gittiği yerlere gitmem ama sinemayı özledim.
Bir çok kişide işsiz kaldı, elektriksiz susuz doğalgazsız ve en önemlisi aç kaldı...
Sen evde kalmışsın çok mu?
Doğru olabilir. Beni pek etkilemedi korona
Tek derdi o olsun.
çirkindir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?