herkes market bahanesiyle sokaklarda yürüyor, marketler kuyruk, meydanlarda bile insanlar var diye haberleri izliyoruz.
Bu insanlar hava güzel hava alalım diye dışarı çıkıyor da, alemin enayisi ben miyim diye merak ediyorum. Market de dahil sıkı bir sokağa çıkma yasağı olmazsa yavaş yavaş kurallara uyan vatandaş imajımı kaybedeceğim gibi duruyor.
Sokağa çıkma yasaklarına kimse uymuyorsa, benim gibi evde oturanlar enayi mi?
Korkma tek enayi sen değilsin bende senin gibiyim ama ben başkalarının hakkına girmekten korktuğum için arkadaşlarımla bile görüşmüyorum yazın evdekiler virüs oldu çok şükür bende hiçbir belirti olmadı testte yapmadılar zaten yani sen kalbini temiz tut bir yerden gelir mükafatı
10 tane çocuk sokakta hükümeti protesto ediyor deseler sokaklar anında polis dolar, nefes aldırmazlar bunu yapanlara. Ama konu halk sagligi olunca devamli topu halka atarlar gram sorumluluk almazlar bu beyefendiler. Evet mlsf enayi olan biz oluyoruz. Devketin bizim sagligimizi koruma gibi bir niyeti yok. Sadece sözde öyle yapıyor-MUŞ gibi görünüyorlar. Diğer birçok konuda olduğu gibi aldatiyorlar.
Evet enayiyiz neden mi ben iki kere yakalandım oda sözde evdeyim dışarda olsaydım bu kadar zoruma gitmezdi şimdi dışarı çıkmak için can atıyorum tabi hafta sonu yine yasak var onada mecbur katlanıyoruz 😅
Hayır onlar canlarını umursamıyorlar öyle laylaylom dışarıda geziyorlar.. Ben de senin gibi evde kalıyorum. Ama onlar beni ilgilendirmez ben kendime bakarım 1 başkasının ne yaptığı beni ilgilendirmez ben kendimi ve ailemi korumaya bakarım. Önemli olan kendini ve aileni düşünmek diğer kişiler ne yaparsa yapsın... unutma herseyin 1 bedeli vardır... kurallara uymayan zamanla akıllanır. Uyan haline şükreder.. enayi değiliz. Sana öyle geldi.
Valla bizim mahallede pişmiş kestane satan satıcı bile gördüm herkes dışarda geziyor falan kimsenin evde olduğu yok.. Gerçi kimseye laf söyleyemem çünkü spor yapmak için bende cikiyorum her gün..
Galiba enayi oluyoz ben evde oturdum yerde buldu virüs 1 yıldır evdeyim misafir kabul ediyolar merdiven boşlundamı geçti çatıya inip çıkarken yoksa bilmiyom