Gündem Corona virus gerçekten var mı varsa bunu kim çıkardı sizce? Vffffg Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bunun aşısı ilacı falan gerçekten var mi Güncellemeler+1 yıl Virüs varsa bunu yok edecek şey de vardır adı ne olursa olsun yoksa onların sorunu hesapsız iş olmaz aklınızı kullanin Corona virus gerçekten var mı varsa bunu kim çıkardı sizce? Cevapla Fal Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Psikopatunicorn Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl 1 senedir hayatimiz bitti tatlim. Bende corona oldum 3 hafta yattim evde Ilacida var iste tabi yan etkileri ne olur bilmiyoruz 1 0 Yorumla
Vişnebahcesii Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yok canım ne virüsü hep yalan ölmüyor o kadar insan saklanıyor 2 0 Yorumla
istemi_yabgu Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Corona var. 10 yıl aramızda duracak. Kim yaptı bilmiyorum. Belki de doğaldır. 1 0 Yorumla
antropi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yok canım dedem falan eğlence olsun diye hastane yattı sıkılmış adamcağız heyecan aradı 1 0 Yorumla
Emirkan13 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl ( tahminimce ) ABD Çin Hindistan gibi ülkelerin ortak çalışımı. Mesela bir suçiçeği virüsü var onu mutant yaptınız öyle bir şey oluştu. Ve tahminimce ilacı mümkün olmayacak şuanki tedavi şeklinde bitmeye çalışılacak ve aşı pek mümkün olmayacak 1 0 Yorumla
AçılınBenKs_ci Takip Et Master Yaş: 34 , eic 49% +1 yıl Dış güçlerin oyunu, olan yine bize oldu mk 1 1 Yorumla Vffffg +1 yıl Bence de hep onların suçu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
1 senedir hayatimiz bitti tatlim. Bende corona oldum 3 hafta yattim evde
Ilacida var iste tabi yan etkileri ne olur bilmiyoruz
Yok canım ne virüsü hep yalan ölmüyor o kadar insan saklanıyor
Corona var. 10 yıl aramızda duracak. Kim yaptı bilmiyorum. Belki de doğaldır.
Yok canım dedem falan eğlence olsun diye hastane yattı sıkılmış adamcağız heyecan aradı
( tahminimce ) ABD Çin Hindistan gibi ülkelerin ortak çalışımı. Mesela bir suçiçeği virüsü var onu mutant yaptınız öyle bir şey oluştu. Ve tahminimce ilacı mümkün olmayacak şuanki tedavi şeklinde bitmeye çalışılacak ve aşı pek mümkün olmayacak
Dış güçlerin oyunu, olan yine bize oldu mk
Bence de hep onların suçu
Dış güçler
Aynen