103 Emekli amiral ortak basın açıklaması yapmış. Cumhuriyet tarihimizdeki klasik darbe tehditlerine hep böyle başlamıştı. 1980 darbesinde, CIA Türkiye Masası İstasyon Şefi Paul Henze'in meşhur "bizim çocuklar işi bitirdi" sözünü hatırladım. Bidon, ABD seçimleri öncesi "Erdoğan'ı indirmek için, muhalefeti destekleyeceğiz" demişti. Tabi burada, "muhalefet" ifadesi ile kimleri kast ettiği açık değildi. Sitenin masum, abazan bir üyesi olarak aklıma, amiraller ile sabun arasındaki benzerlik geldi. Abazan erkek üyeler, banyoda sabunu nasıl ve ne amaçla kullanacaklarını iyi bilir. Acaba, Bidon da, emekli amiralleri, banyoya giren abazanın elindeki sabun gibi kullanmaya başlamış olabilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yalnız eskiden görevi başındaki pasalardan tehdit gelirdi ki ülkede olan her darbe muhakkak halkın bir kesiminden de destek görmüştür. O yüzden kimse çıkıp darbe karşıyız ayaklarına yatmasin 80 darbesinin anayasası rekor oyla geçti bu ülkede..
Emekli adamlardan korkacak kadar sefil durumda değil akp bunu hepimiz biliyoruz o yüzden boşuna darbe imalariyla mağdur edebiyatı yapmasın kimse.. Akp nin anlaşmalara olan saygısı ve hassasiyeti Yunanların adalari silahlandirmasina sessiz kalmasından belli zaten. Mega hizmet ayağına milyarlarca dolar gömülüp yandaşlara peşkeş cekilecek o kanalın nelere yol açacağı zaten konuşulan bir şey.27 Yorumla- +1 yıl
Kanal mevzusunu peşkeş çekmek olarak düşünmek fazla basit bir mantık... Şu sorumu okumanı tavsiye ederim. Kanal İstanbul, stratejik ve önemli bir gelir kapısı olabilir mi? ↗
- +1 yıl
Her ne kadar sen benim sorumu okumamış ve ya anlamamış olsan da ben gönderdiğin linkleri okudum. Öncelikle şunu belirteyim.. Kanal İstanbul inşası sessiz sedasız çoktan başladı bile.. Şu an çevre yolları yapılıyor. Kanalı kazma işi en son yapılacak. Şimdi verdiğin linkleri yorumluyorum :
1. "genişliği 150 metre olan kanal" ... Yanlış bilgi.. Genişlik min 300 metre olacak. Kaldı ki 100 metre bile olsa geçiş rahatlığı ile bağdaştırılamaz.. Bunu yazan adamın bilgisi olmadığını anlıyoruz... Süveyş Kanalı dünyanın en yoğun ve en önemli kanalıdır. En dar yeri 313 metredir ve gemi geçişleri tek yönlü verilir. İstanbul da ise Boğaz ve Kanal birlikte kullanılacağı için yazar burada düşünmeden saçmalamış.
2. "kanal İstanbul sadece 150 metre genişliğinde, İstanbul boğazı ise 700 metre genişliğinde. hangisi daha tehlikeli olur?" ... Bir gemi karaya oturduğunda tehlike yaratmaz... Çatıştığında tehlike yaratır. Özellikle kanal benzeri yerlerde meydana gelen oturmalarda gemiler hasar almaz.. Adam bilgisiz olduğu için atıp tutuyor.
3. "peki kanal İstanbul ? yol ve zamandan bir kazanım olacak mı?" ... Yazıda verilen örneklerin tamamı yolu kısaltan kanallar üzerine.. Elma ile Armut karşılaştırılmış.. Dünyada St. Lawrance gibi tek girişi olan bölgeler ve onlarca nehir geçişleri var.. Hepsi ücretlidir. Hepsinin fiyatı arz-talep e göre değerlendirilir.
