u +1 yılEvet, ortada yanlış olan çok şey var. Ama bu yanlışlar tek taraflı değil.
Olayların bu raddeye gelmesinin en büyük nedeni; kendileri salonlar dolusu insanla kongre yapanların sıra öğrencilere, işçilere, esnaflara gelince pandemiyi öne sürüp demokratik haklarını kullanmalarını yasaklayarak engellemeleri. Boğaziçi Üniversitesi mensup ve öğrencilerinin basın açıklaması gibi demokratik haklarını kullanmalarına müsaade edilseydi bence olaylar bu kadar kontrolden çıkmaz, üniversitelilere destek oluyoruz diye ortalığı yakıp yıkan kötü niyetli insan bozuntuları bu işe dâhil olamazdı.
Anayasa’nın 34’üncü maddesi herkese önceden izin almaksızın silahsız ve saldırısız olmak koşulu ile toplantı ve gösteri yürüyüşü hakkı verir. Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununda da aynı şekilde önceden izin almaksızın silahsız ve saldırısız olarak kanunların suç saymadığı belirli amaçlarla herkesin toplantı ve gösteri yürüyüşü yapabileceği belirtilmiştir. (İzin alınmaz ama 7 kişiden oluşan düzenleme kurulu tarafından faaliyetten en az 48 saat önce ilgili mülki makama bildirim yapılır). Anayasa’nın ilgili maddesinde bu hakkın ancak millî güvenlik, kamu düzeni, suç işlenmesinin önlenmesi, genel sağlığın ve genel ahlâkın veya başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması amacıyla ve kanunla sınırlanabileceği belirtilmiştir. Fakat sadece İstanbul değil, istisnasız olarak her ilin valisi tarafından İl İdaresi Kanununun verdiği istisnai yetkileri kullanarak basın açıklamalarını izine bağlayan, toplantı ve gösteri yürüyüşlerini yasaklayan kararlar alınıyor, kimseye izin verilmiyor. Bu demokratik bir ülkeye hiç yakışmayan bir olay ve parti toplantıları haricinde kimseye izin verilmiyor.
Bu olaylardaki yanlışın hükûmet tarafı yukarıdaki gibi. Eğer Boğaziçililer tarafına gelecek olursak; Boğaziçi ile ilgisi olmayan kişileri aralarına almamaları, yaptıkları protestolarda aralarına katılan bu kişilerin kanun dışı davranışları olduğu anda o kişilere polisten önce kendilerinin karşı çıkarak müdahale etmeleri, engellemekte başarısız olurlarsa Boğaziçililer olarak kendilerinin faaliyetlerini sonlandırarak oradan ayrılmaları gerekli.
Ortalığı yakıp yıkanlar kim olursa olsun, ben vatandaş olarak onların karşısında olurum. Saygın bir üniversite olan Boğaziçi öğrenci ve mensupları bu tür olaylara alet olamaz. Öncelikle bu tür olayları yapanları kendilerinin lanetlemesi gerekir. Olayları tırmandırmanın kendilerine faydası olmaz. Şimdi amaçlarına ulaşamıyorlarsa gerekirse daha sonra oturma eylemi, rektöre arkalarını dönme, derslere girmeme vb bir sürü imkânları var onları kullanmalılar.
Okula giriş kimlikle olurken, üniversite ile alakası olmayanların da içeri girmesi dışarıdan veya içeriden yardım olmadan mümkün değil. Bendeki soru işaretlerinden birisi de bu.
Rektör istifa falan da etmeyecek, daha doğrusu kendisi istifa etmek istese bile buna müsaade edilmeyecek. Çünkü bu üniversitede geri adım atarlarsa, diğer atamalarda da aynı şeylerin olabileceğini biliyorlar.
Boğaziçililer haklı iken şu anda benim gözüme haksız görünmeye başlıyor. Bu tür olaylardan ayrı dururlarsa ben de onların yanında olmaya devam ederim.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu hak arayışı değildir,
BU benim üniversitem sen kim oluyorsun kavgası,
- Doğru ya sen kimsin R. T. Erdoğan benim üniversiteme karışacak,
Değil Cumhurbaşkanı ne olursan ol bizim işimize karışamazsın, karışırsan bizde ortalığı karıştırırız" diyemezsiniz nokta00 Yorumla
+1 yılSıralaması ilk 300 olan çocuklar mı?
