Vaka sayılarının çoğu bana hiç inandırıcı gelmiyor hele Çin vaka sayıları
2 milyonluk bahreyn ve 700binlik kuzey dakotada daha fazla vaka sayısı var
Çin nüfusuyla neredeyse 200 ülkenin nüfusunun toplamına denk geliyor
160 milyon test sayısına karşılık sadece 90 bin vaka var
toplam test sayısı 500 bin 1 milyon altı olan ülkelerde Çinden daha fazla vaka var
Arnavutluk Honduras Makedonya Moldova Bosna Hersek Ermenistan vs.
5-10 milyonluk ülkeler 1.5 milyarlık Çine fark atıyorsa
Ona en yakın nüfusa sahip Hindistanda 11 milyon vaka varsa
Çindeki vaka sayıları yalan bir 10 milyonda orda olması lazım
vaka sayıları Çinde şu an 20 milyonda olsa mesele değil ki20 milyon 1.5 milyarda hiçbir şey
bu zamana kadar 2 milyar test olmuş 100milyon vaka var 20 milyon aktif 2.4 milyon ölü
bu rakamlar 8 milyar insana göre hiçbir şey yani ne ki
asıl amaçları dünyayı ekonomiyi durdurmaktı
insanları ülkeleri batırmak daha fazla borçlandırmak
ama tersine işleyecek
bu işin içinde komplo olmaması imkansız zaten düşününce çözüyorum bazı şeyleri
küresel sermaye dünyayı ele geçirmek istiyordu ama başaramayacaklar ellerinde patlayacak
Amerikada ulusalcı Trump gitti küresel sermayeci Biden geldi olayı anlayın
Bill Gates falan filan alayı küreselci
ülkelerin yöneticileri Merkel Makron Paşinyan alayı küresel sermayenin adamı yani kukla
insanlar uyanacak ve ülkelere ulusalcı liderler gelecek küresel sermayeyi yok edecekler
KÜRESEL SERMAYE DEFOL!
2 milyonluk bahreyn ve 700binlik kuzey dakotada daha fazla vaka sayısı var
Çin nüfusuyla neredeyse 200 ülkenin nüfusunun toplamına denk geliyor
160 milyon test sayısına karşılık sadece 90 bin vaka var
toplam test sayısı 500 bin 1 milyon altı olan ülkelerde Çinden daha fazla vaka var
Arnavutluk Honduras Makedonya Moldova Bosna Hersek Ermenistan vs.
5-10 milyonluk ülkeler 1.5 milyarlık Çine fark atıyorsa
Ona en yakın nüfusa sahip Hindistanda 11 milyon vaka varsa
Çindeki vaka sayıları yalan bir 10 milyonda orda olması lazım
vaka sayıları Çinde şu an 20 milyonda olsa mesele değil ki20 milyon 1.5 milyarda hiçbir şey
bu zamana kadar 2 milyar test olmuş 100milyon vaka var 20 milyon aktif 2.4 milyon ölü
bu rakamlar 8 milyar insana göre hiçbir şey yani ne ki
asıl amaçları dünyayı ekonomiyi durdurmaktı
insanları ülkeleri batırmak daha fazla borçlandırmak
ama tersine işleyecek
bu işin içinde komplo olmaması imkansız zaten düşününce çözüyorum bazı şeyleri
küresel sermaye dünyayı ele geçirmek istiyordu ama başaramayacaklar ellerinde patlayacak
Amerikada ulusalcı Trump gitti küresel sermayeci Biden geldi olayı anlayın
Bill Gates falan filan alayı küreselci
ülkelerin yöneticileri Merkel Makron Paşinyan alayı küresel sermayenin adamı yani kukla
insanlar uyanacak ve ülkelere ulusalcı liderler gelecek küresel sermayeyi yok edecekler
KÜRESEL SERMAYE DEFOL!
evet
hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Biyolojik bir silah korona. Ne hikmetse virüsün çıktığı wuhandaki pazar tertemiz. Dünya kötü. Çok boktan bir saçmalık dönüyor ama çıkar kokusu zamanla
açıklamada anlattım hepsini olayı gerçeği
küresel sermaye yönetiyor dünyayı korona ile bütün dünyayı ülkeleri ekonomileri kapatmak istediler
ne kadar kapanırlarsa o kadar batar ülkeler ve insanlar
örneğin bir kafe sahibi ne kadar borçlanmıştır şu an
bir insan değil binlerce insan bu durumda olursa ne olur hatta ülkeler
çok vahim olur herşey amaçları buydu
Zaten korona virüs diye birşey var ona yok diyen zaten yok ama pcr testleri, testin pozitif çıkmasının ardından verilen ilaçlar size masum geliyor mu? Benden yaşça büyük aklı başında olgun birisiniz tabiki benden daha çok bilebilirsiniz fakat asıl mesele korona değil zaten inflauza da bir virüs türü ve bundan önce gripten ölen ve zaturreden ölen insan sayısı şuankinin iki katı civarında ve bu veriler corona virüs çıkmadan önce verilmiyordu insanlar bu yüzden rahattı herkes grip geçirebiliyordu. Meyve sebze vitamin alıp istiharat ederek atlatabiliyordu yaşı ileri olanlar zor geçiriyordu. İlaçsız olmaz diyen insanlar donald trumpın corona virüs tedavisinde sadece vitamin kullanarak 3 günde atlattığını incelemesi lazım. Ve bu adam 73 yaşında bir adam. Genç te değil. Bill gates hayır sever birisi olduğu için mi aşı şirketletine yatırım yapıyor? Küresel sermayenin piyonu hepsi.
kendileri aşı yapmış mı :D bill gates vs.