4. ""boğaz geçişlerinden para alamıyoruz" safsatası koca bir yalandır." ... Yanlış ve çarpıtılmış bilgi... Montrö sözleşmesine göre Türkiye Boğazlardan para alamaz. Hiçbir geminin pilot alma zorunluluğu yoktur... Sadece Transit Sağlık pratika ücreti alır ki, bu da Altın frank cinsinden sembolik bir rakamdır. Gelelim işin doğrusuna... AK Parti döneminde, Rus Petrollerinin boru hatları ile Türkiye üzerinden taşınması için IMO nezdinde risk konusu abartılarak sigorta şirketlerine baskı yapıldı. Sigorta şirketleri de, pilotsuz geçiş yapacak gemilerin risk primini yükseltti. Ayrıca pilot alan gemilere geçiş üstünlüğü verildi. - +1 yıl
200K bir tankerin günlük "running cost"u (masrafı) yaklaşık 20 Bin dolardır.. Buna bir de ticari gün kaybını eklersek günlük 70 Bin dolar kayıp demektir. Dolayısı ile hiçbir armatör bu kaybı istemediği için şu an sigorta sirketlerinin baskısı ile sorunsuz devam ediyorlar. Ancak bu uygulama dolaylı baskıdır ve yasal değildir... Şu an herhangi bir gemi boğazlardan hiçbir rapor vermeden elini kolunu sallayarak gerse, hukuki olarak Türkiye hiçbir yaptırım uygulayamaz.
5. "sen bu satırları okuyan arkadaşım, diyelim ki bir geminin kaptanısın." ... Evet şu an ben bir gemin kaptanıyım ve sana şu an 100K tonluk bir ham petrol tankerinin köprü üstünden bu yorumu yazıyorum. Ben eğer Boğazlarda 2 gün geçiş için bekleyeceksem 40 Bin dolar verip kanalı kullanmayı tercih ederim. Aksi halde kaybımın 100 Bin dolar olacağını bilirim.
6. " İstanbul ve çanakkale boğazları "türk karasuları" statüsündedir." .. Bu aptal tam sallamış... Konu hakkında hiç bilgisi olmadığını anlıyorum... Boğazlar barış döneminde ticaret gemileri geçişi için "Uluslararası sular" statüsündedir. Sorunun ana kaynağı zaten budur.. Bunu bilmeden yazan bir adamın yazısını daha fazla okumayacağım için yorumu burada kesiyorum. - +1 yıl
Diğer verdiğin linkteki başlık tamamen saçma..
"Kanal İstanbul Projesi, Montrö Boğazlar Sözleşmesi'ni Atlatmak İçin mi Yapılıyor?" .. Hayır kardeşim böyle bir şey mümkün değil.. Montrö Ateşkes Andlaşması sadece Boğazları kapsamaz.. Marmara, Karadeniz ve Türk Boğazlarının tamamını kapsar... Dolayısı ile siz Çanakkaleye 100, İstanbula 100 tane kanal açsanız sözleşmeyi delemzezsiniz. Hatta hepsini bırak Mersin'den Sinop'a kanal açsanız Montrö yü yine delemezsiniz... Çünkü denizler de bu andlaşmaya dahildir.
Montrö, savaşlardan harap ve bitik düşmüş bir ülkenin daha fazla zarar görmemesi için yapılmış bir Ateşkes andlaşması ve Lozan ın referansıdır. Dolayısı ile her iki andlaşmada da yeni Türkiye Cumhuriyetinin kazançları olduğu kadar, kayıpları da vardır. Mesel kaybettiklerini geri alma meselesidir. Kısa dönem için dile getirme değil, uzun dönem ve ülkenin askeri /siyasi gücü ile ilgilidir. - +1 yıl
Rica ederim.. İnanabilirsin.
En İyi Cevaplar
+1 yılDedikleri küstahça yalanlardan bir tanesinde şöyle diyor:''Mustafa Kemal'in adı askeri kurs önergesinden çıkarıldı.'' Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün adının askeri kurs önergesinden çıkartıldığı iddiasının bir yalan olduğu üzerinden 24 saat geçmeden ortaya çıkartıldı. Darbe imalı bildiri yapan emekli amirallerin ne halt oldukları açıkca görülmektedir. Eleştiri böyle saçma sapan bir bildiriyle yapılmaz. Haklarında açılan dava haktır. Allah devletimizi böyle iki yüzlü insanlardan korusun. İnşallah tez zamanda rütbeleri sökülür.
