AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
142Cevap
gerçekten çıldıracağım batıracaklar bizi ekmeğe muhtaç edecekler
Başım döndü mk sürekli bir degsim madem olmuyor açmayın hiç aç kapa aç kapa felegimiz şaştı
Okullar açık kaldığı sürece bu önlemlerin hiçbir geçerliliği yok...
Millet halen eğlence gezme takılma derdinde oldukları için daha da yayılır
Akp nin toplu iftarlarını izletecekler bize biliyorsunuz değilmi
akp ye oy verenler ne diyim ben size ülkeyi soktuğunuz çukura bakın cahillere hırsızlara ülkeyi emanet ettiniz ya
Teravih ve cuma namazlarına bir kısıtlama geldi mi?
Önemli olan yasaklar değil.
Önemli olan toplumun bunlara uyması.
Çok güzel oldu hatta okullar da tekrar kapatılmalı diye düşünüyorum.
Önlemler güzel yaza güzel krediler bekliyoruz tatil için
Zikerler ama ya geberen gebersin yeter insan hayati ne zamandan beri bu kadar kıymetli oldu
bildiğin açık ceza evi köleye döndük orta çağdaki çalış eve git yat sabah gel tatil zamanı eve kapan
Kongreler, mitingler hökümet ak partiye karşı bi önlem almalı her şeyden once
Salgindan daha cok yasaklar komedi yaa? 😎😎keske nejat uyjurlar kircalar sunallar ölmiyeydi bol bol skeç film yaparlardi bu malzeme cokluguyla ahh ahh 🤔🤔
Hic bir ise yaramiyor iste. Bir seyler yapiyor gibi görünmenize gerek yok.
Korona bulaştı bulaşacağı kadar bundan sonra istediğin kadar kapat normale döner mi
önlemmiş 100de 1 ölüm oranı olan bir hastalık yüzünden ne çektik
Extra bişe yok. Eskiye dönüldü daha serti olabilirdi
Önlem değil bence. Laf olsun diye alınan kararlar
Bir işe yarayacaklar mı tartışılır
Öncekilerden farkı yok baştan savma göstermelik salgında göstermelik zaten😄
Tüm çalışanlara birer maaş tedarik edeceksin bir ay tam kapanma uygulayacaksın. Başka türlü olmaz.
kan emici patronlar vermez o maaşı Allah bildiği gibi yapsın hepsini kan emici pislikler
Kongreleri yaptılar yaptılar olan yine esnafa olduTeravih ne olacakmis peki
Hiç bir onlem kisinin kendisinin aldığı onlemden üstün olamaz.
Son hafta nedir ya tamamen yasak koy da ramazani atlatak
Yine enteresan açıklamalar şimdi haftasonu yasağı Ramazanda mı başlıyor
ulan bboyle devletin ben kira odeyenler nasil odeyecek yeter amkkk vallhi yeter be
Olacağı buydu genel olarak fazlasıyla rahatlamış tı ortalık
Öncelikle maddi ve manevi olarak kötü durumda olanların ALLAH yardımcısı olsun zor bir zaman bizleri bekliyor 🙏
Nr önlemi yaa.. Söylenenlerle yapılanlar bir mi? Halka akıl vermeden önce bi kongrelere bakmak lazım. Olan yine halka, yine esnafa oluyor.
bir ay için hızla yükseldi mutasyonlu virüs bulaşıcılığı fazla tedbirleri uyalım maske masefe dezenfektan kahrol virüs kahrol korona soyun kurusun
Zaten mekanlar akşam 7'de kapanıyordu. Bu yüzden ramazanda mekanların kapanması çok mantıklı gelmedi.
Bir sey demiyorum umarim ramazandan sonra bu yasaklar kalkar cidden tüm ulke cok bunaldi
Bu ne saçmalıktır yahu...
5 gün her yer açık insanlar istediği yere gidiyor geziyor tozuyor
Bu adam hafta sonu 2 gün evde otursa oturmasa ne
Hafta içi virüs yok mu?
