İngiliz milletvekili: Erkekler 18.00'dan sonra sokağa çıkmasın! Kadınların güvenliği için erkeklerin özgürlüğü kısıtlanmalı mı?

"Erkekler akşam 6'dan sonra sokağa çıkmamalı"

A Green Party'den İngiliz Milletvekili Barones Jones, kadınların güvende hissedebilmeleri için yeni adımlar atılması gerektiğini söyledi.
İngiliz milletvekili: Erkekler 18.00dan sonra sokağa çıkmasın! Kadınların güvenliği için erkeklerin özgürlüğü kısıtlanmalı mı?
İngiltere'nin başkenti Londra'da 28 Şubat tarihinden itibaren kayıp olan ve geçtiğimiz günlerde cesedi bulunan 33 yaşındaki Sarah Everard'ın cinayetinin ardından, hükümet yetkililerinden ilginç bir öneri geldi.

Jones, cinayetin ardından erkeklere saat 18.00'den sonra sokağa çıkma kısıtlaması getirilmesi gerektiğini savundu.

İngiltere'deki aile içi şiddet sorunlarına yönelik bir oturumda konuşma yapan Jones, "Bunun kadınları çok daha güvenli hale getireceğini ve her türlü ayrımcılığın azalacağını düşünüyorum" dedi.
İngiliz milletvekili: Erkekler 18.00'dan sonra sokağa çıkmasın! Kadınların güvenliği için erkeklerin özgürlüğü kısıtlanmalı mı?
Cevapla