Aman yarabbi düşünemiyorum eğer öyleyse okumayın millet bakın neler diyorlar 😂
Okuyup diploma alı ne yapacan? Okuma 5 tane işin olsun yetti mi? Yetmez, yanında koruma, makam aracı üstüne güzel bir mevki makam bunun yanında bol bol ye iç harca diye 5 ayrı işten maaş.
Gel buraya gel buraya gel geeeelll sen yeter ki okuma gel ne olursan ol sen gel :D151 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKendilerini alkışlayanlara alıştıkları için zıt düşünenlere vatan haini diyen terörist diyen Hatta fetöncü diyen iktidar parti ve seçmenleri var. Koyu parti savunucuları bana aşırı yersiz geliyor. Erdoğan'ın klasik cümleleri alıştık. 2013 te çözüm süreci ve daha önce fetullah gülen cemaatin iktidarın yakını olmasını bildiğimiz için artık kullandığı cümleler sadece kendini destekleyen kitleyi inandırıyor.
10 Yorumla
+1 yılIyy skti artik bu ogrencilerde. Bi lgbt bi siyaset bi devlet yok bilmem hocasi osmanliyi elestirir bu ulkeyle dalga gecerler. Ya universite orasi ! Taksim meydani degil. 100 universite var en az Turkiye'de hicbirinde olay yok neden bogazici boyle. Kafanizda soru isareti olmuyormu? Bende okudum gram olay yoktu ib neler ibneliklerini gayet rahat yapiyorlardi. Her pisliklerinide gorduk gormedim diyen yalan soyluyordur. Neymis gayim erkek erkege fantazim var diyor universiteye gidiyor. Oglum saka misiniz ya. Igrenc bir universite oldugunu gayet iyi anladim. Bizde okuduk eglendik gezdik dolastik bitirdik. Kimse karismadi. Universite siyaset yeri degildir bu bir ikincisi daha gecen kizin biri olaylara karismis korkuyordu. Sicilim diye simdi aglasinlar bakalim baskalarinin masasi olurken onlar gelip atamasini isini garantiye veriyorlarmi. Guya zeki cocuklar bunlar !!!
42 Yorumla- +1 yıl
@GS_Aras gezi olaylarida agackar icindi. Sonra ocalan resmi pkk bayraklari islam karsiti abd yanlisi gruplar cikmisti nedense hatay orman yangininda hicbirini goremedik. Ve ogrencilerde guya zekiler !!! Neyi savunduklarinin farkinda degiller.
Hakkını savunana değil... Rektör eylemi diye çıkıp lgbt gösterileri yapılıyor, hdp ve pkk gösterileri yapılıyor, devlet ve din düşmanlığı yapılıyor, polisin müdahalesi bile söz konusu değilken katil polis sloganları atılıyor sonrasında polislere saldırılıyor, birileri bu yetmez hepiniz sokağa çıkın diyerek yeni bir kalkışma için çabalıyor, gözaltına alınanların yarısından çoğu öğrenci olmadığı gibi terörden sabıkalı çıkıyor... Yani hakkını savunana değil bunları yapana terörist misiniz diye soruluyor.
20 Yorumla
+1 yılZaman öyle hal aldı ki, fikrini söylesen başına ne geleceği belli değil söylemesen içinde kalır. O meseleye gelince, rektör işinden çıktı bence. Direk iktidarla genç kesim çatışması oldu resmen. Ama size şunu hatırlatmak istiyorum, AKP hariç diğer bütün partilere oy verenlere yani ülkenin yarısına da Terörist denmişti bu ülkede. Not: Hiçbir partili değilim, mevcut zamanda oy verilecek bir parti görmüyorum ve hiçbirine güvenmiyorum. Ben kalbin attığı taraftayım.😉