Ekonomi çok kötü olduğu için millet işe gitsin diye hafta içi serbest çünkü evde oturun derse hükümet, yardım parası vermesi lazım onuda vericek durum yok sarayın hergün 10milyon tl gideri var
Sokakta ki insanlar bu ramazan nasıl doyuracak karınlarını... Önceden yemek verilirdi.
süper buldum..
mitingler bitti sanırım o yüzden yasaklar geldi..
Olması gereken bi yasaktı
Yeni önlemlerden dolayı sayın cumhurbaşkanımız recep tayyip erdağanı tebrik ederim. Dünya lideri olduğunu bir kez daha kanıtladı. Kırk yıl düşünsem bu önlemler aklıma gelmez.
Aynı durum bende de söz konusu altıncı ayındayım evet çıkıyordu yan etkisi diye düşündüm fakat bu sefer yzumde aynı kabarciklarin çıkmaya başladığını fark ettim
Saçma. Hafta içi bulasmayan virüs hafta sonu mu bulaşacak
Bence iyi oldu çünkü kimse kurallara uymuyor gerçi yasakta yine uymayacaklar. Yasakta bile bahane edip dışarı çıkıyorlar.
Yine cok faydalı ve zekice alınmış bir tedbir
Zaten Covid söz verdi hafta içi ugramayacak kimseye
Bu insanların kapılarına kilit vurmak şart yasak olan günde herkes sokakta olmayan günde hava daha iyi olmasına rağmen 1 Allah ın kulu yok
Bizimkiler de hala diyor yks için extra derse gideceksin hee gideyim de virüs kapayım yeter ya bitse de kurtulsam
Olmasi gereken de buydu... ama yeter mi? Orasi tartisilir ama bu onemler saglik acisindan etkisi olur hine de ...
Değişen pek de bişey olamamış arkadaşlar ya tam kapanma olacak ya da yadası kalmadı artık yeterrrrrrrrr
Bir şey soracağım. Çağrı merkezinde ise başladım yarın ilk iş günüm. Şimdi hafta sonu olmayacak mı iş? Kafam karıştı benim yaa
Çağrı merkezinde genelde cumartesi yarım gün iş..
Ama sizin iş yerinizde haftasonu full çalışmak varsa izin kağıdıyla çıkarsın sokağa. Seni bağlamaz yani yasak
@terkedilmisbirisi00 yok ben diyorum ki şimdi patron cumartesi de çalıştırır mı bizi acaba. Onu anlamadım ben
Evet yarım gün bu arada
Evet çalıştırabilir.
Hafta içi korona yok çünkü
Hafta sonu at koşturuyor
Yine Ramazan da Ramazan değilmiş gibi yaşamak
Asın bizi de kurtulun anasını satayım
İyice aptal olduk bunlar iyi günler 2 senemiz daha bu kaoslarla geçicek
Hafta sonu corona var da hafta içi yok mu? Ne bu ya
daha once gelmelıydı ınsanlar hıc gormemıs gıbı dısarda
Bence asla kaldırılmamalıydı. Bizim millet akıllanmıyor ki normalleşmeyi haketsin.
Lockdown mu oldu? Doğru dürüst önlem mi alındı? Hiçbir şey yapmıyor devlet. Millet bunlara vergi vermek için haftaiçi it gibi çalışsın. Mesai bitince de dışarı çıkamasın köle gibi işten eve kilitlensin, haftasonu da sanki haftaiçi virüs yokmuş gibi yasak koyalım.
Buna da önlem densin. Bi zittirin gidin ya!
madem yasak gelicekti niye kaldırdılar ya? o kadar vaka varken
Ampulgillerin sahur ve iftar programlarını dehşetle bekliyorum
Bekleniyodu zaten şasırmadım
Ramazan için komple kapanma iyi olurdu aslında
Lebaleb devam ediyor saçmalıklar.
Değişen pek bişey olmamış
Gereksiz hafta içi bu virüs yayılmıyor mu yani?
Okullara bir düzeleme yok mu?