Amacım sadece sormak. Provokatif bir paylaşım olarak düşünülmesin lütfen arkadaşlar benim beynim almıyor artık Ben çok yoruldum. Biz o kadar maske takalım sevdiklerimizle mesafeli görüşelim. Biri çıkıyor ve diyor ki corona tamamen uydurma. Bunu diyen kişi benim çok yakınım. Insanlara maske takmayi zorunlu kılarak ciğerlerine zarar verdiriyorlar, sosyal mesafe diyorlar birbirimize düşman olalım diye diyor. Şimdi de diyor ki pozitif çıkanlara ilaç veriliyor o ilaç zehirliyor zaten o öldürüyor diyor. Sürekli paylaşımlar yapıyor birkaç bilindik sayfalar da aynısını düşünüyor o sayfaların yazılarını paylaşıyor. Ben yemin ederim bunaldım ondan. Bir okulda çalışmaya başladı yeni. Maskeyi ne müdür takıyormuş ne çalışanlar ne de öğrenciler. Ki bu okul özel çocukların olduğu okul. Denetim olsa ne yapacaksınız mecburen takmak zorundasınız tehlikeye atmamak için dedim Olsun hemen takiverir denetimciler geldiginde dedi. Ya corona varsa nasil riske atıyorsun evde çocuklarına sarılıyorsun dedim corona diye bir şey yok dedi. Az önce evinden geldik işte bunları konuştuk öyle bunalıyorum ki bu anlattıklarından. Hemen çıktık eve döndük. Tamam benim de hak verdiğim yerler oluyor ama
Bu anlattıkları doğru mu ya bütün her şey bir oyun mu? Çalıştığı okulu şikayet etmeyi bile düşündük annemle
Bu anlattıkları doğru mu ya bütün her şey bir oyun mu? Çalıştığı okulu şikayet etmeyi bile düşündük annemle
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cahiller kesinlikle o kişileri alın yoğun bakıma sokun bakalimgercek i değil mi görsünler
Tüm dünya aptal da kendileri zeki işte. En sevdiğim tip.
Kim ne isterse desin sonuna kadar mücadeleye varım, korona diye bişey yok, gelişen olayları toplarsak ortya çok saçma bişey çıkıyo. HEPSİİİ YALAAAANNN
IQ elli olunca böyle oluyor tabi. Maskenin kanıtlanmış ne gibi bir zararı varmış yazsın bakalım makale de okuyalım
Virüs var ama eldeki bilgiler sağlıklı değil
HahhHahahahaha güldüm akşam akşam
Gülünecek bir şey yok
Koronadan değil de bunlardan daha çok korkuyorum
canlar gidiyor birer birer
Var tabi ki