30 YorumlaBen unu merak ediyorum; bu kayyum adam bu kadar mı önemli ya?
Düşünüyorum hayır bu kadar önemli değil acaba farklı bir plan mı var o da geliyor aklıma. Seçime giderden kaostan beslenenler mi çıkıyor acaba, "bunlar dinimize saldırıyor" diyerek. Hayır yani akıllara gelmiyor değil :)31 Yorumla
+1 yılerdoğanın dediğini yapmayan farklı görüşlere sahip olan insanlar terörist damgasını yemeye mahkumdurlar... gençler geleceğimizdir. atanan değil seçilen rektör şarttır. torpille morpille olmaz bu işler. benim türk (ve kendini türk gören bu toprakları altında bizimle kardeşçeye yaşayan) gençliğinden her zaman umudum vardır. umut her zaman vardır.
Açıkçası ben köpeğe tecavüz eden adamı hiçbirşey olmamış gibi sokağa salıp.
Ülkemizin çok önemli ve yüksek başarıya sahip umut vadeden öğrencilerini, gençlerini, geleceğimizi. haklarını aradıkları için içeri atmayı tutuklatmayı hoş bulamadım. kendi görüşümm...20 Yorumlaİnsanoğlu nankördür sözü gerçekten çok doğru.
Bilen bilir ki? 1980 ve 1997 tarihlerinde metropol şehirlerde, bıyığından sakalından kimliğinden dolayı içeri alınıp çeşitli işkenceler gören kişiler vardı, bu tarihlerde değil polisle askerle kavga etmek tartışmak savaşmak, gözlerini dikip cevap bile vermiş olsaydın bi varmış bi yokmuş olurdun.
Şimdiye bakıyorum polis vatandaşa dokunmaya bile korkuyor...
Bunlar zaten bilinen şeyler bilinip inkar edilen şeyler, amaç belli iç kargaşa çıkartıp mevcut hükümeti devirmek en kötü ihtimal lekelemektir, neymiş efendim Erdoğan terörist demiş ağzına sağlık çokta iyi demiş...21 Yorumla- +1 yıl
Bu ülkenin Ünvde okuyup ülkeye düşman olanları gördüm, tek dertleri şu neden benim kimliğimde TC yazıyor, ben kürdüm ve kimliğimde kc yazsın istiyor, iyi bende zaZayım bendede za yazsın, amaç hak hukuk aramak ya herkesin her istediğini alsın, bu hükümetde tövbe haşa allah ya her isteyene istediğini versin
siyasiler devletin memurudur büyük insanlar değildir size hizmet için vardır onlar. avrupada bu olsa istifa ederdi o kişi. tanıdığını eşini dostunu göreve getirmemeli bir siyasetçi göreve layık olan getirilmeli. eşit davranmalı vatandaşada. karışıklık çıkarmak suç olabilir ama terörist olunmaz. bu yazdığım diğer partiler içinde geçerli tarafsız olmaya çalışıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl
“BİZ ÇOK İYİ ANLADIK MESELE BOĞAZİÇİ DEĞİL “
-Boğaziçi üniversitesi 15bin öğrenciye sahip
-eyleme katılan sadece 100 tanecik öğrenci boğaziçili gözaltına alınanlardan sadece 7 si boğaziçili öğrenci.
bir kısmı öğrenci bile değil haklarında örgüt sempatizanlığjndan daha önceden işlem yapılmış tipler.
Sizde uyanın artık memlekette tek atanan rektör değil yüzlerce üniversite var hepsine aynı şekilde görevlendirme yapılıyor00 Yorumla
+1 yılBu ülkede haklarını savunanlar, terör suçundan içeri alınmaktadır. Bunu Cumhur Başkanı yıllar önce kendi ağzıyla söyledi. Hakkını aramayacaksın. Sadece onlar ne istiyorsa tamam diyeceksin. :)
Ülkenin sahibi o. Biz gideriz o kalır. <3 :)42 Yorumla- +1 yıl
@El-toro İşte bizlerde öyle diyoruz. Direniyoruz mesela. :)
+1 yılAllahım konuşcam saydırsam olmayacak ne diyeyim ki şimdi buna.
