Sizin dolarınız varsa bizim Allah'ımız var demişlerdi şimdi de siz dolar sever biz vatan sever diye tag açmışlar sj.
Bu mudur?
Sosyal medya kullanabiliyor olmaları bir mucize.
Bu mudur?
Sosyal medya kullanabiliyor olmaları bir mucize.
Siyasetin Şer'rinden Allah' a sığınırım...
Her kim olursa olsun Din, Irk, Milliyetçilik, Sağcılık, Solculuk, Ulusalcılık, Atatürkçülük üzerinden kim siyaset yapıyorsa LANET olsun.
İnsanlar makam mevki sahibi oldukça, hırsa bulaştıkça yoldan çıkıyor. Bunları kullanarak SİYASET yapan herkesi kınıyorum. Hırsızlığın, Arsızlığın, Din Tüccarının, Tecavüzcünün, Katilin gibi gibi... Dini de Irkı da Kimliği de olmaz. Siz tecavüzcüye dinini, siyasi görüşünü ırkını sorar mısınız. Sormak bile aptallıktır. Bunların Toplumda yeri bile olmaz. Asıl sıkıntı şu; bu olup bitenlere ne kadar samimi, çıkarsız tepki veriyoruz. Hassasiyetlerimiz nerede. Bu ülkede başka bir takımı tutuyor diye insan öldürülüyor. Anlatmak istediğim bu.
Siyasetçiler Hukuk çerçevesinde işini yapsınlar. Yaptıklarını sorgulayabilelim. Hesap vermekten korksunlar. Ama durum böyle değil. Kim gücü eline alırsa diğerini ezmek için elinden geleni yapıyor. Asıl sıkıntı burada işte. Vatandaş zaten kendini idare ediyor ama siyasetçiler işini hakkıyla yapıyorlar mı?
Hayır.
Filler tepişir ezilen bizler oluruz...
E dara düşünce Allah'a sığınacaksın :)
Hepsinşn ateist olduğunu dinleri trollediklerini düşünüyorum sj
İyi getirisi varsa ateist de olurlar feminist de
Teşekkürler
Bana göre de çok saçma geliyor. Sizin dolarınız varsa bizimde imanımız var... Ne alakaya 🤔 mesela futbol maçı olur son nefesimizi kadar savaşacağız diyorlar altı üstü top oynayacak oysa ki
Cevap
11Cevap
Çoğu bot onların, dikkate almayın. Aynı tweeti 100 hesap birden paylaşıyor. Sahte isimler, sahte fotoğraflar. Battıkça daha çok gürültü çıkarıyorlar.
Çok bilmiyorum ama ben de öyle oldugunu düşündüm. Satın alınmış hesaplar gibi
Dolar alıp yakarak protesto edecekler ama 1 dolar = 8,33 Türk lirası olunca o parayı bulamıyorlar :))
Ahah komik
La havleeee töbe haşa sanki Allahla bi anlaşma içindeler
Reisi peygamber adayı yaptılar ya
Dolar daha güçlü sanırım. Allah pek bi şey yapamadı karşısında
Bu da farklı bi boyutu. Desen ki e hani allah neden doları düşürmüyor ses çıkmaz sj
1 ABD Doları 8,33 Türk Lirası na eşken başka neyle kıyaslasınlar? Parayla kıyaslamak yemeyince işi dine, vatana sürüklüyorlar..
Bende dini inancı olan biriyim. Ama Allah hep hiç düşünmez misiniz? Akıl etmez misiniz? der ha işte bunları çoğu düşünmeyen akıl etmeyen kesim...
Cidden zekalarına hakaret etmek istemiyorum ama bunlara bi zeka testi şart.
devleti hükümetle 1 tutan bir zihniyetten ne beklersin ki? 😂
Cahil topluluğu diyorum. Onlara ben gülüyorum. Komedi flimi izler gibi izliyorum. Hoşuma da gidiyor. Onları görünce stresimi atıyorum
Dolarımız da yok Allahımız da yok djdj
En şanslı, en şansız kesim
Akp'nin tek bildiği şey zaten bu. Allah için dolar düşmeli!!!
verdiniz evtleri şimdi söyleniyorsunuz ((:
Ha haa seni kanatırım
Kimden ötürü beybisi
gerçekçilik böyle bişey değil, o kesin
ben doları genelde euro ve gbp ile kıyaslarım, aralarındaki parite farkı falan için işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?