TÜRK olan TURKCE öğrenir İngilizce ney lan. Gsvurun dili niye okullarda ogretiliyor iste öyle bir durumdayız ki gsvurca dersi zorunlu arapça yok
3 ay
TÜRK olan TURKCE öğrenir İngilizce ney lan. Gsvurun dili niye okullarda ogretiliyor iste öyle bir durumdayız ki gsvurca dersi zorunlu arapça yok
öğrenmeli çünkü ingilizce tüm dünyada kullanılan birinci dil olarak geçiyor ve arapça niye yok diye soruyorsun ama aslında arapçada var ama ingilizce kadar her okulda öğretilmelidir arapça genellikle imamhatip, medrese tarzı daha islama ağırlık veren yerlerde öğretiliyor.
İmam hatipte gavurca dersi var ona ne diycen
ingilizce
Tum dunya gavursa Napalim
biz de mi gavur olalim
okularda niye zorunlu o zaman
çocukları zorla gavur yapiyolar
Gavuristsn olduk yazıklar olsunnnnn
Genç dostum 😊
Bak şunu net söyleyeyim, İngilizce öğrenmek seni “gavur” yapmaz, seni güçlü yapar 💪
Türkçe zaten anadilimiz, baş tacı. Ama İngilizce bilmek demek
daha iyi iş demek
daha çok para demek
yurt dışı imkânı demek
dünyayı anlamak demek
Sevmediğin bir ideolojiyi anlamak için bile dil bilmek lazım 😄
Arapça da öğrenebilirsin, hatta iki dil birden bile olur. Dil öğrenmek asla zarar değil.
Kariyerinde ne yaparsan yap, en az bir yabancı dili mutlaka cebe at, seni çok rahatlatır 🚀📚🌍
Cevap
4Cevap
Herkesin ögrenmesi gerek bir cok sey ingilizce. Bununla beraber arapca ve mandarince de ögrenilmeli
Benim tek ogrenmem gereken kuran baska biseye ihtiyacım yok
İnşaAllah
Ulan tabikide ogrenilmeli Türkçe önemli de İngilizce çok önemli her alanda
İroni sandım ama ciddi ciddi zır cahilmiş. Gülemedim aw
Gavurlar cehennemde yanarken anlayacak kimin cahil oldugunu ama is istenngecek
Tamam dostum, sen haklısın. Kesinlikle eminim ki öyle olacak 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Öğrenmeli. Dünya dili neyse öğrenilmeli. Gelişmek bir yere gelmek için ki ayrıca kültür öğrenmek kötü bir şey değil dil aracılığı ile
Dunya dili ni sktim TURKE bişey olmasin
Bu nasıl mantık? Dünya gücü biz olsaydık da bizim dilimizi öğrenselerdi ama durum bu değil. Kabul etmemekte ne bilim
ben niye gavurlari dunya gucu olarak kabul ediyim lan tek guc allah
Ya kalk git cahil ya
Öğrenmeli, mesela yazılımcı falansa
Yerli milli yazilim yapalım bizde
Arapça Türk dili mi
Evet
talas savaşı ile turkler araplar kardeş oldu ama ingiliz ile hicbirzaman kardeş olmadik
Sen Türke, Türklüğe hiç bir şey katamazsın
Tabiki
Gereksiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?