Herkes saftirik gibi otursun sus pus vatana millete hayırlı mi görülüyor öyle olunca konuşanda terörist he konuştukça batıyorlar ya susun yeter artık.41 Yorumla
+1 yılTeröristler başkalarının özgürlüğünü kısıtlayan kişilerdir. Özgürlük denilen şey diğer insanlara hiçbir şekilde zarar vermediği zaman özgürlük olur. Bunların yaptıkları ortalığı talan etmek. İstedikleri özgürlüğe zaten fazlasıyla sahipler kimsenin bişey dediği yok ama yetmiyor demek ki illa insanlara bencilce saygısızlık edecekler, üstelik sadece insanlara da değil. İnsanların değerleri de dahil. Evet hepsi birer çağdaş terörist.
20 Yorumla
+1 yılinsanca diye bir dil var konusa bilene , arkadasim o polis asker memus kisiler evine ekmek goruren gorevini yapan insanlar yani duzeni saglayan teskilatimiz yani ne gerek var boyle seylere hak ariyorsaniz madem kac bin kisiyse dilekce yazilir hukiki yonden aranir ulanbulkeyi karistirmak icin ellerinden geleni yapiyorlar
10 Yorumla
+1 yılEylem belli çerçeveler içinde yapılırsa kişisel bir haktır. Ama belli işlerin dışına çıkarsan holiganlığa dönüşür boğaziçinin bazı kesimleri holiganlık başlatıp güğndemden uzaklaştı konu rektördü başka mevzular oldu burda cb terorist yaklaşımı yerine holigan kullanabilirdi.
00 Yorumla
+1 yılBen de Boğaziçi üni rektörü oldum arkadaşlar hayirli olsun profilime yazdım o şekilde rektör olmak çok kolay sizi seçmeseler de olabiliyorsunuz gerçekten deneyin çalışıyor
30 YorumlaHer ne kadar ağır bir cümle olsa da doğeuluk payı var. "katil polisler" diye bağırıp polis araçlarına ve polislere saldırmak teröristlikten başka ne olabilir? Hak böyle aranmaz. Hak kendi ülkenin polisine saldırarak aranmaz.
63 Yorumla
+1 yılİktidarı eleştirirsen teroristsin malesef bu ülkede. Ama kafana sçsalarda sensin abi desen onlara göre en iyisisin.
40 Yorumla
+1 yılÖğrenciye terörist demek bizzat kendi sıfatını terörriste ceviemektir. O nrden anlıyacak öğrencinin halinden
40 Yorumla- Gündem konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılSöylem ağır ve gereksiz lakin Okumaya giden öğrencinin polisle askerle herhangi bir kolluk kuvvetiyle çatışmasını olaya karışmasını doğru bulmuyorum.
40 Yorumla
+1 yılSistemin kölesi olup 1-2-3 yıl boyunca kitaptan kafasını kaldırmayıp üniversite öğrencileri, boynunu yukarı kalkınca terörist mi ilan ediliyor :D Güldürmeyin ya
20 Yorumla
+1 yılValla nasıl bir akıl tutulması var bizim millette anlaması güç , oturupta ne dediğini izleyen aklı olan biri totosuyla güler de işte harbi çok cahil insanlar , çok çabuk manipüle oluyorlar.
20 YorumlaTabiki terörist. Erdoğan'a kimse ters düşemez, kimsenin hakkı yok. Eğer olduğunu düşünüyorsan sen de teröristsin. Yaşasın Erdoğan, Yaşasın Akepe ! İlelebet Türkiye değil, Erdoğan payidar kalacaktır
20 Yorumla
+1 yılBu gücü ve cesareti biz ona verdik şimdi de ben ne dersem o kafasında takılıyor. Umarım bütün yaşıtlarımın gelecek planlarında yurtdışı vardır.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolayları kışkırtma. burda devletimizin yanındayım. hakkını aramak tabiki yasal hakkın. ama heryeri yıkıp dökmekle olmaz bu işler hem çoğu öğrenci bile değil. provokasyon bu olay rektör bahane. aynı gezi olayı gibi. maksat vatanimizi kargaşaya sokmak. sende yangına körükle gitme. muhalefet olmak için muhalefet olma. doğruya doğru yanlışa yanlış de. umarım araştırmak zor değildir senin için. umarım benim görüşümede saygı duyarsın. saygılar.