10 Yorumla
+1 yılBu kişiler başka ülkelerin menfaatini düşündüğü bu açıklamayla belli etmişler. Nato kafası taşıyor bunlar üzücü . Bunlardan destek değil köstek olur. Soruşturma açılması iyi oldu. sözde bildiri siyasete akıl, rütbeleri sökülmelidir.
54 Yorumla- +1 yıl
Emekliler zaten.. Yani rütbeleri yok ;)
- +1 yıl
😄amirallik rütbesine kadar çıkmış insanların bu Şeref’i koruması gerekir.
- +1 yıl
demek ki her rütbeli şerefli değilmiş
- +1 yıl
@Kafkaslıkumral Uniformaya aldanmamak lazım. Şerefli insanda zor bulunur hani herkeste zor.
+1 yılİktidar devrilecek nokta
27 Yorumla- +1 yıl
Ama iktidar amiralleri devirdi :)
- +1 yıl
Sıra iktidara gelmiyecegi anlamına gelmez😂
- +1 yıl
20 Yıl oldu gelmedi :D Daha ne kadar bekleyeceğiz :D
- +1 yıl
Hdp ile ittifak halinde olursak kolay gelecek
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
:D Bak bu güzeldi :D
- +1 yıl
Eig için tşkler
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
14Cevap
Bakmayin birkac bunak amiral mamiralin bildiriymis imzaymis yaptiklari hareket akpye tersten destek niteliginde o amiraleri tek tek incelesen cogu mhp-vatan partili cikar onlarda zaten akpye destek... orduda atatürkculuk kalmadi.. akpye bi magduriyet lazim oylari düsüyor cünkü... dümen bunlar dümen... ekonomik krizi perdelemek için gündem yaratmak... ciddi bi tepki olsa tskde zaten gercekten böyle bi tepkiyi vercek olan suandaki faal olan genelkurmay ve amiralleridir onlarda vermez öyle tepki hepsi akp ataması... verse bile ciddi bi tehdit olmaz iktidar kanadina yönelik çünkü herhangibi müdahalede bulunamazlar.. koftiden olur.. akp türkiyenin darbeci zihniyetinden hic zarar görmedi ama cok ekmegini yedi halada yiyorlar akpliler o 103 amiralin bu zor zamanda böylesine hareketlerinden dolayi gidip ellerinden sıkıp yanaklarindan öpüp baş üstüne koymaları gerek çok güzel mağduriyet tiyatrosu düzenlenmelerine yardimci oldular...
310 Yorumla- +1 yıl
Bu durumda ben, amiralleri ABD nin, sen AK Partinin kullandığını iddia ettin. Sonuç olarak bu amiralleri biri kullanmış olduğuna göre, "banyodaki sabun" benzetmem mantıklı mı?
- +1 yıl
Vala ben onlara sabun mabun demem onlar görevlerini yapiyor benim gelip o amirallerinin yaptigini savunan sahip cikan muhalefette sabun hatta daha ilerisi enayi derim.. nedeni su bu millet ne olursa olsun üniformalilarin siyasete bulasmasindan pek haz etmiyor... çünkü karsi taraf hatalida olsa onlara magduriyet yaratiyor... bana göre en büyük tehdit abd değil rusya ayisi bos oldugu zaman sağa sola saldiriyor.. ukraynaya gürcistana bizim askerleri bombaladi idlibte bence abdyle müttefikligimizi bozmamamiz gerekiyor.. rus tehditine karsi abd nato bayragina simsiki sarilmamiz lazim milli menfaatimiz icin bagimsizligimiz icin natodan cikar cikmaz abdyle müttefikligimiz bozulur bozulmaz rusyanin ilk yapacagi sey türkiye topraklarina saldirmaktir rus ayisina karsi savunmasiz kaliriz...
