AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
Allah belasını versin bunların acımasız pislikler
Bııııkkkkktttıııkkkkkk😠😏
Nafaka manyağı yapmıştır adamı
Ölmeseymiş yapardı bu durumda olan da yapsın bir zahmet cocuk var ortada dolandırıcı değil kadin bana kalsa böyle erkekleri dayak manyağı yapmak daha uygunda
Ne kadar kötü insanlarsınız siz ya :'(
Kadınlar boşandıktan sonra bi öz güven geliyor kimsenin çözemediği
Ne demek yapsın ya bütün türk kadınları tıpkı şeyma subaşı gibi anasını satayım. Dün altına yattığın adamın. boşandıktan sonra a koyacam onun! Donuna kadar alıcam hırsıyla yaşıyorsunuz! Sonra böyle oluyor işte Heh!
Senin ben erkekliğine tküreyim
Öyle deme miraderim yarın bir gün başına geldiğinde beni anlarsın.
Devlet kadınların bi taraflarını çok kaldırdı şu İstanbul sözleşmesini git araştır en basitinden sana şunu söyleyeyim. Evlisin evinde eşin bi erkek arkadaşını evine getirir yan odaya geçerler Ve sen buna özgürlük adı altında hiçbir şey yapamazsın karışamazsın Gökhan'ın çıkartamaz sın o anda müdahale ettiğinde suçlu sen olursun anlatabiliyor muyum git Biraz araştır
Gıkını*
O zaman az erkeklik öğreteyim sana. Ağzımada etseler ben evladımın yanında bir zamanlar değer verdiğim bir kadına bana ne yapmış olursa olsun bunu yapmam. Adamlık budur.
Sen eşin sana aynısını yapsa eve adam alsa. Hah hadi ama zorlama kendini çıkart ağzındaki baklayı😂
Allaha havale ederim. Senin gibi pis düşüncelerim yok benim. Dürüst biri olursan doğru insanları seversin. Adamın ne mal olduğu ortada. Sen ne anlarsın. Burda 18 yaşında kızlara yazarsın adamlık dersin
Biz 18 yaşında kızlara yazarız evet. Abes kaçar dimi? Ama yarın 20 yaşında kızı 60 yaşında adamın kolunda görünce parası var deyip geçersiniz hepinizin a koyayım ayrıca sende ayrı bi ga. vatsn
Sus şrfsiz Allah belanızı verecek. Ailenden kimseyi pazarlamadım. Korkundan gizli profil desin
Şeymayla bunu kıyasliyorsun ya pes haklarında sizin gibi abazanlari psikopatlari tokatlamalari helal olsun onlarada
Gizliden cık adamlik ögretme köylü yürek köpektede var 😒
Allah bilir adama neler çektirmiştr bu raddeye getirmiştir
Hic birşey hic neden yokken tüm acısını eşinden çocuğundan çıkaran onca adam var sırf günü iyi geçmedi çorba tuzlu oldu gibi bahanelerle siddet uygulayan adam öldüren var bu adamlar sade evlerinde değil sokakta da bela ona buna yan baktın omuz attın diye çatıp olay çıkaran tipler bu kadar merak etmişsin umarım böyle biriyle karsilasir bizzat görürsün
Yaptığı şeyi tasvip etmiyorum. Sinir olursun bi kaç tokat atarsında. Çocuğunu göstermeyecem demek nedir ya
Senin ben erkekliğine tüküreyim karaktersiz andaval.
Hayır efendim bir kaç tokat da atamaz.
Ben bütün kadınların melek olduğuna inanmıyorum. Sen gibi
Ne derler bilirsin anana kardeşine eşine şiddet olmadan akıllanmaz kimse. Önce kendi canına değecek. Kardeşin bir hataya düşecek kocası da onu dövecek sende alkış çalarsın. Hatta dur belki beraber döversin çocuğu göstermiyor diye.
Kadının çocuğu göstermemekte ne kadar haklı olduğunu görmüyor musun. İlk cinnet ye kızın yanında anasını dövüyor. Yarın kızı bir şey yapsa ona neler yapmaz bunu bilmiyor gibi 30 yaşındaki adama akıl veriyoruz..
Neyse ki it ürür kervan yürür o ve onum zihniyetindekiler cezasını çekecek içerse oğlan yaparlar onu gitte yardım et.
Onuda yaptım😉
@UykuSuz_KapTan 👏🏻👍🏻
Bak senle bizim aramızda ki fark ne biliyo musun. Biz sana ne dersek diyelim insanlık falan filan bunlar senin için önemli değil.
Nasıl ki dağdaki itler leş se sende çürümeye yüz tutmuş bir itsin. Bilmem hangi çöplükte geberip gideceksin.
Bana hayat dersi verme Unilı
@1dilhun kardeşine de yapmış aynısını itiraf etti bu itten her şey beklenir gizli olmasa savcılağa bildirirdim. O adamı zaten incelemeye aldılar bu da araya kaynar destekçi diye.