35 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet öyle rektör bahane. gerçek protesto rektör protesto olsa öyle yıkıp dökmezler kimseye zarar vermezlerdi
Cevap sahibi+1 yılokuyorlar zaten bak beyaz saraya veya fransaya. bide bizimkine diktatör derler. bazen diomki keşke diktatörlük yapsa bazı şeylerde. güya medya herşey iktidarın elinde. iktidara hak verdiğin an linç yiyoruz resmen. bide islami savununcada öyle aynı şekilde. güya corona Camiiler açıldı diye yayıldı. şimdi o eylemlerde sosyal mesafe sıfır 🤦♂️
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir şeyi eleştirmek veya tersini iddia etmek teröristlik değildir ama 108 kişiden sadece 7 si o okulun öğrencisi çıkıyorsa kimse de kusura bakmasın benim gözümde provokatörler ile öğrenci kardeşlerimizi kışkırtıp hakkını savunan insanları polise karşı çatıştırmaya çalışan insan aynıdır.
10 YorumlaDüşünüyorum o halde teröristim. Durumumuz bu maalesef :)
41 Yorumla- +1 yıl
Cahiller hırsızlar yandaşı ilim bilim irfan sahipleri terörist hocalarını bile sattılar :D
Zoruna gitmiş doğruları savunmak teroristlikse evet TERÖRİSTLER.
40 YorumlaGündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Öğrenciler ona hak ettigi cevabi, aynen anladigi dilden fazla vereceklerine hiç şüphem yok.
40 YorumlaMilli gurescimiz dururken onu getirmeleri rektor olarak bence ayip
40 Yorumla
+1 yılNasıl aradığına bağlı o.. İt gibi arayan aşağılanmayı hak eder, insan gibi arayan hakkı elbet bulur...
70 YorumlaBir laf etsen terörist, haksızlığa karşı gelsen, bir durumdan şikayet etsen, ülke hakkinda en ufak olumsuz kelime etsen, yapıcı eleştiri yapsan, yani ne yaparsan yap sonuç aynı hak aramıcaksın. Verilene razı olacaksın gibi bir durum..
525 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
@Yakınagel haklısın
- +1 yıl
@Gizli1iii bunlar meydanı boş zannediyorlar.
- +1 yıl
@Yakınagel o zaman görürler meydanı boş mu dolumu
- +1 yıl
Teröristler se mahkeme neden serbest bıraktı sizce aktroller
- +1 yıl
@yanlizkurt8434 tasmayı gevşeteceksin ki sahibini bulasın
- +1 yıl
@yanlizkurt8434 siyasi görüşüm tuttuğum parti yok tarafsız cevap verdim sag görüslüyum sanada öneririm zamanı gelince onları alırlar sen merak etme bu vatanın ekmeğini yeyip kabina pislemeyin
- +1 yıl
@Gizli1iii neyi savunduklarını bilmiyorlar bir de en iyi üniversitede okuyor cahiller
- +1 yıl
Yani Boğaziçi üniversitesi ne tam puanla girenler cahil sahte diploma ile ülkeyi yönetenler ve onların sizin gibi borazanlari akıllı dimi. hay sizin aklınızı syim
- +1 yıl
@yanlizkurt8434 bana sevmediğim adamı anlattırma. Diplomasız yollar okullar yaptı. Savunma sanayiini anlatmıyorum. Karabağ sorununu çözdü. Kapalı Maraşı (Kıbrıs) açtı, doğu akdeniz, libya, suriyede abd terör koridorunu deldi
- +1 yıl
@Gizli1iii yıllardır MHP ye oy verdim , dün Erdoğan'a vatanı sattı diyen Bahçeli iti mhpyi akp nin yandascisi yaptkgindna beri ne MHP'li nede ülkücüyüm. Bu ülkede sag partilere oy veren insanları böyle idareciler kandırıyor dün sana yapma dediğini bugün onlar yapıyor. Partizan değilim hakkın yanındayım elbete içlerinde terörist vardır srmpatian vardır. Hükümeti her eleştiren terörist mi olur?
