Askeri güç olarak Amerika daha çok harcama yapıyor ama strateji için çin derdim ancak Amerika bir çok Avrupa ülkesini arkasına aldığında çin pek birşey yapamaz gibi
amerikayı tek başına değerlendirme amerika ve avrupa müttefiktir japonya ve güney kore amerika ile müttefiktir kanada ve avustralya da öyledir çin ve hindistan dost devletler değiller aralarında anlaşmazlıklar var olası bir savaşta amerika hindistanı insan gücü olarak kullanabilir her türlü kazanan amerika peki çinin müttefikleri kim rusya ve iran mı komik :D
hiçbir sermaye gücü parasını çine kaydırmaz aksine çinden paralarını millet amerikaya kaçırıyor çünkü çin komunist her an diyebilir malınıza mülkünüze el koydum herşey devletin diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
13Yakın gelecekte' bu durumun değişebileceğini düşünüyorum. Çinin Abd den daha güçlü olacağını düşünenlerin sayısı az değil
amerikayı tek başına değerlendirme amerika ve avrupa müttefiktir japonya ve güney kore amerika ile müttefiktir kanada ve avustralya da öyledir çin ve hindistan dost devletler değiller aralarında anlaşmazlıklar var olası bir savaşta amerika hindistanı insan gücü olarak kullanabilir her türlü kazanan amerika peki çinin müttefikleri kim rusya ve iran mı komik :D
çin amerikayı asla sollayamaz onu unut sen
Açıkcası bir savaş vb durum olacağını düşünmüyorum. Ama' güç dengeleri zamanla değişir dünyada' ve bu er geç olacaktır.
hiçbir sermaye gücü parasını çine kaydırmaz aksine çinden paralarını millet amerikaya kaçırıyor çünkü çin komunist her an diyebilir malınıza mülkünüze el koydum herşey devletin diye
O ayrı bir mesele zaten :D Ama bahsettiğim iki ülke arasında' ciddi bir güç savaşı var bence ya da yakında ciddi bir boyuta ulaşacak bu.
yaw he he rusyaymış amerika tek başına 10 rusyayı yener
@EskiSelefiŞimdiDeist sana ne yaa