Gündem Ermeni Asala terör orgütünü kim bitirdi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Devrimci solcular mı? Yoksa ülkücüler devrimciler ülkücüler Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ermeni Asala terör orgütünü kim bitirdi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
infernoHeRo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl İkiside değil Hiram Abas ve ekibi mit kısacası 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Valla ben baktim mit mustesari bile ulkuculeri kullandik diyor. Yorumla infernoHeRo +1 yıl Sence mit müsteşarı açık açık kime yaptırdığını söyler mi Yorumla Soran +1 yıl 32. gun programinda izledim oyle diyordu. Ya da mesut yilmaz, tansu çiller hepsi abdullah catli'nin asalaya karsi mucadele ettigini soyluyorlardi videolari da var youtube da Yorumla infernoHeRo +1 yıl Yalan dolan işler çatlı kim köpektir asalayı bitirecek Yorumla Soran +1 yıl Donemin basbakanlari ve mit daire baskani yalan soyluyor asil dogruyu sen soyluyorsun demek. Anladim Yorumla infernoHeRo +1 yıl Yeminle safsın ve devlet usulundan bi habersin Yorumla
ölümmeleğiii Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Abdullah ÇATLI 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Eeee ulkucu abdullah catli Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İkiside değil Hiram Abas ve ekibi mit kısacası
Valla ben baktim mit mustesari bile ulkuculeri kullandik diyor.
Sence mit müsteşarı açık açık kime yaptırdığını söyler mi
32. gun programinda izledim oyle diyordu. Ya da mesut yilmaz, tansu çiller hepsi abdullah catli'nin asalaya karsi mucadele ettigini soyluyorlardi videolari da var youtube da
Yalan dolan işler çatlı kim köpektir asalayı bitirecek
Donemin basbakanlari ve mit daire baskani yalan soyluyor asil dogruyu sen soyluyorsun demek. Anladim
Yeminle safsın ve devlet usulundan bi habersin
Abdullah ÇATLI
Eeee ulkucu abdullah catli
Eyy amerikaa
Bozkurtlar
kılıçtaroglu bitirdi
:D :D