- +1 yıl
@yanlizkurt8434 zamanın da feto nunda çok katkısı oldu o tam puanlara ayrıca mesele tam puanla ünv okumak değil vatan evladı olmak düzgün terbiye edilmek polisten rahatsız oluyorsaniz sıkıntı sizde cahil olan devlet başkanı mı olur okumuş tam puanla girmişler de olsun o zaman
- +1 yıl
@yanlizkurt8434 3 temmuz 2011 de kafasına silah dayasan beraber olmayacak adamlar ( tayyip, bahçeli, kılıçdaroğlu) söz konusu Trabzonspor olunca 3 parti gece yarışı şike yasasını değiştirerek hırsızları aklamaya çalıştı
- +1 yıl
@yanlizkurt8434 kemal kılıçdaroğlu artık hdp kuyuya taş atıyor sizde peşine düşüyorsunuz yazık
- +1 yıl
Yaa bir gidin amkkk yaa yol yaptı köprü yaptı eee ülkenin ne kadar değerli şeyi varsa hepsini yok pahasına sattı. yol yapsa nolur... 20 sene önce ekmek 10 kuruştu , senin diplamasiz , asgari ücreti şu kadar arttirdidm diyor aa ekmeğin 2 lira olduğunu anlatmıyor. Neyse burası siyaset konuşulacak yer değil. karin doyurmuyor siyaset hadi. By
- +1 yıl
@Yakınagel vatan hainleri
- +1 yıl
@Yakınagel rektörleri de kendileri gibi demekki karşı çıkıyorlar
- +1 yıl
Şike yi veren suçludur alanda bacım. Fenerbahçe şike yaparak Trabzon'u yendi, Trabzonspor da şike ile kendini sattı hadi bakalım uamzzyin ya
- +1 yıl
@yanlizkurt8434 sol partiyle el ele vereceğine sağ partiyle el ele verir tâbi zamaninda herkes herkese saydirdi
- +1 yıl
Hepsinn damına koyim
- +1 yıl
@yanlizkurt8434 chp iktidara geçsin sen o zaman gör ekmek kaç lira feytullah gülenle el ele verirsiniz
- +1 yıl
Yaa bu ülkede darbeler hep sağ iktidarlar döneminde oldu malesef. Feto gibi örgütleri de sağcılar yetiş rdi
- +1 yıl
@yanlizkurt8434 sol iktidar olsa darbe yapmaya gerek olmaz çünkü amacina ulaşırlar
- +1 yıl
@yanlizkurt8434 sağ yetiştirmiş olsa sağa karşı gelirmiydi
Hakkını devlete karşı arasın herkes o zaman seni koruyup kollayan sana vatanina sahip çıkan ekmeği peşinde emir kulu polisee askere neden saldırıp karşı çıkıyorsunuz bence haklı yönleri var herkesin kendince onlar bizi korumak için şehit oluyor ardında anne baba yar çocuk bırakıyor göz altına alınan çoğu kişinin terör kaydı var bunun ne demek olduğunu herkes biliyor.
30 Yorumla
+1 yılHaşa protestoya ne hakları var öğrencilerin zaten? (!)
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeyse ki bu adamın sesini duymuyorum. Sesi bile artık sinirime gidiyor da.
60 Yorumla
+1 yılDervişe sormuşlar: Alemi nasıl bilirsin? Derviş yanıtlamış: Kendim gibi.
20 YorumlaHerhalde Erdoğan’a yaver olmayan terörist oluyor...
20 YorumlaDüşünce farklılığı terörizm değildir lakin zarara ziyana yol açmadığı sürece
20 Yorumla- Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılher zamanki gibi reise oy atmayan sevmeyen elestiren herkes terorist bu ulkede :))
22 Yorumla- +1 yıl
Yukarıdaki gönderice yorumları görmedin mi. Insanlar her şeyi herkesi terörist ilan ediyor. Üniversiteler terörist yetiştiriyor demiş cahil cühelânin biri. Düşünceye bak? 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
- +1 yıl
@venustheplanet cahilin tanımını tdk yı okuyup sonrasında birde ayna yardımı alsalar sonucu cok net anlayacaklar fakat onun icin bile beyin lazım kucucuk de olsa :)
