Gerçekten corona virüs diye bir şey var mı?

Amacım sadece sormak. Provokatif bir paylaşım olarak düşünülmesin lütfen arkadaşlar benim beynim almıyor artık Ben çok yoruldum. Biz o kadar maske takalım sevdiklerimizle mesafeli görüşelim. Biri çıkıyor ve diyor ki corona tamamen uydurma. Bunu diyen kişi benim çok yakınım. Insanlara maske takmayi zorunlu kılarak ciğerlerine zarar verdiriyorlar, sosyal mesafe diyorlar birbirimize düşman olalım diye diyor. Şimdi de diyor ki pozitif çıkanlara ilaç veriliyor o ilaç zehirliyor zaten o öldürüyor diyor. Sürekli paylaşımlar yapıyor birkaç bilindik sayfalar da aynısını düşünüyor o sayfaların yazılarını paylaşıyor. Ben yemin ederim bunaldım ondan. Bir okulda çalışmaya başladı yeni. Maskeyi ne müdür takıyormuş ne çalışanlar ne de öğrenciler. Ki bu okul özel çocukların olduğu okul. Denetim olsa ne yapacaksınız mecburen takmak zorundasınız tehlikeye atmamak için dedim Olsun hemen takiverir denetimciler geldiginde dedi. Ya corona varsa nasil riske atıyorsun evde çocuklarına sarılıyorsun dedim corona diye bir şey yok dedi. Az önce evinden geldik işte bunları konuştuk öyle bunalıyorum ki bu anlattıklarından. Hemen çıktık eve döndük. Tamam benim de hak verdiğim yerler oluyor ama
Bu anlattıkları doğru mu ya bütün her şey bir oyun mu? Çalıştığı okulu şikayet etmeyi bile düşündük annemle
Gerçekten corona virüs diye bir şey var mı?