Evet evet ben de biliyorum fransızca, almanca vesaire gibi işe yapamayacağını ama yinede öğrenmek için sebep var mıdır?
2 ila 7 gün arasında öğrenilecek kadar basit diyorlar. Çokta bir şey kaybetmem gibi. Atalarımızın konuştuğu, kül tigin, bilge kağan, orhun yazıtları gibi azda olsa bıraktığı metinler...
Sizce mantıklı mıdır? Lütfen objektif olunuz.
2 ila 7 gün arasında öğrenilecek kadar basit diyorlar. Çokta bir şey kaybetmem gibi. Atalarımızın konuştuğu, kül tigin, bilge kağan, orhun yazıtları gibi azda olsa bıraktığı metinler...
Sizce mantıklı mıdır? Lütfen objektif olunuz.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yunanlılar esk Greek dilini öğrenirken mantıklı da bizler neden öğrenirken saçma olsun ki? Aslında hobi olarak bakılabilir.
Tabii ki, çok siyaset konuşmak istemiyorum ama araplaştığımız bi dönemlerde özümüzü hatırlamak iyi gelir diye düşünüyorum. Yinede objektif olursam göktürkçe ile eski grekçe aynı değil. Yunanlar psikoloji, felsefenin babası sayılıyorlar ve birçok eserleri bulunuyor
Mesleki olarak öğrenmek haricinde diğer amaçlar bence boşa amaç.
Hangi alanlarda yarar mesela?
Edebiyat, tarih, arkeoloji vs. vs.
Evet, oldukça basit ve ergonomik bir alfabe sistemidir. Türkçe'nin yapısına bu kadar uyan bir alfabe daha yoktur
Anladım
Sadece alfabeyi değil eski Türk mitolojisini, dinini, geleneklerini, tarihini, Türkçe'nin yazim ve fonetik kurallarını da öğrenmeni tavsiye ederim.
Öyle yapmaya çalışıyorum. Zamanında koca nüfuslu çin asimile edememişken iki tane dangalak arap milletinin özümüzü unutturmasına göz yumamam
istiyorsan yap
Büyük ihtimalle öyle yapacağım ama bilgi edinmeye çalışıyorum:)
Merak ediyorsan öğren tabiki
Arap köpeği arapça öğren de işine yarasın konuştuğun dilin %70i arapça arrrrappp yalayıcısı seni
?
Arapsınız siz türkler?
Zihniyetinden belli. Bir şey anlatamayacağım sana.
Neden olmasın
değil
Neden