- +1 yıl
Türkiye son 80 yıldır ilk defa bu kadar bağımsız hareket ediyor.. Ne ABD ne Rusya... Denge politikası.. Kaldı ki, Erdoğan, Putin ile Suriye de öpüşürken, aynı anda Libya da savaşıyordu. O konu biraz karışık ve uzun..
- +1 yıl
Osmanlinin denge politikasi kendisinin büyük toprak kayiplarina darmaduman olmasina sebeb olmustur.. ayni basarisiz politika devam ettirilmekte inatla devam ettirilmekte sonumuz hayrola... en son 1. dünya savasinda ingilizle ruslarin el sikismasiyla osmanli devletini tekme tokat dövmüslerdi... global günümüz dünyasinda bağimsiz olmanin imkani yok dostum.. sürüden ayrilani kurt kapar belkide ayi kapar.. putin cok tehlikeli adam..
- +1 yıl
Bak bu mantıklı :) .
- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNe var yani. Ülkede ozgurluk var diyenler isteyen herkes diledigini soyleyebilir diyenler. Ülkemizin darbeler tarihini ve nasil o yola gidildigini bilseler. Ne var yani siradan bir aciklama diyemezlerdi.
O aciklamalari tv ler de aciklayan bir suru eski asker var. Ama o tarz bir bildiriyi ayni anda 104 eski askerden gelince. Dogal olarak insanlarda darbe imasi dusuncesi beliriyor. Bende o bildiriyi art niyetli buluyorum.22 Yorumla- +1 yıl
Tabi bir de öncesi.. Başka bir amiral 2 gün önce, adı belli olmayan bir tekkeye gidiyor ve üniforması ile "haberim yokmuş gibi çek panpa" fotosu çektirip medyaya servis ediyor... Herkes amirali konuşuyor ama fotoyu çeken kim, hangi tekke kimse açıklamıyor.. Hemen sonra bildiri geliyor.. İyi polis kötü polis oyunu... Aczmendiler i de böyle kullandılar... 15 yıl sonra gelen itiraf çok ilginçti..
- +1 yıl
Evet. Eskiye benzer olaylar.
+1 yılAmirallerin hiçbirini tanımıyorum, o yüzden bu ülke için neler yaptıklarını da bilemem, iyilik mi yaptılar kötülük mü bilemem yani. Ama amirallik yüksek bir rütbedir o yüzden sizin de onları tanımadan böyle hoş olmayan bir soruyu yazmanızı doğru bulmuyorum.
15 Yorumla- +1 yıl
Amiralleri tanımaya gerek yok... Anayasa ve tarihi biliyoruz.. Bu yeterli.
- +1 yıl
Haklısın anayasayı bilmek lazım, tarihi de bilmek lazım, bu cumhuriyeti de sevmek ve korumak lazım
- +1 yıl
Soru açıklamasını dikkatli okursan tarihsel konuda iki cümlem var.. ;)
- +1 yıl
Ben sana tarihi bilmiyorsun demedim zaten. Hatta sen Atatürk'ü de biliyorsundur, gençliğe hitabeyi de biliyorsundur, yaşın var şimdiki çocuklar belki bilmezler artık ama sen andımızı da biliyorsundur. Ülkeni vatanını seviyorsundur, ne mutlu sana
- +1 yıl
@simple_man Hadsizlik rütbeye bakmaz gerçekler karşısında kör ayağına yatmaya gerek yok.
- Gündem konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılMöntrö bahane Mehmet Sarı'nın sarıkla namaz kılması kanlarına dokundu bunların elinde viski bardagiyla kerhaneye girmis olsaydı hic sorun olmazdı. Bunlardan sabun bile olmaz. Maşa olsunlarda yansın bi yerleri
49 Yorumla- +1 yıl
Haklı olsan da o kadar kaba olmayalım.. :D Mehmet Sarı konusu tamamen provokatif bir davranış... Bu tür davranışların ardında kimlerin olduğunu öğrenmek uzun zaman alıyor ve sonunda çok farklı sürprizler ile karşılaşabiliyoruz.. Örneğin, RP döneminde basına yansıyan Aczmendi olayını arkasından RP karşıtlarının olduğu yıllar sonra ortaya çıktı.