+1 yılHoşlarına gitmeyen bir şey yapan herkes terörist zaten
20 YorumlaBir kanalda CHP dedi diyordu. Terrorist diye...
Gerçekten içler acısı bir durum.20 Yorumla
+1 yılKendi neyse karşıdakileride öyle görür iktidarı kaybederse yargı vatandaş kadar herkese işler ilahi adalet tecelli eder onada iki metre toprak fazlası kime verilmiş sultan sülayman bile bakım elim boş gidiyorum derken
10 Yorumla
+1 yılSorun hak aranması değil kardeş. Zaten kontrollü bir şekilde protestoya izin verilmişti. Ama polis aracını linçlemek? İslamofobik görseller? Kabeyi yere sermeler?
Ayrıca protestocuların çok büyük bir kısmı boğaziçili bile değil hatta çoğu üniversite öğrencisi bile değil! . Boğaziçi öğrencilerinin büyük bir kısmı Melih Buluyu destekliyor. O sokakta gördükleriniz kaos sevdalıları. Valla polis iyi bişey yapmıyor ben olsam önüme gelenin kafasını kırardım.10 YorumlaGündem konusunda 878 cevap paylaştı. Yine birilerine terörist demiş buna alışamadık mi hala yani
10 Yorumladevlete karşı kalkışma yapan kişiler haindir teröristtir öğrenci olsan bile
51 Yorumla
+1 yılHak hukuku geçicen böyle hak aranmaz göstericilerin çoğu örgüt üyesi. Yapılalanları masum göstermeyin. Mesele rektör değil sen hala anlamadın mı
10 Yorumla- Gündem konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendisi terörist çöktü ülkenin üzerine kara bulut gibi.
10 Yorumla - Gündem konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yıl1-Eylem yapanları 1-2 tanesi dı*şında hiç birinin üniversite ile bağı yok
2-Hdp li millet vekillerinin işi ne
3-Gözaltına alınan 100 den fazla kişinin terör örgütü ile bağı var00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe alakası var? Yine yalan algı ile provokasyon peşindesiniz. Şaşırdık mı? Orda kimi kastettiği neyi söylediği bellidir. Bak kardeşim bu boş algılarla insanları provoke etmeyin. Biraz doğru duruşunuz olsun
00 Yorumla
+1 yılİstiklal marsiyla ileri geri dalga gecip bunu bir kulübun davet amacli emaili olarak kullanmasi teröristlik degil de nedir?
00 Yorumla
+1 yılEn son siyaset hakkında yorum yaptığımda sövüp engellemiştim birini o yüzden susuyorum ama REİS ne derse haklıdır
112 Yorumla- +1 yıl
Sövüp engellemek de hoş olmadı sanki
- +1 yıl
oldu oldu yapacak bir şey yok ülkeme laf edip leşleri savunamaz bana
- +1 yıl
Bu yaşta bu kadar saldırgan ve taraflı olma bence. Önünde daha çok yol var. Sinirlerini erkenden bu kadar germe.
- +1 yıl
Yaş değil olgunluk seviyesi önemli onlarda bu ülkede her şeyi yiyip içiyorlar oh mis bir de nankörlük edip terörist oluyorlar, vatanıma milletime iğrenç laflarda bulunan birine teşekkür mü edeyim bir de
- +1 yıl
Yaş değil olgunluk önemli cümlesini de maalesef senin gibi minnaklar söylüyor sadece 😅 Acaba nedendir 🤔
Ayrıca birine küfür edince haklı olmuyorsun. Aksine haksız duruma düşüyorsun. - +1 yıl
Asıl sen minnaksın ki, ben sana neyi izah ediyorken sen neyi anladın ataların ne güçlüklerle bu vatanı düşmanlardan aldılar, ama iki üç hain terörist küfrediyor milletine bunu kaldıracak şeref varsa zaten lafım yok..
- +1 yıl
Sen nasıl bir ortamda büyüdün de bu hale geldin. Az bir sakin ol. Bu yaşta ayarını bozmuşsun.
