AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın danışmanı Muhammed Doğan, sosyal medyadaki görüntüleri gündem olan ve Dağ'ın danışmanı olduğu iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu hakkında açıklamada bulundu.
#dediykodu #dijitalmecmua
Akp'nin toplum gözünde belli bir duruşu var. O yüzden üzücü bir durum ancak ne olursa olsun, parti farketmeksizin siyasi-bürokrat içinde bu tür davranışlar olamaz, olmamalı. Çünkü o kişi, 1 kişi olsa dahi temsil ettiği bir şey var. Buna zeval verecek her türlü durumdan kaçınılmalı.
Parti tutmuyorum ama eleştirisel olarak CHP de o kadar cinsel taciz oldu üstü neden kapatıldı?
Kapatılmamalıydı.
Nedenini bilemiyorum.
Tabii ki de kişiyi bağlar. Adamı kontrol etseler; içmişsin, hangi partidensin diye mi soruyorlar? 😄
Her şeyi siyasete bağlamayalım lütfen .
Okul müdürü öğretmenin dışarıda ne yaptığıyla ilgilenir mi, hayır adamın alkol içmesi mensubu olduğu partiyi, partinin başkanlarını niye bağlasın. Doğru değil tabii ki ama kişisel bir durum bence.
Allahım kimlere emanetiz yarabbim. Sen koru hepimizi
Olaya parti değil kişi bazlı bakmak lazım 1000 kişilik bir toplulukta 5 kişinin sıkıntılı olması o toplumu suçlama sebebi olamaz ben akp yanlısı değilim aynı şekilde cinsel taciz olayları için chp partisini suçlamanın mantıklı olmayacağı gibi uyuşturucu kullanan kişinin gerekli cezayı almasını isterim
Cevap
22Cevap
Danisman olmadigi seklinde aciklama yapilmis.
Yinede benim dusuncem kendisini oldugu kadar partisinide bağlar. Bu sahisin adi unutulacak ama partiye verdigi zarar asla unutulmayacak. Hep biryerlerde karsımıza cıkacak. Boyle kisilerin birak yonetici vasfinda olmasini. Ak parti'de uyeligi bile olmaması lazım. Hala bir iliskisi var ise atsinlar bu adami partiden.
Ayrica bir aciklamada yapilmisti onu da burada paylasayim.
AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın danışmanı Muhammed Doğan, sosyal medyadaki
Doğan, Kürşat Ayvatoğlu isminde bir kişinin danışman ya da özel kalem kadrosunda çalışmadığını söyledi.
Doğan, “Hamza Dağ’ın meclis kadrosuna bağlı 3 danışmanı bulunmaktadır. Birinci danışman Muhammet Doğan, ikinci danışman Abdürrahim Atasever, üçüncü danışman Murat Kaygusuz. Genel Merkez Özel Kalemi ise Kadir Aytunkaynak’tır. Bunların haricinde danışmanı yoktur” ifadelerini kullandı.
Kimi bağlayacağı hangi partiden olduğuna bağlıdır. Bu arkadaş iktidar partisinden olduğuna göre kendisini bağlar. Muhalif görünenlerden olsaydı sadece partiyi değil tüm muhalif kesimi bile bağlardı. Ne de olsa adamına göre muamelenin beşiğidir benim memleketim. Zaten o çektiği de leblebi tozu!!!, kesinlikle bahsedilen yasak madde değil. Dışşş güçlerin güçlü ülke üzerindeki oyunları bunlar.:)
Olay münferittir. Parti adını kullanarak yapılan eylemler var ise partiyi bağlar.
Şimdi mevzuları derinleştirmek istemiyorum , lakin taciz , tecavüz ve tehdit olaylarının olduğu il , ilçe başkanlıkları haberleri henüz soğumadı.
Akp den olduğu için kendini bağlar ama başka partiden olsaydı o partiyi bağlardı ve "Bu partinin amacı çocuklarımıza kötü örnek olup onları uyuşturucuya alıştırmak, ülkeyi böyle bitirmeye çalışıyorlar" nidaları eşliğinde kapatmaya kadar giderdi hatta.