- +1 yıl
Provokatif bir davranış olabilir ama dedigim sey olsaydı eminim ki kimsenin sesi çıkmaz işte modernlik diye bile lanse edilebilirdi. Bazen elimin dilimin ayarı kacabiliyor. Eksileyenler möntrö sozlesmesinin amacini sorsam far tutulmus tavsan gibi kalırsnz :))))))
- +1 yıl
:D Senin bu kadar sert olduğunu bilmiyordum :D İçindeki fırtına dışarı vurdu :D
- +1 yıl
:)))) yok ya sert falan degilim aslında
- +1 yıl
Evet ben de öyle biliyorum seni.. Oldukça naif... Ama nasıl olduysa bu sorumla bir fırtına estirdin :D
- +1 yıl
Ben din ve milliyetçilik üzerinden yapılan primlerden nefret ediyorum. Hangi kesim olursa olsun. Yani ununu elemiş elegini asmışsn bir vasfın rütben bile yokken öyle tehditkar konuşup maval okumalar komik geliyor alsınlar bi gazete bulmaca cözsunler torun gezdirsinler parkta bak simdi pamuk gibi oldum :)))))
- +1 yıl
Ha burada empati yapalım.. Pandemi nedeniyle sokağa çıkıp torun gezdiremedikleri için bu patlamayı yapmış olabilirler.
- +1 yıl
Ne olacak bu içimizdeki insan sevgisi :))))
- +1 yıl
Onu aşk ile yaşatacağız... Baktık olmuyor hemen hayvan sevgisine çevireceğiz :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılCamı imam-ı çıkıp şeriat gelsin diyince tepki koymayann kişiler u ülke için çalışmış askerler fikir bildirince suç oluyir herşey kendinize göre dimi
815 Yorumla- +1 yıl
Cami imamı ile ilgili soruyu da sen sor... Ancak konu imam değil sabun ve amiraller.. ;)
Cevap sahibi+1 yılBende onu diyorum ona tepki vermeyen buna neden veriyor şeriatta çok tehlikeli ona tepki yok buna var heures kendine gire bakıyor her olaya
- +1 yıl
Maria0 neden yorumumu sildin anlamadım?
Cevap sahibi+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yılO kim
- +1 yıl
Yorumumu neden sildin?
Cevap sahibi+1 yılBurda birisi yorum yapmıştı siz onu neden sildiyseniz bende ondan sildim
- +1 yıl
Hayır. Önce sen benim yorumumu sildin. Ben de tepki olarak o yorumu sildim..
Cevap sahibi+1 yılSabun falan tuhaf şeyler yazdigin için kaldırım
- +1 yıl
Tuhaf mı? :D :D
Cevap sahibi+1 yılEvet dostum 😀
- +1 yıl
Ne gibi tuhaflık var?
Cevap sahibi+1 yılAy neabarttin ya oky de geç işte
- +1 yıl
Meraklıyım :D
Cevap sahibi+1 yılBen buna fikir olarak baktım cok anlamam sonuçta emekli biri ne yapabilir o acıdan dedim yani başta da kasdettigim ülkede herkes konuşuyor onlar da görüş bildirmis bana öyle geldi şu an görevde olsa muhtıra denirdi ama emekli olduğu için birşey olmaz gibi düşündüm gerçi suç teşkil ederse yapılır zaten
Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. hani la bu ülkede yeni başkanlık sistemi ile darbeler tarihe karışacaktı. Madem tarihe karıştı bu darbeler, neden darbe olacağını düşünüyor insanlar anlamış değilim. Bizim yeni sistem bunu tamamen engelledi ve tarihe karıştırdı. Korkmak anlamsız. Bu arada belki Arap sabunudurlar. Malum ülkede Arap sabunları revaçta
12 Yorumla- +1 yıl
Adam emekli olunca gençlik yıllarını hatırlıyor. Mesele ültimatom vermeleri ve ya darbe korkusu değil... Bunu kimin organize ettiği... Bence bu sabun Bidon un sabunu.
