Nagehan Alçı, "Öğretmenler rahata alıştı" dedi. Ne düşünüyorsunuz?

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, öğretmenlerin olduğu yerden uzaktan eğitime devam ettiğini öne sürerek, "Öğretmenler de öğrenciler de okulsuzluğa, rahata alıştı sanki…Hakikaten isyan ediyorum!" dedi. Öğretmenler, Alçı'ya tepki gösterirken; Twitter'da açılan "#DerhalÖzürDileNagehan" hashtag'i Türkiye gündemine yerleşti.
Nagehan Alçı, Öğretmenler rahata alıştı dedi. Ne düşünüyorsunuz?
  • ""Onlar da farkında uzaktan eğitimin neredeyse hiçbir geri dönüşünün olmadığının. Ne sınav var, ne sağlıklı bir kontrol. Hele Anadolu’da, köylerdeki durumu unutun! Ama öğretmenler de öğrenciler de okulsuzluğa, rahata alıştı sanki…Hakikaten isyan ediyorum! Okulları açmaya ne zaman öncelik vereceğiz?"
Nagehan Alçı, Öğretmenler rahata alıştı dedi. Ne düşünüyorsunuz?
Nagihan Alçının Habertürkte yayınlanan Köşe yazısı: https://www.haberturk.com/yazarlar/nagehan-alci/2932783-okullari-kapali-tutarak-bir-nesli-mahvetmek-uzereyiz

Nagehan Alçı'nın öğretmenleri hedef alan açıklamasına twitterdan gelen tepkilerin bazıları:

#DerhalÖzürDileNagehan #NagegahanAlçı #Öğretmenler #Öğrenciler
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Twitter Üzerinden Açıklama Yaptı:

Bunu, dünyadaki tüm eğitimciler söylüyor ama yinelemek lazım: Uzaktan eğitimde öğretmenlik yapmak, yüz yüze eğitimdekinden çok daha zor ve yıpratıcı. Meslektaşlarımın çok yorulduğunu biliyorum. İnşallah, salgın azaldığında derslerimizi sınıflarımızda rahatça yapabileceğiz.
Nagehan Alçı, "Öğretmenler rahata alıştı" dedi. Ne düşünüyorsunuz?