Bunun partiyle martiyle alakasi yok zenginler istedigi seyi yaparlar hicbir polis de buna birsey diyemez bizim polisimizin gucu garibana yeter o arabayi birak aramayi durduramaz bile gariban adam arabasinda bir icimlik esrarr ciksin hapi yuttu polis dunyayi kurtarmis gibi havaya girer aractaki vatandas birsuru ceza alir zaten asgari ucrete calisiyordur oda elinden gider ulan varya 😆
Kendi karaktersizligini bağlar bu kişiseldir. Adam kendini zehirliyor vatan hainliği yapmıyorlar sonuçta
Kartı üyeleri ülkenin yönetiminde siz sahibi olmaya aday insanlarsa hareketlerine dikkat etmeliler bu öğretmenin sigaranın zararlarızararlarını anlatıp ders ikisi sigaraya koşması gibi sen örnek olacaksın
Suç kişinindir! Hiçbir şekilde bağlı olduğu ortamı bağlamaz!
Ki burda bahsedilen zevktir! Kişinin karakterini yansıtır!
kişinin sucu öncelikle kendisini baglar başkasına zarar veriyorsa onuda ilgilendirir ancak hamza dağ böyle bir danışmanım yok diye de açıklama yapmış
Kendini bağlar tabii. Burada suç işleyen erkek veya kadın gördüğümüzde, bütün erkekler, bütün kızlar şöyledir böyledir demek nasıl yanlışsa aynı şey buradaki durum için de geçerli.
Önemli statüdeki kişiler topluma örnek olmalı hem kendini hem partiyi ilgilendirir bu görüntüler hoş değil bence
Bir kasa ki bir kaç elma çürük diye , kasanın tamamındaki elmaların çürük olduğunu söyleyemeyiz !!
Çok ağır uyuşturucu alıp bir de danışman oluyorlar ve pudra şekeri diyorlar. O haliyle aracı kullanmasına ne demeli...
Baha ne lo alan olsin zoten bi sideyi yopen orkamisden Pore gazani biz sologlerde o adami doyirig wallaha
uyusturucu kullanmasi gotumun umrunda degil adamin 4 senede Hyundai i10'dan cifter cifter luks arabalara nasil ulastigini soralim
Ayranın suyunun suyu haber olmuş
Bi içen o zaten
Rabbim akıl nimetinin kıymetini bilenlerden eylesin fena bir durum
eğer iyi partiden böyle adam çıksaydı ahaber , atv bütün kanallar partiyi karalardı. aynısını kendi partinizede yapın nerde adalet
Vergilerimi burnundan içti resmen. Çocuklarından çıksın acısı namussuzun. Haram zehir zıkkım olsun. Ifşaları çıksa daha çok var böyle namussuz
bu sey değil mi Yine yangılar yine Ben!! Malum parti 2 kadeh icki ictiği icin demediğinizi bırakmayan Parti kusura bakmasın ama Partiye mal ederim..
kendisini bağlar lakin olay hakkında bir soruşturma açılacak mı acaba
Ben böyle şeylerden de inanılmaz derecede nefret ediyorum nefffreeeeett.
Suc kişinindir de, bağlı olduğu partiye de otomatik zarar veriyo bu görüntü. 🤷♀️
İkisini de bağlar çıkıp oy istiyorlar bir de gelin gençler üye olun diyorlar utanmadan sıkılmadan hem adları çıktı bir kere çıkmış dokuza inmez sekize hesabı.
Daha cok var ifşa oluncak akp den inşallah onların pislikleride ortaya cıkar
Bu lüKS araçları bir kamu görevlisi nasıl edinebilir? Şeyyy acaba vergilerimiz...
Üstelik henüz 26 yaşında...
Yalan söylemeyin lan keyif çayı o
hem ne olmuş keyif çayını parti başkanı da içiyor
Sen o adamı alıyorsun partine ki böyle işler yaptığına bilmemene imkan yok e o zaman sen ne haltlar karıştırıyorsun diye sormazlar mı insana
Ne kadar sütü bozuk varsa tek tek ifşa olsun
Tabi ki de kişiyi bağlar
Kendisi suçlu. Birilerinden almış kullanıyor.
Ne hale gelmişiz biz yazık ki ne yazık.
Ayy sorma akp çok iyi dürüst ahlaklı bir parti de
Suç şahsidir kişinin kendisini bağlar.
Kendini
Tabii ki kendisini bağlar
Şaşırmadık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?