+1 yılDarbe dönemleri eskide kaldı. Ne dunya eski dunya nede insanlar eski insanlar. Gerci bazıları o günleri mumla arıyor ama boşa beklerler
47 Yorumla- +1 yıl
Haklısın ama sonuçta karşımızdaki kişiler eskiden kalma emekliler :D.
- +1 yıl
Söylediğin gibi eskide kalmış emekliler. 😀Dinozorlar gibi fosil olacaklar
- +1 yıl
Birşey merak ediyorum. Burdakiler neden bu kadar amatör. Gizliden görüş bildirip beğeni yapiyorlar. Ama kabak gibi gizlimdense olsa ne yorum yaptıkları belli. Zaten herşey belliyken gizlenmenin mantığı neymiş bi sor 😂
- +1 yıl
Gizlenince kaçmak kolay oluyor... Hani diyorlar ya... ülkeyi yiyip bitirecekler sonra kaçacaklar.. İşte en minik örneği.. Bir rumuz ardında bile gizlenecek kadar kaçmaya hazırlar.. Bu sitede hiçbir gizli sorum ve ya cevabım olmadı şu ana kadar.
- +1 yıl
Kaçmak kolay mi oluyor ben kim olduklarını yazıyım. Yalan olan yalan desin ispatlasın. Gizlinin biri cami imami diye başlayan kişinin nicki maria0 😂
- +1 yıl
Deşifre etme kızcağazı :) Her zaman kaçmak isteyene açık bir kapı bırak... Bu daha kolay çözüm ;) Seni zahmete sokmaz... :D
- +1 yıl
Ahahaah bu önerini dikkate alıyım 😂
+1 yılÜlkede siyasi enkaz var, bazı işi bitmiş yaşı geçmişler da siyasi enkazdan beter enkazlar. Ülkeye gerçekten faydası olan politikalar yerine boş siyasi hamlelerle gündemler yaratılıyor. Amirallerin yaptıkları ne kadar gereksizse onları ciddiye almakta gereksiz bir siyaset politikası gibi geldi bana. Yani yapay içi boş gündemler.
30 Yorumla
+1 yılBu Askerlere en son darbeci hain dediginizde FETO ile birlik olmustunuz.
Simdi hangi tarikat ve cemaat ile birliksiniz?
AkTroller fake hesaplari ile burda sadece yorum yazip yandas hava olusturmaya calismasinlar.21 Yorumla- +1 yıl
Bunu, resmi aracıyla tekkeye gidip fotoğraf çektirip, medyaya veren ve nasıl bir tesadüf ki 1 gün sonra hükumete nazikçe ültimatom veren 103 generale sormak lazım... RP hükumet olduğunda yırtık dondan çıkar gibi Aczmendiler çıkmıştı medyanın karşısına.. Aradan 15 yıl geçinde kimden para alıp gösteri yaptıklarını anlatmışlardı. Bir araştır.. Aradaki benzerliği göreceksin.
- Gündem konusunda 500 cevap paylaştı.
+1 yılOlay daha yeni olduğu in soruşturma sonrası herşey derinleşebilir. Bazı şeyleri bilsen bile susman lazım desen ondan dolayı susuyorum gizlilik açısından.
11 Yorumla- +1 yıl
Fikir aynı anda 103 amiralin aklına gelmedi... İllaki bir tanesi bu bildiri fikrini ortaya attı.. Diğerleri sürü psikolojisi ile imza attılar.. Bu durumda ilk önce o fikri ortaya atanı bulmalı sonra, sabunu elinde tutanı bulmalı.
- Gündem konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılBuna Dede Korkut 'un meşhur sözüyle cevap vermek istiyorum.
“Kahpe içerden oluncaKapı kilit tutmaz oğul! Halk içinde bozgunluk yapanHaindir oğul!”50 Yorumla
+1 yılLozan 2023 te bitiyor sen esas ondan sonra seyreyle gümbürtüyü.