@UykuSuz_KapTan ay yeter sussun ne sidik yaristirdiniz be
@Kafadagitiyotum ne sidik yarıştırması görmüyor musun karaktersizi neyler söylüyor kardeşime de yaptım diyor. Kadın düşmanı şrfsz bana mı tepki gösteriyorsun ne çıkarım var sizi savunmaktsn başka gel kendin savun.
@UykuSuz_KapTan me yaomis anlamadim
@kafadagitiyotum biz sabahtan beridir adama insanlık dersi veriyoruz adam müsveddesi şiddet gösteren i destekliyor yetmezmiş gibi kardeşine de aynısını yaptığı nı belirtti lafla karışık. Gelde şimdi karşılık verme biliyorum bildirim gidiyor ama benimde kanıma dokunuyor. Normalde cahille sohbet etmem ama napim kimse ses etmemiş özgürce yazacak mı.
@UykuSuz_KapTan ya anlatma ruh hastasi bunalr ne anlicak..
Bir kaç tokat mi ne diyon lan sen siddet mesrulatirilamaz bunu yaptığın an sokaktaki biri seni tekme tokat dovdumu kizmayacaksin mesela ben su an çok sinirlendim sana bir iki tokat atabilirim ama yasalar önünde buna hakkım yok yaparsam suç seninde başkasına yapma hakkin yok ha sen diyorsun öyle bir hakkim olsun eyvallah zevkle tokat manyağı yaparım hic acimam
yazık kanunlar yetersız
Vardır haklı bi nedeni, boşuna o kadar dövmez
Boşuna döven de çok gördüm senin gibi düşünenler salata tuzlu oldu diye bile dövüyor merak etme şiddeti seçene neden çok inşallah aynısını bir kadından görürsun
Abi sen bu kadar p... bir adamsın
Gerekçe ne olursa olsun öldüremez dövemez
Boşanma diye bir şey var
Seninde evladın olacak o zaman bu kadar soğuk kanlı olabilecek misin eerkek müsveddesi. Zaten sinir küpüyüm dizide görünce insan ayrı bir çıldırıyor bu nasıl bir cahilliktir. Arkadaşlar fişleyin hesabı. Bu zihniyet aynı zihniyet.
Kimse kimseyi dovem ve öldurme hakkına sahip degildir magarandan çik..
Mk cocukları yardım etmiyolar
Allah belalarını versin yeter artık
Bence ülke iyice kötüye gidiyor
bu ülkede gayet normaldir
Adaletsiz bir ülkeyiz biliyorum ama yine de normallestirmeyin dünyanın neresinde olursa olsun normal değil olmamalı
@Marstandunyaya maelesef yapacak bir sey yok ülke yobazdir
Malesef inşallah çocuklarımızı iyi yetistiririz böyle olmazlar ne diyeyim
@Marstandunyaya bu iktidar asiri dinci islam und ktidaridir adaletsiz bir iktidardir hepsi kendi cikarlari icin yapiyorlar
Bir bakıma işlerine geliyor doğru ama tek sorun iktidarda değil eski iktidarlarda da böyleleri çıkmış görüşleri farklı olmasına rağmen ya da su an muhalefette de bazıları bu konularda akp ile aynı düşünüyor ne yazık ki çok ciddi bir sorun bu aslında ciddi cezalar ve eğitimle asılabilecek bir sorun
@Marstandunyaya eskiden basbakan vardi cumhur bakani yoktu
Öyleydi daha iyiydi ayrı olmasi daha çok sorgulaniyor eleştiriliyordu o zaman cumhurbaskani padisahla sadrazam gibi aslında çok eski bir sistem türklerde bozulması iyi olmadi tek adam sistemi oldu ne yazık ki zaten bu sistem bir amerikada doğru uygulanıyor kanunlar daha sağlam olduğu icin onun dışında hiçbir ülkede iyi uygulandigina rastlamadim
Allah belasını versin, kemikleri kırılasıca
yorum yapamayacağım kadar iğrenç
Cocugun onunde olmasi kotu olmus
Kadına şiddette hayır. Bunu yapan insan olamaz
Ne düşünelim
Allah belasını versin. O.. Çocuğu
onu ozmn gercek samsuna sokardim
Neden dövüldü onuda sorgulamak lazım
Ne demek neden dövüldü onuda sorgulamak lazım. Birde bunu yazabiliyorsun Allah askına. Marifet mi yani dövülmesi. Ne biçim bi zihniyet, düşünce anlamıyorum 😠
Kes be duyarcı yalaka
Bi gün seni bi temiz dövsunler aynı yorumu ozmanda bekliyorum senden 👍
Kimse kimseyi sebepsiz dövmex hanfendi
Tamam seni dovduklerinde bi gün ayni seyi dmeni bekliyorum.. 🤣🤣
Derim nolmuşm😄
Çok mu istiyosun dayak yememi 😄
Ne olacak böyle ya
Yuh ki ne yuh
Banane
Ben dert babasimiyim
Sanada banane dedikleri gün gelir sıkintı etme.. hepinizde gizli yorum yusuf yusuflar 🤣🤣😒
@Kafadagitiyotum
Babamin Adi Yusuf
Bir keresinde cicukene Aneme * ck demisti
Devlet ilgilensin.
Şerefsiz herif