Nas, söz konusu pozisyonlara işçi alımı yapılırken Millet İttifakı'ndaki partilere ne kadar kontenjan ayırıldığını açıkladı.
Videolu Kaynak haber.

Yöneticiler, kendi bakış açılarından olan kişilerle daha kolay çalışabileceklerini düşünüyorlar demek. Bu her parti için aynı şey. Ülkede liyakat esaaslı işe alım sistemi olmadığı sürece değişmeyecek olan bu. Bilinen bir şey sadece itiraf edildi. Keşke o partili görünüp alınan kişiler torpilliler yerine garibanlar olsa.
HDP ye her gün diyet ödüyorlar.. liyakat lafi en cok bu partinin yapmadığı, en cok bu partinin istismar ettigi bir kavram. . en çok torpili yapan ve isteyen de bu partidir.. zaten bir yerde torpil varsa ikk bu parti görür, çünkü kaçırdığı firsata üzülür ve en iyi nasil adam kayirilir veya otekilestirme yapılır bu parti bilir.. Türkiye'de kendine sosyal demokrat diyecek en son parti budur çünkü yönetiminden bir çok üyesine faşist olmayi ve zorbaligi her zaman makul görürler, tabii ki kendileri güç kullaniyorsa o da...
pkk, dhkpc, mltp gibi örgütlerden aldıklarını yazmamışlar. yakında boğaziçi provokasyonunu yapan tüm terörristlere de birer makam verirler artık. Malum, bay kemal hemen tutuklanan (sözde) gençleri salıverin dedi. Vah güzel ülkem vah. Allah bunların eline düşürmesin bizi. Yoksa mazallah geleceğimiz çok vahim.
İmamoğlu seçilmek için partizanlık yok adam kayırma yok diyodu. Göreve gelir gelmez CHP li olmayanları işten çıkardı onca insanın günahına girdi. Daha Başkanlığının ilk günlerinde vaadlerinin tersini yapan, hak gözetmeyen bir adamdan şimdi hakkaniyet beklemek aptalca olurdu
Işten işçi çıkaran namussuz dedi.
Cevap
23Cevap
Video basına düşünce tek dertlendikleri şey kim çekti, kim sızdırdı olması
Liyakatlik anlayışı bu demekki😬
Canan Kaftancioğlu ortaligi ayaga kaldirmis. Kim cekti bu videoyu diye.
Mesele kaç işiyi nerden aldığı değil. Kaç işçiyi neden çıkardıkları. İşçi kardeşlerimizi çıkarmayacağız namus sözü demediler mi. Demek ki namussuzlar sözleri bu kadar.
chpden 35 kişi alıyorlarsa yine iyi bi rakam
90nını chpden alıp diğerlerine 10 kontenjan da bırakabilirdi.
Vallah kardeşim malesef hangi parti olursa olsun partiyi kuran sonuçta yine insan yine insan. Kısacası insanın olduğu heryerde illaki doğru olmayan bir şey olur. Yok şu muhafazar bu laik umrumda bile değil. Kim dürüst kim haktan adaletten yana bu önemli ve malesef öyle bir parti ülkemde yok.
Valla doğru yapıyor kendi adamını alıyor ben bu konuda hükümeti yetersiz görüyorum kadrolaşmayı beceremiyor... bakkala cirak alırken bile tanımadığını almayan milletiz biz
Dürüstlüğün unutulduğu yerde böyle şeyler duymak güzel ama kim yaparsa yapsın
Klasik CHP şaşırdık mı hayır😂 Sözde likayatten bahsederler ama nasıl düşünüp nasıl iş yaptıkları ortada 😂 Neyseki millet yemiyor bunların hikayelerini
Liyakatın anlamı bu olsa gerek... 4 Yıl sonra hepsi kovulacak.
Dimi Akp belediyesi zaten ayrim yapmiyordu hic mesela üle kaydi istemiyordu.
Sidik yarisi degilse Ozaman akp chp mhp demeyeceksiniz hak hukuk vicdan diyeceksinz. İmam hatipliye yapilan malum partilere uye olmayanlarada yapiliyor ama nedense sadece işinize gelenleri goruyorsunuz.
Eskiden hiç vaad edilmiyordu dimi biz halkin partsiyiz diyenlerin hangisi dogrusunu yapti mevzu parti sempatizanligi degil ama işine geleni görup gelmeyeni görursen ozaman bize haktir.
@muhalefet34 Yani kızımız diyor ki, CAHAPE nin öğretmeni Ak Parti..
Yine insaflı ve vicdanlılarmış. Akp kendinden olmayanı kesinlikle almıyor.
Siyasetçiler böyle. Al birine vur ötekine. Hepsi birbirinin aynı. Ve bu durumlar beni hiç şaşırtmıyor
Herkes kendinden birilerini yerleştiriyor kadrolaşma peşine düşüyor şimdi bunlar neden yaptı diyemez kimse lisede MHP yolunda köpek olmuş arkadaşlarım AKP ile zabıta oldu nasıl bir dönekliktir şaştım kaldım.
Chp takip etmiyorum.. yaptıkları algı ve Turkiye'nin yok oluşuna çalışmak..
Sadece CHP ve hdp li olanları işe alıyorlar. Bide Bi katil i müdür yapmışlardı. Türkiye düşmanı herkezi işe alır lar kariyer önemli degil
CHP herkese laf atar ama işin hakkınida verir, kariyer sabibi dediler ise tamamini Chp ve borclu oldugu Hdpkk dan seçer, kariyermi o dane 😂😂
Bu her belediyede boyle arkadasim. Chp akp misal benim ilçede Mhp ve akp yadaşlari aliniyor ne dusunuyorsunuz.
Türkiye gerçeği..
yıllardır kendisini destekleyenlere iş verenler hatta ihale verenler var..
çok da şaşırmamak lazım..
Helal olsun ilk defa biri doğrulardan bahsetmiş o zaman hemen partilere üye olma vakti geldi.
Liyakat çok önemli değil demek istemiş biz den onlardan olsun ama istediklerimiz olsun kafası bu. Onca insanın hakkına girdiler şimdi nolacak bakalım.
ya onlar yaparsa sorun yok hala bunu savunan adamlar var ilginç.
tebrikler dürüstce söylemişler
Ofisimin yanında biri ofis açtı. Iyi parti ilçe yoneticisiymis. Belediyeye adam veriyoruz durmadan diyor.
Chp şımarık kendini hep bir üstün gorme havalarında
% 35 yine de insaflı bir oran. Bu gözler %90ları gördü.
Hani partili başkan yoktu?
1 tane bile akpli alınmasın.
Ney nasıl Ne gibi kim kime yerleştiriyor yine😂
Hepsi de çöp olacağı için fazla şeyapmamak gerek
😂😂aahahaha komediya
Diğeri hep AKP lileri alıyordu
Al birini vur diğerine hepsi aynı lafta liyakat
Mevsimlik işçiden bahsediyor orada.
Pardon bu başkaymış
Ay kafam basmıyo artık bu partilere yeminle...
Eee çok normal?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?