12 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir şey yok... Lozan da zaman sınırı yok. Bunu yazanların hiçbiri kaynak gösteremedi.
- +1 yıl
Uluslarlararası antlaşmalar herhangi bir süre tahdidi konulmamışsa 100 yıl geçerlidir. Süre dolunca tarafardan herhangi bir itiraz gelmezse aynen devam eder gelirse yeniden masaya oturulur.
+1 yılOnlarin arasında Mavi Vatan i şekillendiren isimler de var , bu şekilde konuşmak doğru değil.
14 Yorumla- +1 yıl
Demek ki sürü psikolojisi.. Zaten böyle toplu imzalar sürü psikolojisi ile atılır.
- +1 yıl
Kardes sacma sapan konuşma 50 yıl askerlik yapmış adamlara yok sabun yok sürü diyorsun. Var bi bildikleri ki böyle açıklama yapmışlar. Yanlış açıklama da yapsalar onlar Türk Subayı ayıptır
- +1 yıl
Evet bir bildikleri var... O konuyu soru açıklamasında yazdım.
- +1 yıl
Tamam
Gündem konusunda 2b cevap paylaştı. Sarıklı şeytan köpeklerşi gitsinler sarıklı şeytanları hamam da sabunlar onları..
10 Yorumla
+1 yılCmk burada suç var cimere yazdim
11 Yorumla- +1 yıl
Bence de suç var... :D
+1 yılEn iyi sabun sen ve senin gibilerinden olur..
45 Yorumla- +1 yıl
Ben sabun kullanıcısıyım...
- +1 yıl
Sen o askerlere kurban ol.
- +1 yıl
Emekli askerlere mi? Neden? Ben bu vatan için onlardan fazlasını yapıyorum şu an.
- +1 yıl
@albatros2323 Darbe bildirisi yapanlar asker değil haindir bu böyle biline!
- +1 yıl
@Kafkaslıkumral darbe bildiri ile yapılmaz... gereği yapılır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyük resimi görmüşsün tebrikler :D
11 Yorumla- +1 yıl
Ay çok teşekkür ederim canım. Bu aralar resim galerilerini geziyorum da :D
+1 yılkuduruyorsun hakaret etmeye çalıştığına göre
48 Yorumla- +1 yıl
Seni rahatsız eden tankların sokakta gezmemesi mi?
- +1 yıl
türkiyenin iranlaşması
- +1 yıl
Sen halen orada mısın? Şu muhalefetin saplanıp kaldıkları noktalar bu halkı muhalefetten nefret ettiriyor... Halk bile sizden çok ileride..
- +1 yıl
nasıl ilerideymiş bu halk anlatsana?
- +1 yıl
Siz geride olduğunuza göre :D
- +1 yıl
boş yapma madem bişey diyorsun açıklamasını yap nasıl ilerideymiş neler yaparak ileride olduğunu gösteriyor bu halk evet açıkla bakalım çok bilmiş seni
- +1 yıl
Kavramsal algı hatası... Seni kolaylıkla yönlendirebildiğimi anlıyorum. Halkın ileride ifadesinden, senin geride olduğun anlamını çıkarmış olman gerekirdi... Sen halen "Ak Partinin bu ülkeye şeriat getireceğini düşünecek kadar geridesin" demek istemiştim.
- +1 yıl
ak parti bu ülkeye şeriatı getiremez ki çünkü kanunlar buna müsade etmez bu ülkeye şeriat gelmesinin tek yolu ihtilal veya darbedir örneğin fetö gibi ancak ak parti şunu yapıyor şeriatcıların hızla güç kazanmasına ve sayılarını arttırmasına yardımcı oluyor bu ülkede heryere imam hatip açarak cemaatlere heryerde izinler vererek maddi bağışlar yaparak
+1 yılBitmedi mağduriyetiniz bitmedi.
10 Yorumla- Gündem konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılİlgilenmiyorum.
10 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği