''Çiçekçi kadının Oxford'da okuduğunu sandığı kızının İstanbul'da emlakçıda çalıştığı ortaya çıktı'' Yalanın bir sınırı olmalı mı?

Gazetecilerin 8 Mart Kadınlar Günü’nde röportaj yaptığı Hatay'da Asri Mezarlığın en eski çiçekçilerinden Gülseren Bozkurt, çiçek satarak çocuklarını okuttuğunu, kızının ise halen İngiltere'de bulunan Oxford Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde 5 yıldır eğitim gördüğünü anlatmıştı, haber büyük ilgi görmüştü...

Hayırseverler Gülseren Bozkurt'un kızı Merve Bozkurt'a burs vermek istedi. Ancak Merve Bozkurt’un Oxford Üniversitesi'nde eğitim görmediği ortaya çıktı. Annesinin yurtdışında eğitim gördüğünü sanıp para gönderdiği genç kızın, ailesinden uzakta uzun süredir İstanbul'da yaşadığı ve hiç yurt dışına gitmediği ortaya çıktı...

Bu hikayede yalanlar ile kandırılmış bir anne var...
Ama benim takıldığım;
Kızım madem bir yalan atıyorsun da yurtdışında okuma yalanı nedir, hele bir de Oxford'da Tıp Fakültesinde okumak? :)

Yalanın da bir sınırı olmalı mıdır sizce de?
2 gün bu haberi izledik, helal olsun dedik :)
2 gün bu haberi izledik, helal olsun dedik :)
Haber için tıklayınız
''Çiçekçi kadının Oxford'da okuduğunu sandığı kızının İstanbul'da emlakçıda çalıştığı ortaya çıktı'' Yalanın bir sınırı olmalı mı?