- +1 yıl
Ben vatan hainlerine karşı dik durmayı öğreten bir ailede büyüdüm, o dağ leşleri ve bunu savunanların sonu elbet gelecek Allah yar ve yardımcısı olsun devletimin, polisimin
- +1 yıl
Farkındaysan siyasi ya da güncel konulardan hiç bahsetmedim. Benim söylediğim şey senin bu yaşta sokakta tartışan amcaların gerginliğine erişmiş olman. Sosyal medyada insanlara sövmek filan. Bu senin için güzel bir şey değil. Bence bir süre uzak durmalısın.
- +1 yıl
Ben sosyal medyada sadece bir kişiye karşı kötü kelime kullandım ama o kişinin ettiği kelimeler arasında benimki hiç kalırdı, gereksiz biçimde polemiklere girmişti ondan dolayı engelledim o kelimer karşısında kimse asla susmazdı, senin gibi leşleri savunanlar haricinde
- +1 yıl
Benim olaylarla ilgili bir bilgim yok. Kim ne yaptı bilmiyorum. Kimseyi de savunmuyorum. Ben sadece senin tavrın hakkında yazı yazıyorum ama sen taraf tutup saldırmaya devam ediyorsun. İşte bu yüzden yazmıştım. Ama neyse boşver anlamayacaksın muhtemelen.
- +1 yıl
ben niye saldırayım, saçmalama demek istediğim şey onun tepkisi ve hakareti karşısında kim olsa aynı şeyi der ve yapar, bu
Pkklı doktorlar yok muydu dağda daha dün? böyle mi savunuyosunuz polise katil diyen kürtçü teröristleri?
20 Yorumla- Gündem konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılHala şaşırabiliyor insanlar, yok öyle dedi böyle dedi. Türkiyede son 50 yıllık siyasete bakıp hala bir şeylere şaşırabiliyor olmak ilginç.
00 Yorumla
+1 yılHaksızlığa sussan mağdursun
Susmasan terörist ya da fetöcü
Amannn
Söylesen tesiri yok sussan gönül razı değil10 YorumlaNasıl bir hak aramak bu. Rektörü beğenmemek, o zaman okul müdürlerini de beğenme.
20 Yorumla
+1 yılNe yani sen devlet olsan sana karşı çıkanları normal mi karşilarsin?
111 Yorumla- +1 yıl
Protesto hakkı yasal değil mi yani?
- +1 yıl
@mutantnproud Yazarların varlığını protestodami anladınız?
- +1 yıl
devleti oluşturan bizleriz yanlız *
- +1 yıl
@anonim1psikologg Yanlız değil yalnız.
- +1 yıl
şunu açıklayım önce :hükümet devlet değildir, devlet kalıcı hükümet gelip geçicidir. Siyasileri eleştirmek haktır bu anayasanın 34. ncü maddesinde de öyle der. Tabii öyle taşlı sopalı protesto değil. Tepki tamamen siyasidir, tarafsız bir rektörün atanması son derece önemlidir aksi takdirde tek taraflı düşüncelerin oluşma olasılığı var bu da sonuç olarak "sen hainsin asıl vatanseverler biziz" kafasına çıkar.
- +1 yıl
@Nikolog madem öyle bana niye tepki gozteriyorsunuz? Ben de fikrimi belirttim. Ben soruya cvo verdim benimle muhatap olmazsanız isabetli olur.
- +1 yıl
@Nikolog bana ne konuşmayın benimle.😂
- +1 yıl
@Nikolog Hayır🤗
oy vermeyen atama isteyen karşıt görüşlü herkes terörist zaten bunlara kafayı takmayın bi keyif çayı için
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayır terörist değiller
40 Yorumla
+1 yılbu ülkeyi oy kullananlar bu hale getirdi. hakkımı helal etmiyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrımcılık ta dünya devi olana yolunda ilerliyoz bugün yine masum bir adama tciz iftirası atıldı tutuklandı işinden oldu
00 Yorumla
+1 yılPolis arabasi tasliyanlar devlet malina zarar verenler hak mi ariyor oluyor.
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat