FOX TV sunucusu İsmail Küçükkaya, TFF Başkanı Nihat Özdemir ile görüştüğünü ve futbolcuların aşılama çalışmalarının başlayacağını duyurdu.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yaptığı görüşmenin ardından futbolcuların aşılama kapsamına alındığını açıkladı.Nihat ÖzdemirFutbolcuların öncelikli aşılanması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Futbolcular Covid-19 aşısı olacak! Futbolcuların öncelikli aşılanması adil mi?
Önce bir konunun icerigini arastirsalar insanlar. Olur olmadik yerde tepki göstermelerine gerek kalmaz. Zaten Fox çalisanlari yarim yamalak bilgiler vererek insanlari kiskirtmayi gorev edinmis resmen.
Buyurun size detayli haberi. Süper Lig kulüpleri, futbolcuları ve teknik kadrolarda yer alan antrenörleri bir an önce aşılatmak amacında. Uygulanmakta olan aşı protokolunda sıralarını bekliyorlar. ((Ancak ücretini kendileri ödemek koşuluyla yurt dışından da aşı getirebilmek için izin istiyorlar. TFF Başkanı Nihat Özdemir, dün Ankara’da Sağlık Bakanı ile görüşüp talepleri iletti. Özdemir, 'Sadece futbolcuları değil, hakemlerimizi, idari personelimizi, turistik hizmet veren tüm elemanları aşılatmak istiyoruz)). Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ile konuştum. Elinden gelen yardımı yapacağını söyledi. Onay bekliyoruz' dedi
Ben aşı olmak istemiyorum ama insanlar aşı için öncelik tartışması yapiyorlar. Gidin korona yokken gribal enfeksiyonlarla olum sayilarina bakin bir de koronadan sonra ölen insanlarin sayilarina bakin. Hic bir fark yokken bu virus yalanina inanilmasina inanamiyorum. Koronadan once gribal enfeksiyonlardan dolayi 55 bin kisi hayatini kaybediyormus bu ulkede. Koronada ise sayi yillik 30 bin. Koronadan once kimsenin duymadigi onemsemedigi yillik 55 bin ölüm, simdi ise her gun koronadan olenleri gözümüze gözümüze sokuldugu icin olen 30 bin. Viruse Inananlar yüzünden isyerleri kapali, viruse inananlar yuzunden ZORLA maske takmak zorunda kaliyoruz, inananlar yuzunden ekonomik krizleri yaşıyoruz. Benim amcam dayim halam öldü nasil inanmazsin gibi bos cümlelerle gelmeyin karsima. Gidin influenza gribini araştırın. Her sene zaten varolan grip (influenza) neden bu sene gozumuze sokuldu ve olumcul olarak lanse edildi bunu arastirin. Her soylenen habere inanmayin. Tum dunya ayni haberi yapiyor olsada! En buyuk beyni ele geçiren algı bu kadar insan boşunamı yakalandi, bu kadar insan bosuna mi bu adamı destekliyor, bu kadar insan yaniliyor olabilir mi? Gibi gibi cumleler. Araştırın, araştırın, araştırın!
Türkiye'de 2019 yılında toplam 435 bin kişi öldü ve siz ölenlerin 55 binin gripten öldüğünü iddia ediyorsunuz bence pandemiyi sorgulayacağınıza iddia ettiğiniz şeyi sorgulayın. TÜİK verilerinde diğer kategorisine bakmışsınız ölüme sebep olan tek enfeksiyon hastalığı grip değil, diğer kategorisi sadece enjeksiyon hastalıklarından da oluşmuyor. Grip yazıp parantez içine influenza yazarak konuya hakim görünmeye çalışıyorsunuz ama işe yaramıyor maalesef. Yıllık ölüm sayısının %7'sine tek bir virüs sebep oldu, daha hâlâ önemsizleştirmeye çalışıyorsunuz.
Öğretmenler dururken futbolcuların daha önce aşı olması bence adil değil. Her gün korona yüzünden bir okul karantinaya alınıyor, kapanıyor. Eğitim aksarken varsın futbol oynanmasın arkadaş. Bu kadar mı önemli?
Bence değil. Madenciler, fabrika işçileri, garsonlar gibi kapalı alanlarda sıkışık bir şekilde ve sürekli temas halinde çalışmak zorunda olan insanlar var. Bu meslek grupları öncelikli olmalı diye düşünüyorum.