Amaç dünya nufusunu azaltmak, the great reset yapmak. Trumpı niye her yerden sildiler? Çünkü cumhuriyetçi olduğu için. Küresel sermayeyi tek susturacak kişi trumptı. Bütün planlar suya düşmesin diye bir tane bunağı kalktılar amerikan başkanı yaptılar hileyle. Lady gaga neden törendeydi? Neden klibinde dünya nufusunun sayısı ve elektrik şartelleri vardı? Neden abdnin bir çok eyaletinde yaklaşık 1 haftadır elektrik yok? İşte coronada bu planlardan birisi. Devletimiz ve çoğu ülke boş durmuyor araştırma içindiler hepsi yok olacak yakında!
Bill gatesin bir kere maske taktığını gördünüz mü?😅 kolada, mandalinada corona virüs pozitif çıktı pcr testinde gerisini siz düşünün.
Biden küreselcilerin adamı o yüzden getirildi.
büyük resetin dünya nüfusunu azaltmakla ilgisi yok yanlış anlamışlar
büyük reset ülkelerdeki küreselci liderler yerine ulusalcı liderler gelecek almanya mesela
sonra küresel sermayenin herşeyini yok edecekler ve insanların borçları sıfırlanacak
büyük reset (REST) bu aslında
Yalnızca ikinci cümlenize katılmıyorum gerisi full doğru. Neden katılmadığıma gelirsek;Dünya nufüsü arttıkça, işsizlik, küresel ısınma, geçim zorluğu gibi şeyler ortaya çıkıyor ikinci cümleme dikkat edin bunu ben demiyorum küreselciler (bill gates, elon musk) diyor. Açıklamaları bu yönde. Salgınla bizlere korku verip evlerimize tıkıp kendileri rahat rahat işlerini gördü. Ama asıl acı gerçek şu. Paranın sahipleri bu adamlar. Dünyadaki abdye bağlı merkez bankaları küreselcilere bağlı. Bir nevi meslekleri tefeci hepsinin. Ülkeleri dize getirip kendilerine bağlamak istiyorlar. Ve buna sosyal medya diktatörlüğüde dahil. Koskoca amerikan başkanının hesabını kalıcı olarak askıya alan twitter başkalarına acır mı hiç? Twitter dediysem küresel twitter : )
dünya nüfusunu böyle mi azaltacan :D
1 milyon test 100 milyon vaka 2.5 milyon ölü sanıldığı gibi 5 milyonu geçmez ölü sayısı
o dediklerin gibi olmayacak onların planları varsa bizimde var göreceksin yakında :D
pardon 2 milyar test diyecektim
2 milyar test 1 milyar vaka 800 milyon ölü olsa tamam ama öyle bir şey yok :D
Bizim planımız zaten var hatta çoğu ülke alarma geçmiş durumda. İt soyları yakında yargılanacak zaten. Herkes aptal bir tek bunlar akıllı
Kaan Sarıaydını dinliyorum söylediklerinin tamamı çıkıyor çıktı da :D
Adam diyoki vakalar hızla azalacak bazı salaklarda diyor ki hoca hani bitecekti bitmedi falan adam bitecek demedi ki azalacak dedi😅 bu arada hüseyin çiloğluyla ramazan kurtoğlunuda dinle onlar beyin adamlar.
Böyle cahil olmayan bilgili insanların aramızda olduğu görmek beni mutlu etti açıkçası. Sağol varol😊
o tür insanlar önemli işte. adamların gözleri açık muhafazakar dünyayı takip ediyorlar.
kendilerini geliştirmişler ve istihbarat alıyorlar demek ki başka nasıl olacak ki :D
Kaan Sarıaydın özellikle adama hayran kaldım karalayanlarda var tabi
ama söylediklerinin tamamı çıktı. Karabağ mesela
adam zaten ekonomist ve stratejist sıradan bir insan gibi değil Kaan Sarıaydın
Ahmet Marankide öyle. bu tür insanlar işte yerli aklıselim insanlardan
mesela beyaz ekmek yiyordum onların sayesinde gerçeği öğrenip yemiyorum artık
Çin'de adamlar pet şişeleri keserek yüzüne siperlik yaparlardı. Sen evde yıldabşında sıkılırken adamlar kutlama yaptı.
bence gerçek ama yasaklar gevşemeli artık
gerçek zaten ama komplo mu. komplo olmaması imkansız
Olabilir