Hayır hiç adil değil üniversite öğrencileri bir yıldır eğitim göremezken hocalar yerine topçuların aşılanması ülkenin zihniyetini açıkça ortaya çıkarıyor kimse bana uzaktan eğitim lafı yapmasın ben bilgisayarım bozulduğu için günlerdir derse giremiyorum nerede eğitim?
futbolcu dedın parayla oynuyor onun evınden ne havyerı ne balık eti sütü eksık olur sen garıbana evıne ekmek goturmeye calısan kuru ekmek sogana talim eden fakırlere oncelık verıceksın fahrettin kocadan bole bıseyı beklemezdım acıkcası bendekı kredısı notu düşmüştür
Öldükten olacak muhtemel diyalogları şöylem olur herhalde: Futbolcu : Bizde mi öldük futbolcuyduk biz Ahiret Yetkili : eee öldün Futbolcu : Bize ayrıcalık yok mu? Ahiret Yetkilisi : Var, sizi ekstradan kazığa oturtacağız.
Sen özel sektörde en ağır şartlarda çalış ya da memur olup bu devlet için ömrünü ver ama bir top peşinde koşanlar kadar değerin olmasın ne maddi ne manevi yazık sadece gerçek emekçilere.
Adamların imkanları yok. Meteliğe kurşun sıkıyorlar. Kuru ekmek bile bulamıyorlar... Bence Deniz Feneri, AFATD, KIZILAY da yardım etsin. Utandıklarından Aşı isteyemiyorlar. Bu kadar ahlaklılar.
Hiç adil değilm engelliyim ve hala aşı sırası gelmedi üstelik engelli insanların yan hastalıkları var başlarım onların maçlarına yapılmasın maç ölmezler ya
Akıl var mantık var, bu adamlar dünyanın parasını alıyor, devletin aşısına mı kalmışlar? Yok dünyada parayla olmayacak şey yok emin olun bunlar ilk çıktığında bu aşıları olmuşlardır.
Futbolcular değil, tüm sporcular önemli ama bence başta önemli olan, bizi biz yapmak için gayret gösteren, aralarında sevmediklerimiz olsa da onların da hakkettiği öğretmenlerimiz aşılanmalı.
Önce zenginler. Sonra meşhurlar, ünlüler... bize sıra gelene kadaraar. Ölme eşeğim yaz gelsin sana yonca biçeceğim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hepsi kandırmaca Geçen sene eşek kadar ilaç firmaları çıkmış, "2022 de aşıyı bulacaz, 2021 de, 2023 de" diyorlardı. Sürekli mutasyon geçiren bir virüsün aşısı mı olur yahu? Aklımızla alay ediyorlar
Annem 58 yaşında kalp, tansiyon, şeker, guatr hastası. Bu kadın niye aşı olamıyor güzel abim? İstiyor ama olamıyor sıra gelmedi diyorlar? Annem gibi kişiler olmadan futbolcular olursa net bir yolsuzluk dönüyordur
@oxplorer bir de MHRS den deneyin. Ayrıca birkaç ay sonra tesiri geçecek olan aşıyı olmanın hiçbir anlamı yok. Ne olduğu belli olmayan aşılara güvenmiyorum. Birilerinin para kazanmak için bunları başımıza getirdiğini anlamayan kalmadı herhalde. Bende metabolizma hastasıyım ve aşı olmam uygun değil dedi doktor. Al birini vur ötekine
50 milyon aşı aldık tabi olsunlar herkese yeter panik yapmayın
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Oyuncuların aşılanmasını saçma bulduğumu daha önce söylemiştim, ha oyuncu, ha futbolcu.. O zaman çöpçüler aşılansın herkesten önce, milletin bütün pisliği ellerinden geçiyor sonuçta.
Tabii tabii olsunlar Allah korusun sahaya falan topa falan virüs bulaştırırlar neme lazım. Hey Allahım ya ne günlere kaldık. Evine ekmek götürmeye çalışan minibüslerde otobüs duraklarında bekleyen bir sürü insanlar var!!!
Bence adil çünkü gerekse bazılarımızın doğuştan beri tutuldukları takımı temsil ediyorlar ve o takımın iyi bir oyuncusu covidten dolayı performansı düşerse takım negatif etki gösteriyor ve buda gönül verenin mutsuz olmasına sebebiyet veriyor.